Вукајлија куп - мај/јун 2011. - sponsored by Кифла™ - 1. syngrafeas 2. Agilni 3. DCX (први пост ове за више инф.)

1. Sad mi javili za neko sranje ne mogu do 3 mogu do 2 i 20 obrisao sam onaj post gde sam rekao da mogu do 3

Do 14:20 ali mogu posle od 4 do 6

znači ovo važi

2. Ljudi jel ima neki sat po kom se ravnamo,ili se nadamo da su nam usklađeni satovi?

3. Pa šta sad, do 3 ili do 2 i 20? :)
    Ajde onda ako se ne pojavi za 15 minuta, da zakažemo meč za 4, okvirno. A?

4. Нема џанкија ни на фб-у.

5. Može,ako ne dođe idemo u 4

6. па да му пошаљем поруку ина фб да дође у 4

7. čekaj još 10 min. pa ako se ne pojavi šalji

8. Pošalji odmah, da zna: čekamo ga do 2 i 15, pa onda sljedeći termin u 4.

9. Баш овако као што је рекла Лули. Ако вас нема сад, боље би вам било да вас има у 16:00. :)

10. Duel Mlata vs. Agilni sutra u 10h izjutra.

11. Što ste takvi, pa Džanki verovatno jebe sada. Nemojte ga prekidati.
    Inače Peki, sutra stižu teme za poslednju grupu? I je l' moguće ikako da padne neki dogovor, da protivnik i ja postavimo definicije sutra, ako njemu odgovara, pošto ne znam ni ja šta sve moram da radim u utorak. Samo znam za sada da prijavljujem maturski u nemam pojma koliko sati i imam trening kasnije. Možda i stignem da postavim defku ali nisam siguran. :)

12. Vidimo se u 16:00

13. хахха агилни дећеш у 10 биће 5 оцена.

14. Meč DCX - Džanki pomjeren za 16.00.
    K'o doš'o, doš'o.

15. Što ste takvi, pa Džanki verovatno jebe sada. Nemojte ga prekidati.
    Inače Peki, sutra stižu teme za poslednju grupu? I je l' moguće ikako da padne neki dogovor, da protivnik i ja postavimo definicije sutra, ako njemu odgovara, pošto ne znam ni ja šta sve moram da radim u utorak. Samo znam za sada da prijavljujem maturski u nemam pojma koliko sati i imam trening kasnije. Možda i stignem da postavim defku ali nisam siguran. :)

Може, али у вечерњим часовима. И само ви, немој сад да ми се накачи цела група за сутра. :))

16. @ Debilko i Moronko

To što ti, tj. vi ne ustajete rano, ne znači da tada svi spavamo. Bude i tada poprilično živo, bleje ljudi na poslu, piju kafu i ocenjuju :)

EDIT: A i taman Peki ima fore da se probudi do podneva, da označi kraj tekme :)

17. Ok, ajde kad se dogovorim sa Urradom, javljam šta smo odlučili. :) jebaga počinju mi maturski. :) Hvala :)

18. Реме

Što ste takvi, pa Džanki verovatno jebe sada. Nemojte ga prekidati.

ololololol :)

19. па устајем ја али морам у школу.

20. Имењаче, знам да није баш уредна тема, и да углавном служи за дискусију, али нема баш неке потребе да је затрпавамо олололо постовима...

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.