Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
А и то што каже Блеки.
Od Vardara pa do Triglava,
od Đerdapa pa do Jadrana,
kao niska sjajnog đerdana,
uvek si mi draga bila
domovino moja mila
Jugoslavijoooo, Jugoslavijooooooo
patriotizam je zdrav,nacionalizam već cima u lošem smeru.
Da,sad zato sto sam ja nacionalista ja cu imati problema jer ce me neko mesati sa pajserima iz Obraza i 1389?Naravno da postoji zdrav nacionalizam,moze se naci kod 80% stanovnistva Dzimi brate.Jedinu mrznju vidim kod dokone gradske omladine,velikog broja navijaca i svakojakih pokreta nacionalnog spasa tipa "Obraz" i "1389"."Dveri srspke" su druga prica.
Ma samo nama iz Beograda je svejedno, svima ostalima je mučno. Vidi se. Puca nama kurac i za Kosovo i za Mladića. Nama je stalo samo do love, buksni i pičaka. Proći će još sto godina dok granice Srbije ne dođu do Beograda, a do tada ćemo uživati.
Знаш како, ја бих искрено волео да верујем у то што си написао, то за 80%. Ал' сам опасно скептичан.
a ove geopoliticko-istorijske teme ne da su nezgodne za spem...nista novo ne mozes da napises i da si ozbiljan i da trolujes i da spemujes...
Meni je jedino transfer blama izjava našeg velikog toplog brata Borisa da će zabraniti okupljanja...
Još Hadžića da uhapse i neće više biti prepreka našoj svetloj budućnosti u ujedinjenoj Evropi. Već povećaše plate u javnom sektoru.
Ви се овде и даље играте патриота и издајника? Живот тече.....
Нема право на то (иако сам у овом случају против окупљања, али ко ме јебе).
Кад је то изјавио?
Da, jedva dovukoh džak danas.
Slušala na B92
A radikali će opet da su glupiraju, najavio je Todorović proteste.
Zabranjena su okupljanja u Bg-u.
Kreces li se ti medju narodom Dzimi?Jesi li video kako se stranci docekuju?Jedine izlive mrznje cujem od napaljenih klinaca,nikada nisam cuo od zrele osobe.A to da moj narod uporedjuju sa Nemcima nek zajebu.Sta,pobili su pola Evrope,napravili sranja i sada puj pike ne vazi?Pokajali su se,sto je bitno.Reci to mrtvima.Prva antifasisticka borba je zapocela na nasim prostorima,dok se Evropa ulizivala Hitleru i ja sam ponosan na to!A oni neka se jebu sa njihovim pricama za History channel.
Докон народ.
Radikali su budale!Jebali ih protesti,ne protestuju kada treba sada jedu govna nesto!
Džimi ko će oplakati Srbe i za njih tražiti pravdu? Ili ih nije bilo, kaži.
Puj pike ne vazi
http://www.youtube.com/watch?v=u_cZeC3RgIE