Вукајлија куп - мај/јун 2011. - sponsored by Кифла™ - 1. syngrafeas 2. Agilni 3. DCX (први пост ове за више инф.)

1. Срећно и теби :)

2. jesam li ja lud, otkud ovi stihovi sad?

3. Луд си :(((( Шалим се, јуче нисмо играли па су нам данас дали нове стихове.

4. moram da palim ljudi, vidite da ostane sve regularno:)
    vozdra!

5. Mićko, aktiviraj duple, ode Maniak.

6. Madafaka sit 31:13
    Syngrafeas 29:9

Edit: Počela je oluja i net se pokvario i tek se skoro stabilizovao dovoljno da mogu da gledam šta se dešava. Odmah pošto sam postavio definiciju, prestao je da učitava, a i sad učitava jako sporo.

7. Agilni, vidim da si ti neki moderator, pa da ti javim da sutra igramo finale Severa od 19, ako mi se sudbina smiluje te navatam negde internet u mom rodnom gradu. Elem, defka je spremna, biće totalno kul i neočekivana, dakle standardno.

Long live North!

8. Ha ha, Ox, pa mora neko da linkuje, majku mu :)

Spremna je i moja defka, ali dug je dan, možda padne na pamet i nešto novo. Hvala Črči još jednom na divnim stihovima.

9. Луд си :(((( Шалим се, јуче нисмо играли па су нам данас дали нове стихове.

A nama nema novih stihova! ;)
    salim se, nema veze
    cestitam protivniku!

10. Ја и Маниак готови. Честитке на фер борби :)

11. Ćkomi pobedio!
    Svaka čast, puno sreće u narednom kolu:)

12. Mrzi me da citam sve. Sta bi, ko je prosao od Severnjaka?

13. Мићко, могу да те пипнем?
    ЧЕСТИТАААААААААААААААААААААМ.

14. Moже, ал' само по гузи. 'Фала :)

15. Јебе ме нет цео дан људи, шта да се ради...

Видех сад резултате, али не видим да је неко написао колико је било Мићко-Маниак. Дај напишите то да се убележи.

16. ja sam do ponoći sam imao 27-8, za Ćkomia ne znam...

17. ја 28:7, а Маниак 26:8 ваљда. Ја и брдац сутра у 8, са широоооком толеранцијом-не зна кад ће доћи гајби.

18. u Mičko, pa ovo je bilo baš blizu hahahah!
    čestitam još jedared!

19. Е овако, бар имам нет да закључим данашњи дан. Пре свега, хвала свима који су били ту да одраде линковање и убележе резултате. Да не тражим сад ко је то тачно све био, али оно, хвала пуно. :)

http://img542.imageshack.us/img542/5000/zapadnakonferencijaedit.jpg

Честитке Синграфеасу, дошао човек као потпуни анонимус, и сабио са дефиницијама. Пуно среће на фајнал фору!

http://img10.imageshack.us/img10/5524/junakonferencijaeditova.jpg

Макијавели, исто, улетео непознат и на крају победио Запату, за мене, изненађење турнира, ја мислио да ће Запата данас лагано. Пуно среће и њему на фајнал фору!

http://img97.imageshack.us/img97/3809/istonakonferencija.jpg

Комплетирана и источна, напокон. Браво Мићку за финале, добар је био. Браво и за фер плеј јер је прихватио да се игра данас.

Углавном, овој двојици победника да поручим да обавезно буду ту прекосутра кад се буду прогласивали противници. Термин ћемо накнадно да јавимо. :)

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.