Вукајлија куп - мај/јун 2011. - sponsored by Кифла™ - 1. syngrafeas 2. Agilni 3. DCX (први пост ове за више инф.)

1. АЈД САД НЕК НЕКО КАЖЕ ДА НЕ ВАЉАЈУ КВОТЕ! ЧЕСТИТКЕ ОБОЈИЦИ!

2. Sever jebe! Kakvo jadno polufinale, ali tvrda igra i pobeda!

3. Ја не могу још, ово од другара пишем, можеш око пола 8? Извињавам се :(

4. Opušteno. Pola osam, onda.

5. Хвала. Стигох сад, још само да напишем. Ако ме не буде у пола осам, баците ме лавовима.

6. Ставили смо у 19:35, линкујте нас плиз. Срећно :)

7. Sve čestitke Agilnom, sjajna borba, zaslužena pobeda! Srećno u finalu majstore!

8. Bravo 'pokretljivi' lololo! svaka čas'!

9. Волим што су оцењене дефке овако.

10. Саћу прочистим.

11. Свака част противнику. Срећно у финалу :)

12. СВАКА ЧАСТ И ПОБЕДНИКУ И ПОРАЖЕНОМ АЛИ И МЕНИ, ОБА МЕЧА САМ ПОГОДИО. :))))

13. Синграфеас - 31:11 - 2.82
    Мићко - 28:15 - 1.87

Честитке победнику, дакле, можемо да кажемо да у финалу играју Агилни и Синграфеас. Срећно обојици у финалу, и срећно пораженима у мечу за треће место. Вечерас добијате теме, ваљало би сутра одиграти финале и меч за треће место. :)

14. dobre defke su bile, mickova mi se svidjela najvise od danasnjih. Ali to treba puno bolje, sjutra da se potrudite bre!

15. http://img600.imageshack.us/img600/5051/finalfour.jpg

Дакле, још само два меча остала. Осећам се као после полуфинала светског првенства. :))

16. Kakvo finale! Očekujem treći svetski rat u lokalu :)

17. Drago mi je što je ovaj kup uspeo, iskreno, nisam se nadao, jer sam mislio da će da smori kao i one 'tematske' defke, ali sam ipak biJo u krivu, što bi 'rvati rekli i drago mi je zbog toga:)
    Čestitke svima, i finalistima i ostalim takmičarima, dobar posao je odrađen!
    WELL DONE!
    :aplauz:

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.