Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
ŠKK?
Čiča je legenda, ja sam se isplakala od smjeha. :)
@Remac
A što ste ratovali?
Da, da, Balašević, to onaj što je 3 godine komunista pa 3 socijalista pa dvije godine demokrata a kad nestanu pare ovima dobri i liberali?
Jebiga, ljudi, u Beogradu se nije pucalo a u Vozućoj i u Maglaju se srpskim glavama fudbal igrao (ne u prenesenom značenju već odistinski, lape mu glavu sa ramena pa je šutaju među stative). I ne očekujem da vi to shvatate.
A tih 8000 u Srebrenici ni Alija Izetbegović, da je živ, ne bi lupio.
Kažu da je bio vrlo kooperativan pri hapšenju. Vidite li kolika je on duša od čoveka.
Reservoir, ratovali smo zbog sira i vojne muzike
Jebao ih status kandidata koji cemo i dalje samo mozda dobiti, pa sve i da ga dobijemo to ne znaci da cemo uci pre 2020, a do tada ce vec i EU propasti. Da je osudjen Naser Oric razumeo bi ovo hapsenje, a ne covek se osveti i pobije cak verovatno i manje ljudi nego sto je Oric pobio i njega jure kao najveceg zlocinca, nas nazivaju genocidnim narodom, RS genocidnom tvorevinom, a Oric se seta Sarajevom kao da je za vreme rata radio u Crvenom krstu.
Samo se nadam da ce jednog dana i Tadica stici pravda koju deli, iako je to malo verovatno jer je on samo portparol EU i SAD.
Cara uzo 10 miliona za Ratka, samobanovao se i odmaglio negde.
Reservoir verovatno zbog ubijenog srpskog svata.Nema tu,Švabe i Englezi kad reše da napravi sranje napraviće ga.Dovoljno je samo da pogura glupog Srbina.Dovoljno je da pomenem 1914. i 1941.Ljudi su živeli u miru 60 godina i šta,odjednom im se tupilo da se kolju?
EDIT:A vidi ovog pederka Tadića,samo što ne svrši dok daje izjavu.
Balašević pička,prvo ide
-Računajte na nas
-Vojnici
pa kreće
-odjebi JNA
-Gedo gluperdo
itd.
Е, људи, сада док ми небитни људи које нико ништа не пита серемо на форуму, већина нас има довољно својих проблема које треба да реши, испите које треба да положи и слично. Један од разлога зашто сам ја увек подржавао Цару је тај што све удари на спрдњу и гледа да изваљивањем дебиларија угуши у старту сваку врсту оваквих расправа. Дај да положимо неке испите, дај да зарадимо неке паре, дај да наватамо неке рибе, ови горе ће се снаћи и вековима су се сналазили, и то све преко нас.
Причао је да су му четници у Калиновику заклали породицу, а нису.
Комадић је старо сарајевско муслиманско презиме настало по шехиду кога су црногорци исекли на комадиће, у Србији Комадића нема.
Мене занима што га хватају кад им треба, као и Караџића.
Дачић је најгори испрдак Милошевићеве повампирене и покондиране политике
Ja nisam ni jedan jedini put spomenuo Srebrenicu. O onoj gnjidi Naseru Oriću sam izneo mišljenje, i znam dosta o njegovim zločinima, ali brani ti Mladića njegovim kvalitetima, a ne napadanjem Orića, Alije, i ostalih zločinaca "druge strane".
Pusti tu priču u Beogradu se nije pucalo, jer nisi ti veći Srbin od mene samo zato što živiš van Srbije. Da ste bili pametni (ne ti, nego u to vreme punoletni), odjebali biste Miloševića, i ne biste ni ratovali.
Mi smo mu se barem suprotstavili, u pokušaju, od 1991. pa nadalje.
Ja sam se samo salio. Nisam mislio ozbiljno, kad gle!
http://www.youtube.com/watch?v=YKPRMsBcOEA retko cuti da Amerikanac prica ovako o nama
Pusti tu priču u Beogradu se nije pucalo, jer nisi ti veći Srbin od mene samo zato što živiš van Srbije. Da ste bili pametni (ne ti, nego u to vreme punoletni), odjebali biste Miloševića, i ne biste ni ratovali.
Mi smo mu se barem suprotstavili, u pokušaju, od 1991. pa nadalje.
Тигре, легендо! Е, али колико год ми покушавали да глумимо једну нацију, увек ће постојати јаз између нас Србијанаца како волите да нам тепате, и вас правих Срба који живите или вам порекло вуче ван Србије.
Da,oni bi odjebali Miloševića i Hrvati i Muslimani bi odmah prekinuli rat i svi bi se uhvatili za ruke i kao u onom spotu Majkla Džeksona.Ma jok bre,trebali su odmah da napuste svoje kuće i pobegnu,zašto da se zameraju?
Ajde ne serite . prestanite sa svim diskusijama.. hapsenje ratka je samo jedna sramota vise za nas i nasu drzavu kao i jedan razlog vise da mrzimo sami sebe.. SAMI SMO SEBI POPUT NAJVECIH DUSMANA..
P.s NISTA CEKU, NISTA TACI...
http://www.ageandanniesramblings.co.uk/wp-content/uploads/retard.jpg
И ти говори у своје име. Ја волим самог себе.