Вукајлија куп - мај/јун 2011. - sponsored by Кифла™ - 1. syngrafeas 2. Agilni 3. DCX (први пост ове за више инф.)

1. Чикам те, чикам те!

Ne čačkaj mečku prstom u oko!
    ---
    Ajd odo na pripreme, spremi se da budeš poražen!
    ---
    Laku noć svima.

2. ручно ко Египћани?

Тако ћемо, као у стара времена. Рецимо, објављује се дефиниција у 8 сати, и мери се до 10, кад се пише скор.

3. Petar Pan Pezo$ iz Petrovaradina, 7 ortaka mi čuva leđa.
    Oću u prvom kolu da se nađem protiv dva protivnika. Znači njih dvoica zajedno (da im se sabiraju plusevi bla bla) protiv mene. nije bitno koji su.

i još nešto. kad odrediš Peki za svaki par koju će temu da pišu, koliko od tad ima vremena da se pripremi defka? ili se piše odmah čim je zadaš?

4. Ajd odo na pripreme, spremi se da budeš poražen!

Ц, ц, ц, ц.... само се надај....

Тако ћемо, као у стара времена. Рецимо, објављује се дефиниција у 8 сати, и мери се до 10, кад се пише скор.

А јесте ли мислили на рекламирања на фејсу и тако те ствари....?

5. Znači, dogovori se u koje vreme da se izbaci defka. Neko vreme pre toga znamo koja je tema? Defke se izbacuju u isto vreme i posle dva sata se meri rezultat?

EDIT: Anchor, 5 komada

6. i još nešto. kad odrediš Peki za svaki par koju će temu da pišu, koliko od tad ima vremena da se pripremi defka? ili se piše odmah čim je zadaš?

Контам да је 24 сата довољно. Типа, добију тему данас у 8, и кажем да мора да се објави сутра у 8 сати.

А јесте ли мислили на рекламирања на фејсу и тако те ствари....?

Јесмо. Ко се рекламира на фејсу, дисквалификејшн. Уопштено, ко се буде било како рекламирао, биће дисквалификова и обешен за муда.

7. Јесмо. Ко се рекламира на фејсу, дисквалификејшн. Уопштено, ко се буде било како рекламирао, биће дисквалификова и обешен за муда.

А како ћеш ти да знаш ко се рекламира, образа ти?

8. А како ћеш ти да знаш ко се рекламира, образа ти?

Ја све знам, имам супермоћи.

9. 'el može da se prijavi?
    Johnny Kurajber, 70 pratioca...

10. Ја све знам, имам супермоћи.

Значи нећеш знат' :Д

Дакле, има да рекламирам по чату тамо, муку да направим :р

11. Ajde i ja, sa 12 pratioca.

12. Peki, evo našao sam na internetu taj program. Ima pregršt opcija, snaći ćeš se, znaš engleski.
    Možeš podesiti kako tebi odgovara.
    http://www.willissoft.com/

13. a što kup? što ne napravite ligu, npr bude 64 učesnika, podeli se u 16 grupa po 4 autora, u grupi svako sa svakim igra 1 na 1, 2 najbolje plasirana idu dalje iz grupnog takmičenja, 2 otpadaju skroz. I onda ovih 32 koji su prošli grupnu fazu nastavljaju po sistemu kupa. Na ovaj način bi slabiji autori imali više šanse da ih ukenja u grupnoj fazi. Npr napišu jednu jednu sranje, jednu osrednju i jedna ih baš ukenja, i tako možda i nakupimo nešto.
    A ovako odma u kup...mislim da će slabo ko da ima šanse odma 1 na 1 sa nekim da se tako duhovito izrazim, glavonjom odavde.

14. петре јебо га ти лолололо

15. a što jednostavno kad može komplikovano!

16. bravo petre, liga. aj ligu, bolje je.

17. Damn, nemam dovoljno ispunjenih uslova :(

18. лига захтева да будемо чланови вукајлије још 5 месеци лолло дај да ли стварно то желите?

19. liga uefa, mi sto nas prate manje od 5 autora.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.