Uhapšen mladić od ranije poznat policiji!

1. jebala vas politika da vas jebala

ne sve, samo ove sto mnogo palamude

2. O hvala Džimi, neka je neko to rekao...

3. Џими, а ово је озбиљна тема? Е сад. Ја ћу да кажем следеће. Нек одговара за све што је поклао. Пичкетина. Е сад, да је био јебено невин не би бежао и скривао се ко говно. Тачка. Пењу ми се на кучину ликови који га називају херојем!

4. Šteta što nemate TV Federacije, da vidite šta Sefer Halilović kaže o Srbima i Tadiću i Mladiću.... A voditelji jedva čekaju da kažo - TO, TO, TAKO JE!
    Eeeeeee, Srbi, Srbi.

5. Џими, а ово је озбиљна тема?

Па, у односу на ''Јебање'', ''Јебање 2'' ''Јебање 34'' итд. на којима се окупљају фанови дотичног, јесте озбиљна тема.

6. To! CNN заменио први

7. Onaj Amer sa klipa je objasnio, neću da se mešam. Nije on toliko kriv koliko pričaju, ali nije ni bubica. Samo što Hrvati brane svoje Gotovine i muslimani Oriće, ali mi ne smemo svoje. Boli me kurac oće li u Hag ili ne, samo znam da smo se kroz istoriju uvek zajebali u svakoj odluci.

8. Džimi, ti ovo smatraš ozbiljnim?
    Pola vas je pišalo u pelene kada sam krvario za neke ideale i barabe koje su jele janjetinu u čast "Srpstva"! Hadžić prodao pola slavonskih šuma u ime Srpstva i tada vozio najnovijeg Audija, "Pokojni" Arkan išao u akciju čišćenja muslimanskih i hrvatskih kuća koje je imao na spisku bogatih. A ja nisam imao gde da odem, da pobegnem. A da sam ostao tamo gde sam živeo i da nisam uzeo pušku u ruke, ubili bi me moji kao srpskog izdajnika, a posle smo čuvali svoje živote i molili se da sve prođe što pre.

Man'te se deco politike prošlosti, gledajte šta nas dalje čeka, a čeka nas puno toga jer za prvom susednom zemljom sa zapada kasnimo samo 20 godina...

9. Ja sam kontala okrenuti ili RTL, Novu, BHT i sl., al ne mogu. Ne smijem ni zamisliti šta pričaju.

10. @Tom Ripli
    Тема је Ратко Младић, а не Милошевић.
    И требало би да знаш да себе сматрам српским националистом, али какве то везе има са канонисањем комунисте Младића?
    То што помињеш (у Хрватској) је било у време деветомартовских демонстрација у Београду (случајно?).
    Рат је изрежиран, и био је потпуно непотребан.
    Милиони недужних људи су у њега увучени. Многи су морали да пуцају, или би били упуцани, а да се низашта нису питали, нити су водили званичну политику... и могу још дуго слично да пишем.
    Опет не капирам зашто је у целој причи Младић херој?

11. Ала ће Бакир из 60 минута Скочимише да ликује и пљује србистан

12. uh dobro je što se vako svršilo, ja sam čuo da se on bez borbe neće predati, bojao sam se da ne padne još krvi

13. @Reservоir dog

Не знам где си код мене нашао величање Р.М.-а, ја сам се о њему у првом посту на овој теми ( и последњем, да сам био паметан) изјаснио.

Осврнуо сам се само на оно што си написао за Милошевића, увек ме боли кад од некога чију сиву масу респектујем, чујем теорију о- можеш мислити-Слободану Милошевићу као узроку рата. Какав је он метафизичар био кад је могао да буде "узрок рата" и када би се без њега Срби, Хрвати и Муслимани волели.

И да, објективности ради, Хрватски Збор Народне Гарде је пре 9. марта устројен и прва убиства хрватских Срба су кренула крајем 1990. (Славонија, Барања...)

14. Niko nije rekao da je heroj Reservoir,ali naš je i mi bi trebalo da mu sudimo.Poslednji heroji su digli sebe u vazduh sa barutanom i poginuli u borbama protiv NATO pedera,ali oni se slabo pominju.

15. Окс је прави патриота. Додуше пише нам из Дојчланда, али је патриота.

Pa ja sam ovde da razgradim EU iznutra. Mi gastosi smo najveće patriote.

A Mladiću želim prijatno druženje sa Gotovinom, ista su govna.

16. и последњем, да сам био паметан

Свака част препознао сам се и овер&аут што се мене тиче на овој, а трудићу се и сличним темама.

17. Ухапсише Младића? Само чекам да сутра у Новостима на шурнаестој страни у доњем десном углу прочитам да је струја поскупила за 200%.

18. Ja sam se izjasnio.. Sto se mene Tice Ratko je Heroj i On nije zlocinac nego branitelj.. Dzimi ne zna sta prica (oprosti mu boze)... Ox takodje... General je sprski sin.. i ovo hapsenje se mozda svidja Tadicu..Ostalim Placenicima... Amerikancima koji ne znaju ni gde je Kosovo, Crna Gora , Srbija , Bosna, Rs , Hrvatska.. ne bih puno da pricam jer sam vec jednom banovan zbog "govora mrznje"... Ali videcete i sami reakciju naroda na ovo hapsenje.. i ovo je kraj drame !???? Drame !??? Kakva je to drama hoce li mi obajsniti neko !?? Ustvari konkretno trazim odgovore od Oksa , Dzimija i ostalih koji izgleda i dalje veruju u demokratsku srbiju , 200 000 radnik mesta.. i ostala Tadiceva sranja-obecanja !?

19. jebo vam mladic
    razumem da se politikom bavi neko ko nista drugo nema u zivotu pa trazi zanimaciju, ali kenja mi se od nekih velikih srba koji bi pobegli u misiju rupu cim bi izbio rat
    svako ko misli da je duznost braniti zemlju, ako treba i poginuti su mentoli
    nismo mravi jebogabog, pa da svako ima tacno odredjenu duznost u zivotu
    jebe mi se sto ce ispasti da sam za cedu
    sve mi je to tako zivotinjski, da ratujes sa nekim samo zato sto nije nas
    jebe mi se i za zemlju, i za politiku

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.