Uhapšen mladić od ranije poznat policiji!

1. Džimi ko će oplakati Srbe i za njih tražiti pravdu? Ili ih nije bilo, kaži.

Па, ваљда су их оплакали досад. Сад треба 50 година да плачем, па и моја деца да плачу, па њихова деца... :) Јебало их плакање. И мени су умрли неки драги људи, па шта сад? Одоше на неко боље место, а мој живот иде даље, јебеммумиша.

2. Koja slučajnost da uhvate Mladića dok je ova iz Jevrope, Eštonova, tu.

3. A zasto i ti ne odes ako je tamo bolje mesto?

4. Pa interesantno da ovi neće svoje da tek tako isprate na neko bolje mesto...
    Bio ti tata u Bosni, kažeš? Šta ti je pričao o Bosni? Kako je bilo tamo?

5. A zasto i ti ne odes ako je tamo bolje mesto?

Кад дође време, полако.

6. Pa interesantno da ovi neće svoje da tek tako isprate na neko bolje mesto...
    Bio ti tata u Bosni, kažeš? Šta ti je pričao o Bosni? Kako je bilo tamo?

Да, и ратовао је три и по године, био у рову све време за џабе.

7. I ja sam za to da se uhapsi Vuk Drašković. Ovde da mu se sudi. I Dačića.
    .........
    Pa šta kaže, čuvao se u rovu od buketa cveća koje su mu slali ArmijaBiH i HVO?

8. Heheh,e u tome je razlika,ovi nesrecnici nisu docekali da dodje njihovo vreme.Ovo sada je sviranje kurcu,iluzije o ponovnom ujedinjenju i tako dalje.Preslusa se neka pesmica Parnog valjka i odmah nostalgija.Ljudi,6 besnih pasa ne mogu ziveti u istom kavezu.Neka se svako drzi svog dvorista i tako ce najbolje biti.

9. Ja sam za to da se ceo drzavni vrh, a bogami i ne samo vrh posalje u rudnik.

10. Drug Cak je izneo najkonstruktivniji predlog.

11. Pa realno sam u pravu, samo sto je narod stoka i to ne shvata, vataju se na neku prazne price, lazi i obecanja. Svi zive ili u proslosti ili buducnosti, niko u sadasnjosti.

12. Најгрђе ми што је Хаџићев син на фејзбук окачио статус: "Тата победио :)". ЛОЛОКАУСТ

13. "Тата победио :)".

Da nije smesno, bilo bi zalosno. lolo

14. Ispade taj Hadžić najjači lik. Il je umro u nekoj šumetini. :)

15. Narod se jebe po Vukajliji,Farmi,Fejsbuku,jebes to sto struja skace.Bitno da se ti usprotivis u definiciji ili statusu ali za ulicu trebaju muda!

16. Pa šta kaže, čuvao se u rovu od buketa cveća koje su mu slali ArmijaBiH i HVO?

Не, каже да је пуно његових Срба погинуло, па и он замало неколико пута, да су јуначки одбранили своје куће, да су ''заузели'' неке градове које је Милошевић касније поклонио муслиманима у Дејтону, али и да му је сестрић (мој брат од тетке) погинуо јер су му неки љубоморни ликови (а Срби, замисли) наместили да погине. У сваком случају, једно велико говно, као и сваки рат.

Углавном, свако ко је довољно луцидан ће се запитати ''чему све то?''

17. I tako, Srbi ispadose zlocinci u cijoj se drzavi po CNN-u ipak seta jos preko 10 000 ratnih zlocinaca koji su slobodni ljudi, a Mladicevo hapsenje je samo mali pomak ali jako dobar znak. A niko ne spominje Organ Trade Co. nit' Nasera Orica i jos mnogo mnogo njih. A o onoj ludoj albanki magdi (malo slovo namerno majku joj bolesnu) sto je deci odsecala prste i pravila od njih ogrlice niko ne govori, mada se o njoj malo zna.

18. Pa ovi sto izlaze na ulicu su sada samo klosari koji oce patike. Ja bih izasao za neki pravi cilj, ali sam nazalost sam, mozda ne bukvalno, ali nema dovoljno ljudi koji znaju za sta treba izaci na ulicu.

19. Al ste se raspisali... Ja ću sad da krenem da pijem, ceo dan mi stižu poruke tipa:
    Protest u 20h na Trgu Slobode povodom hapsenja Ratka Mladica! Siri dalje
    Tako da se nadam da ću večeras gađati policiju ( kornjače) ciglama i kamenjem, mada znam da oni nisu krivi, al kao što jedan pametan poznanik prilikom demonstracija 2004 izjavi: "Znam da nisu krivi, ali kad ćeš sledeći put imati prilike da ih gađaš i da prođeš nekažnjeno"

20. jbte, da sam znao da je uApšen Rale, ne bih još kupovao patike lololo

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.