Uhapšen mladić od ranije poznat policiji!

1. ma sad će nam cvetaju ruže....al će trnje da nas bode u bulju i dalje...

a vi, neki što bi ga prodali za deset milja i za dž, ne znam šta da vam kažem.... ako bi njega prodali jel to znači da bi i burazera, tetku, teču, ćaleta prodali zato što ga je tamo neki haški tribunal optužio za neke zločine?

nemate pojma, realno...rata niste videli i pričate napamet...nema komandne odgovornosti u ratu...ajde ti bato stisni muda i idi tamo negde, gde je neki ludak skupio 50 ljudi i prozvao se za komandanta pa mu reci "e ne možeš ti da ubijaš"..pa isprangijali bi te i on i oni njegovi bez blama...još bi ti plakali na grobu..kao ubili te ovi drugi..turci ili šiptari ili nemci....

2. Idemoooooooooooooooooooooooooooooo, radikali najavljuju protest :)

3. @GM
    Није био официр, већ генерал, и није било баш свеједно ако се он оглуши на Хилетово наређење. Није ниједног заробљеника убио.
    Учествовао је у неколико завера против власти, на Хитлера је извршено 42 атентата. Ниједан није успео, јебига.

Мислим, апсурдно је поредити, Младић је очистио цивила цео градић. Чак се и римује.

4. radikali najavljuju protest :)

misliš "mirne demonstracije"?

5. Реци ми и да ХРТ није глас државне политике и народа?

Oni što u udarnom terminu, poslije Dnevnika, puštaju koncert Tompsona? Pa to je već neka druga priča.

6. "Ви Хрвати сте најхрабрији народ на свету, али не по томе што се никога не бојите, него по томе што се ничега не стидите." Јован Дучић Толико о Хрватима.

Ју, овим сам изгубио свако поштовање према дотичном. А и иначе га је било мало. :)

7. Duksevi, jakne i patike protest :) mislis da ce masa da izadje i kaze ajde molim vas pustite ratka?

8. nije Sloba kriv, mi smo govna.....

9. Direktor policije izjavio da je zabranjeno svako okupljanje i da ce svi biti uhapseni koji zele da protestuju i da demokratski izraze svoje neslaganje i nezadovoljstvo ovom vlascu. Dakle teska diktatura!

10. Ali kad onaj matori kaze Brankici ...NIJE TI TO ZADATAK!!! aahhaahha

11. a vi, neki što bi ga prodali za deset milja i za dž, ne znam šta da vam kažem.... ako bi njega prodali jel to znači da bi i burazera, tetku, teču, ćaleta prodali zato što ga je tamo neki haški tribunal optužio za neke zločine?

Фала курцу па ми Младић није ни буразер, ни ћаћа, ни тетка, него нека рендом смрадина што је клала цивиле по Босни, па се после пичкински сакрила у мишју рупу. Толико.

12. samo čitam i gledam kolika smo govna mi Srbi...

pljujemo Mladića, i ajd nek su čak i u pravu ovi koji ga pljuju, ali kako to da samo mi uvijek moramo pljuvati svoje... ništa manji zločinac nije ni Naser Orić, ni Ante Gotovina ili neko treći, ali nika nećete čuti nijednog muslimana ili Hrvata da pljuje ovako po njima... e to mene zanima, u čemu je problem? uzgred, mnogi zaboravljaju činjenicu da bi se i ovo malo srpske zemlje u Bosni zvalo turskom da nije bilo par ljudi koji su istupili i rekli neće moći tako...

13. Можемо ми пљувати по Србији, али наши медији нису толико опседнути националностима колико бошњачки и хрватски.

Словенци су најпаметнији, њих заболе курац, живе свој живот.

14. ahahahahaaaa...Šimi, Šimi..si ga ti video da je klao civile?..ili si samo čuo?...

15. Е јебеш ми матер ако на следећим изборима не будем гласао за радикале... Какав смо народ и не заслужујемо боље. Комплетне лудаке на власт и да воде овај лудачки народ...

16. pljujemo Mladića, i ajd nek su čak i u pravu ovi koji ga pljuju, ali kako to da samo mi uvijek moramo pljuvati svoje... ništa manji zločinac nije ni Naser Orić, ni Ante Gotovina ili neko treći, ali nika nećete čuti nijednog muslimana ili Hrvata da pljuje ovako po njima...

Лично знам Хрвата који се сере по хрватским ратним злочинцима. А иди на било који цивилизовани хрватски форум и видећеш да има гомиле људи који деле то мишљење, тако да ниси у праву.

17. ahahahahaaaa...Šimi, Šimi..si ga ti video da je klao civile?..ili si samo čuo?...

Хавио, а јеси га ти видео (тј. његове људе) како НИСУ клали цивиле? :) И постуј са свог налога.

18. Да.

Међутим тешко да ће суд донети правичну пресуду. Не верујем да ће узети у обзир холандску кривицу за пад Сребренице и издају муслимана од стране ком. Орића.
    Орић је клао србе по подрињу, а главно упориште му је била Сребреница. Када се ген. Младић разгоропадио и када му је велики Славко Лисица пробио посавски коридор и учврстио освојено, Младић је кренуо свим силама на Сребреницу а Орић се као сисица што и јесте повукао.
    Само што ће српски лидер да умре у Хагу, вероватно пре пресуде, а господин Орић ће до краја живота да ваља гудру са шиптарима по Сарајеву и буде истакнути бизнисмен и угледни грађанин Сарајева.

19. Фала курцу па ми Младић није ни буразер, ни ћаћа, ни тетка, него нека рендом смрадина што је клала цивиле по Босни, па се после пичкински сакрила у мишју рупу. Толико.

+1
    Ae bagro u poslednju prekomandu u Hag.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.