Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
E da. Za mene glasajte slanjem SMS-a na 1111 sa tekstom Ox. Deo novca ide na izgradnju još jednog Avalskog tornja, malo je jedan, pička mu materina. :)
:) ++
мићко, добра је. али сам заковао минус, зато што не значи ништа. а нећеш да се љутиш :п
Рекао сам да се гледа од полуфинала по две конференција, дакле, твоја и јужна заједно. Тако да, Запата иде на насловну, јбг.
а, нисам то видео... ок...
Peki, ja sam bio taj koji je posavetovao Mićka šta da uradi (dve strane ranije), rukovodeći se nekim situacijama iz prvog kola. Prevideo sam taj podatak da se mečevi obavezno odlažu dok ne budu obojica tu.
Нисам ја рекао да се обавезно одлажу, али сам рекао негде, не могу да тражим али знам да сам више пута то нагласио, нећу да се овако "битни" мечеви завршавају тако што се један не појави. Дакле, даћу и Маниаку пенал поене, али нећу да се предајом заврши, можда је човек из неких стварно битних разлога био спречен да се појави.
Onda moje izvinjenje Mićku zbog lošeg saveta. Jbg.
Све кул. Само да Мићко пристане да се тај меч лепо одигра сутра.
Mislim da je Peki u pravu jerbo, jebiga, imamo život i to. Evo, ja sam danas namolio čoveka da me doveze iz Ipendorfa da me Hogar ne bi čekao umesto da kao gospodin-čovek pijem pivo posle fudbala.
е да Пеки, syngrafeas и ја ћемо сутра у 16:00!
вестерн финале!
Мадафака, срећно обојици сутра, ви први отварате финала конференција, нека буду дефиниције праве финалне. .)
хахаха потрудићемо се...
а данас смо разменили пар речи, како нико није очекивао да се баш ми нађемо у финалу...
Hogare, dobra ti je defka, ako izgubim, neću moći da se žalim na sudiju :)
ajoj ljudi, ja se stvarno izvinjavam vama a naročito Mićku, jer sam skroz zaboravio jbte da imam duel sa njim večeras. Bio na basketu pa došli kasnije neki ortaci na pivo jbte..
Šta ćemo sada? Mislim, ok je da Mićko pobedi, jer se on pojavio u zakazom terminu, a ja ne. Jebo sebe neodgovornog...Zvin'te ljudi još jeddared...
Pratim vas pomno i trljam ruke. Istrošićete snagu na silno rifrešovanje, dok ja odmaram :D
Šta ćemo sada? Mislim, ok je da Mićko pobedi, jer se on pojavio u zakazom terminu, a ja ne. Jebo sebe neodgovornog...Zvin'te ljudi još jeddared...
Јел си спремио ти уопште дефиницију?
ma de sam spremio...ja je napišem pola sata pre meča...slušaj, ne ljutim se IČ da Mićko pobedi...ja (opet) zasrao stvar:)
Е јебига. Не љути се он, али се љутим ја што не можете да ме испуштујете. И мене и остале.
Све кул.
A jbg Peki, skroz sam smetnuo to sa uma...izvini još jednom
У бре Пеки... Ја нигде нисам видео то, пошто нисам гледао све стране теме... Ал' оћу да играмо сутра ја и Маниак, ако може. Само дај теме. :)
Чекам Мићко да видим шта ће да каже. Ако каже да неће сутра, што је његово право, победник је, ако хоће да се одигра лепо меч сутра, биће кул.