Prijava

pa neka krene....

Srećan sam kad otvorim neku temu na forumu iz želje da zaživi i bude posećena, a da pritom prvi post ne bude neka sprdačina
Mešo i kill u

Srećna sam kad pročitam definiciju poput šornaest i namnaest.

Srećan sam kad vidim da je ova tema matora kao Biblija i da nisam jedini koji se tako oseća.

srecan sam kada uvece(u 20h) legnem u krevet pa dodje mama da me ususka, poljubi u celo i kaze lepo spavaj andjelcicu

srecan sam kada uvece (u 20:05h) dodjem kolima ispred gajbe nepoznate gospodje i odvezem je u sumu na snosaj, a ona mi posle toga kaze da ima sina, kojeg je pre nego sam dosao po nju ususkala,nazvala andjelcicem i rekla mu da lepo spava.

Deca su radost sveta

nikoga ne vredjam, samo dajem primer...sto naravno nema nikakve veze sa pricom iznad moje, daleko bilo, pu pu pu...pa zar eternal seljaka mog velikog prijatelja...jok ja

moja mama se zove Milan i ona je trandza i svako vece (20:05h) neko dolazi po nju autom i oni idu negde

Srećna sam kada u haotičnoj gomili velikih sranja vidim mali otvor koji ukazuje na to da sve to može da nestane. Ubrzo se potom unesrećim kada shvatim da vodokotlić nije u funkciji.

Zena koju kupim tvrdi da svom sinu svako vece pred spavanje prica price o tome kako se zapravo zove Milan. Prvo mi je bilo cudno, onda mi je objasnila:

"Kada sam rodila svoje dete, nisam znala ko mu je otac...posto je bilo previse kandidata, nisam znala ko je pravi.
A moj sin rodio se sa zdrav, ali onda se dogodilo medicinsko cudo.
Naime, negde oko 10 godine, otpao mu je penis..i na tom mestu stvorila se odredjena rupa, a zatim se formirala u savrsenu vaginu.
Posto je muskarac, morala sam nekako da ga ubedim da je to normalno i rekla mu da je moja vagina zapravo muski polni organ.
Zacudjeno dete, upitalo me je kako sam mu onda majka ako je to muski polni organ. Tada sam u nedostatku rgumenata rekla da sam transseksualac, ne bi li on svoju vaginu prihvatio i smatrao je muskim polnim organom. Ipak, dete i dan danas pita ko sam mu - mama ili tata...obzirom da tatu ni ja ne poznajem, ja sam mu i jedno i drugo."

Srecan sam svaki put kada se setim ove price koju mi je zena koju kupim u 20 : 05 h ispricala, jer sam naucio da zivet u lazi mozde da bude mnogo bezbolnije nego suociti se sa istinom.

Se osecam kuckasto.. Usrvari.. Ja se uvek osecam kuckasto,tako da sam uvek srecna! :)

♥♥♥krastavci&tikvice♥♥♥

Srećna sam kad shvatim da imam puno sreće u životu :).

Hahaha...prepravljeno :). Hvala Mešja.
Da l' sad da brišem ovaj prevod ispod :)?

...kad pimetim da sam,posle svega što su moji vršnjaci prevalili preko glave,uspela (za razliku od mnogih) da sačuvam zdravu pamet!

волим,волим,волим,волим жене,али оне мало мање воле мене..

Srecna sam kada vidim winstona na sajtu...:D