Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Ahahahahahahahahahhaha tek sad sam video koje nebulozne teme ima istok ahahahhahahahaha!
Која небулоза од тема. Уррад и ја смо вечерас од 23:00 х по договору са Пекијем. Али исто тако је договорено да у случају кашњења једног такмичара чекамо један другог по пола сата, чисто за сваки случај. :)
A ja se žalio na Blažu koji je savršen u odnosu na vaše :D
Xela, ti se žalio na teme, a ja sam zajebavao one što dobiše Cukića... ni Tozovac nema gore tekstove od ovih likova, morao sam da idem na tubu da vidim ko su likovi uopšte, pa mi sad još gore kad vidim da su iz VB-a...
Ni moj profesor srpskog nije davao gore teme, predviđam za sutra rasulo :)
Већ видим доста аутора како пишу романе. Минус.
jebiga, Buksno, nemoj najavljivati sad šta god uradim ispašće da je zbog tvog minusa :)))
Sad se Cukićevci smeju tebi :D
Ali Skočko i Mićko su najgore prošli od svih što se tiče tema, meni ne pada ništa na pamet ni posle sat vremena mozganja...
Сте ви полудели , па ово су стихови са којима можеш да комбинујеш до бесвести , могућности су веће него код лимитираног Цукића и Блаже ........
O, čoveče, ja da imam te teme već iz glave vidim tri defke... valjda je to tako, svakom je njegov teret najveći... Peki zlico, strah me i da pomislim šta će biti u sledećem kolu... :)))
Steroid 'ajde baci neku defku koja ima smisla iz jednog od Skočkovih stihova.
Što se tiče sledećeg kola predlažem ovo ->
http://www.youtube.com/watch?v=ykZWkyah3nk
Ima više smisla od tema za istočnjake :D
Al' ono meni opušteno, ja završio takmičenje protiv jednog od svojih omiljenih autora, mada nas je par minusa delilo, onih prvih 4 otprilike što sam popio u roku od minut, al' šta je - tu je.
HAHAHAHAHA, jebote, pa ja tu pesmu znam napamet.
Миџету , немој да си толико лимитиран.....
A hoćemo li mi gubitnici, dobiti neku utešnu nagradu!? :šlihtarski smajli:
Јбг људи, ја ћу морати роман-ништа друго ми не пада на памет. Пеки, ја и Скочимиш сутра у 4, договорили смо да је дозвољено академско кашњење од пола сата, ако неком искрсне нешто. Срећно.
Чисто да обавестим да је меч Хогар Страшни/Ен Доттер завршен овако, с овзиром да Дотер није ни учествовао:
Хогар Страшни - 38:10 - 3.8
I moj i Marjin meč je završen, ček da proverim kakvi su rezultati.
Меч Луди Чак/Марја Ди је завршен овако:
Луди Чак - 44:6 - 7.33
Марја Ди - 37:9 - 4.11
Честитке Чаку, Марја је прва девојка која је испала са турнира... Покварила је стопроцентност девојака на турниру која је важила до сад. :)
čestitam čak!
prva dama ode:)
E de baš ja da izbacim damu :)
EDIT: Auu, pa sad sam protiv Ox-a.
Čače, kakav nedžentlmenski potez....