Uhapšen mladić od ranije poznat policiji!

1. A što nije na vreme išao u Rusiju isto k'o i onaj Karadžić nego guslaju po srpskim selima.
    Eh, od tri najveća državna neprijatelja, Dragana Džajića, Svetlane Veličković da prostiš Ražnatović i Bosiljke Mladić- Srbija je rešila dva. Jadna Bosiljka bar će odahnuti malo.

2. Da,narod će ponovo praviti sranja ali to neće biti zbog poskupljenja struje i hleba.

3. Ja sam se izjasnio.. Sto se mene Tice Ratko je Heroj i On nije zlocinac nego branitelj.. Dzimi ne zna sta prica (oprosti mu boze)... Ox takodje... General je sprski sin.. i ovo hapsenje se mozda svidja Tadicu..Ostalim Placenicima...

bravo
    ljubi ga brat srbin

neces nista dobiti od politike, mani se corava posla

4. Ali videcete i sami reakciju naroda na ovo hapsenje..

Ma da, reagujemo mi na sve već 20 i kusur godina.... pa evo gde smo

5. @RD

Da brate... slazem se da je rat bio izreziran i da nije trebalo da ga bude.. Koliko je Srba poginulo u Balkanskim ratovima !?? 340 000 !? U prvom svetskom ratu !?? 870 000 !?? u Drugom svetkom ratu !?? 2 000 000 !??? U Bombardovanju Juge.. u Kosovskom boju !?? Svaki put ginu srpski mladici i umesto da nas sada bude vise od Britanaca i Nemaca zajedno mi lizemo dupe dusmanima koji su nas klali !?? A Boris !?? Sto se tice Borisa on je ovim hapsenjem sve rekao.. Ali Ratko je barem ustao protiv Amerikanaca,Francuza i ostalih..

6. http://www.youtube.com/watch?v=6dqcPZMp_9w i molim vas ako imate vremena obratite paznju na ovaj klip.. to je ono sto o nama razmisljaju nasi drugari sa Zapada i nemojte misliti da su se njihova misljenja promenila...

7. Rosoneri,oni nesrećnici koji su branili Srbiju 1914. su mentoli?Horda besnih Austrougara kojima se diglo da nas pojebu ide ovamo sa naredbom da se isterbi sve što se mrda, da opljačka i siluje.Kući imaš ženu i dvoje dece i ako ih ne zadržiš ovde,Bog neka im je u pomoći.E pa šta bi ti tada uradio,rekao bi 'E brate,jebeš ti ovo ajmo kući,mentoli ginu,neka ih oni neka nam pokupe sve što imamo,ići ćemo negde drugde.I tako svaki put kada dođe neki novi krvolok na vrata države.

8. Uglavnom nas iz Beograda zabole kurac za Ratka, ovi iz unutrašnjosti se još koprcaju u patriotskim plićacima. Nas zabole za patriotizam. Samo da je nama lepo i da možemo i dalje nesmetano da muzemo ostatke srpskih teritorija.

9. Svaki put ginu srpski mladici i umesto da nas sada bude vise od Britanaca i Nemaca zajedno mi lizemo dupe dusmanima koji su nas klali !?

bas suprotno, ginuli smo jer smo uvek isli uz dlaku.
    da smo u drugom svetskom bili neutralni ne bi toliko ginuli.
    hitler bi otisao na grke, pa nek se jebu tamo
    al neeeeeeee, branimo srpstvo

10. Vode u Hagu u šetnju Miloševića, Šešelja i Karadžića. I, u onoj njihovoj fontani ovi spaze i uhvate zlatnu ribicu.

Ribica im kaže: Mnogo vas je, momci, mogu svakom po jednu želju.

Milošević će: Ovo ropstvo je gore od smrti, hoću da umrem! I odapne na mestu.

Šešelj kaže: Čekaj, pa ti bi mogla mene da oslobodiš? E, ajd oslobodi me. Ribica će: Sad ću, al sačekaj par meseci, da sredim neku papirologiju. Važi, kaže ovaj.

Karadžić misli, misli, ne može da se smisli, pa će: E, jebi ga, biće mi dosadno bez ove dvojice. Ajd pošalji mi Mladića...

11. da smo u drugom svetskom bili neutralni ne bi toliko ginuli.

hitler je jeb'o i neutralne,pregazio bi nas svejedno,kao i ostale koji su se izjasnili kao neutralni.tako bi smo samo ispali pičketine.

12. Daj Rosoneri ne kenjaj,dobro se zna ko nas je gurnuo u 2. svetski rat.Branili srpstvo?Od cega kada nismo ni bili napadnuti?Englezi su ostali sami 41',teziste fronta je trebalo oslabiti otvaranjem novog na Balkanu a Grcka je brzo pukla.Pogodi ko je ostao...Prosto.

13. @Rosoneri brate to i kazem.. kad god nam neko krene na zemlju mi se pobunimo i ne damo ni "pedalj svete srpske zemlje" a sto se tice politike ja se time uopste i ne bavim i uopste ne pokusavam da ispravljam nikakvde krive drine ( mada Andric kaze da bi trebalo) ali vidim nepravdu cak i na V pa rekoh da se ubacim u diskusiju..

14. Što kaže Marya,Hitler je jebo neutralne.Pa napao je Ruse sa kojima je prethodno potpisao pakt o nenapadanju,zašto ne bi nas?Ko bre nas pita šta,ko smo to mi?

15. RB Ko bre nas pita šta,ko smo to mi? - Tada smo bili svetska sila.. a i upravu si koga je Hitler pitao !? Svi znamo da je on vodio politiku sa faktorom iznenadjenja i upadao u zemlje a da predhodno nije ni objavio rat

16. ma,staljin je više verovao dogovoru sa hitlerom i njegovoj reči,nego svojim ljudima koji su ga dan ranije obavestili da će hitler napasti.mislio je-nemoguće.hitler nije poštovao ni neutralnost,ni dogovore,tj. poštovao je-dok mu je to odgovaralo i kupovalo vreme.

17. Boleo bi Hitlera kurac za Jugoslaviju. Zna se da su Britanci finansirali bunt 28 marta da bi usmerili Nemce na više strana..no to nije tema

18. ..dobro ljudi.. Hitler i Staljin nemaju veze sa ovom temom :)

19. Dečko,jedini zakon koji važi je zakon jačega!Ostalo su zajebancije i pričice za naivne male liberale.

20. Verbalni...Tebra...Kako te nije mrzelo da kucaš te tekstove, izmišljaš datume, stavljaš tu muziku u pozadinu, otvaraš profil na jutjubu i aplouduješ sve to?

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.