Вукајлија куп - мај/јун 2011. - sponsored by Кифла™ - 1. syngrafeas 2. Agilni 3. DCX (први пост ове за више инф.)

1. poslednji mec Istocne Konferencije izmedju Sedplasa i Petra Pana ce se odigrati sutra u 20:00

upis'te to nedje....

2. http://img101.imageshack.us/img101/6050/severnakonferencijaedit.jpg

Да резимирамо данашњи дан до сада. Пу пу, да не урочим, на путу смо да одиграмо први дан без отказивања неких такмичара. :)

3. zabagov'o mi sajt,nadam se da to neće biti slučaj u 16h:)

4. Al' 'de baš od svih Ox da mi padne, pu...

5. Al' 'de baš od svih Ox da mi padne, pu...

Sad možeš ko čovek da kupiš pivo i kokice i da uživaš. Moram priznati da ni meni nije bilo svejedno kada sam gledao tvoje defke.

6. Урочи га ја малопре. Дотер отказао учешће, проглашавам Хогара Страшног победником у том дуелу.

7. šta je bre ovo?što ljudi otkazuju?
    tmn mislili ovaj kup svi tu i toJ.

8. Ma gdje? Kako?
    To ovaj hogar nešto mulja garant!

9. Не муља човек, бре Лули не тролуј. :))

10. Iščekujem doterovu definiciju, kao i ovaj duel uopšte, danima već. Dokazi meni trebaju! :)

11. Sad možeš ko čovek da kupiš pivo i kokice i da uživaš. Moram priznati da ni meni nije bilo svejedno kada sam gledao tvoje defke.

Ja tebe pratim od kad se uvela opcija tako da sam znao da postoje male šanse da pobedim, a i to što kažeš, sad bar nema više nerviranja da l' ću stići na vreme :)

12. Peki, PVT

U ala je ovo transparentno! :)

13. Хогар објавио своју, а сад што Дотера нема, шта да радимо. :)

14. Пеки, Марја и ја качимо сваког секунда. :)

15. Hogar dobar, bravo! Šteta što nije duel, bilo bi dobro.

16. криво ми што се нисам пријавио :(

17. Au, kakva strofa za Mićka i mene, ovo je nehumano.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.