Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Сад кад буде овај протест, као што ова простакуша збори лепо на првој да неће бити батина - сере. Лепо кад прође протест па на по пута до куће се намлате мочуга и курчевима па ће им бити довољно! Кажу појачана безбедност? за шта за бомбародавање? Молим вас који курац ми надлетате изнад града очи вам избијем несвете!
Dženade može li to malo pismenije? Ništa te nisam razumeo.
Кажем лепо да ове са Прве поготову она тролуша што каже да јој се свиђа све за младића да све серу. Каже неће бити протеста у име Ратка - Ало жено кога прцаш?!
Намлатиће се сви, поготову сад у првих пар дана кад се дигне буна против Тадића и ових па се најебу мајке једни другима.
Dignuće se kurac protiv Tadića. Mi smo letargičan narod i to je kraj priče. Kako su u Hrvatskoj odmah se sjatili po trgovima, kada je bila presuda njihovim nevinašcima, a mi samo seremo po forumima.
Ће да бидне неко млаћење. Боље да ја бежим у бунклер.
Dignuće se kurac protiv Tadića. Mi smo letargičan narod i to je kraj priče. Kako su u Hrvatskoj odmah se sjatili po trgovima, kada je bila presuda njihovim nevinašcima, a mi samo seremo po forumima.
Pa to je samo minus za njih.
Ma ево ови из Образа и 1389 Вајт Повер већ би да се млате смочуге.
Једна штити црква, друге држава.
http://static.politika.co.rs/uploads/rubrike/178605/i/1/mladicratko.jpg
Е јебеш ми матер ако на следећим изборима не будем гласао за радикале... Какав смо народ и не заслужујемо боље. Комплетне лудаке на власт и да воде овај лудачки народ...
pre 4 sata
,
Ja sam za to da se ceo drzavni vrh, a bogami i ne samo vrh posalje u rudnik. pre 4 sata
i
Izgleda da je isplatnije prodati vjeru za večeru.
Time su se posrali na sve naše žrtve, na svakog ranjenika, na sve izbjeglice, na 12 beba što umriješe bez kiseonika, na Vozuću, na Ozren, na Svjetliču, na Kraljicu, na Mrkonjić, na Banjaluku, Brčko, Koridor, Bijeljinu, Brod, na Zvornik pa do Vlasenice, na Nevesinje i Trebinje, Srbinje i Ljubinje. I na tvog starog, Džimi, i na mog starog, i na stričeve i ujake i djedove i pradjedove, na prijatelje i drugove.
Nije se ratovalo za pišljivu zemlju, ili za marke i franke, ratovalo se za ono malo ponosa što smo imali.
Sad su nam srozali sve, sad ga lagano možemo poduvati.
Možemo i u EU, NATO, SPECNAZ, SEAL, Hamas, Fatah i sve ostalo, dobiti kredite od pun kurac milijardi bez kamata koje će neko potrošiti na vile i audije, ponos nikad nećemo vratiti.
* pre 2 sata
Od cele teme, najnormalniji komentari.
Треба ове скинути лопове са власти и линчовати их за пример.. Сад кад су ови слепци радикали успешно извели пар неуспешних протеста, они се усрали за столице, па као ајде да урадимо нешто, извућићемо госн. Ратка Младића из хангара у којем смо га држали оволико времена чисто да замажемо очи овом тупавом народу.
Има ту још доста конкретних примера замазивања очију напаћеним држављанима драге нам Србије, али не бих сад о томе јер ме страшно мрзи да ударам по тастатури.
Pogaziće nas...Kao buve.
А највећа туга у целој овој причи је, кад би, на пример, сутра расписали ванредне изборе не бих знао за кога да гласам.
Tijanicu,jeb'o te ovaj okupacioni TV program za sta ti placam preplatu?
Sto se tice samog hapsenja, ovo je samo poruka da ce svako ko iskreno bude branio svoj (Srpski) narod biti uhapsen kad tad. Zato danasnja vlast ne treba da se boji.
SRAMOTA I IZDAJA SRPSKOG NARODA.
Kao prvo, svako ubistvo je zlocin. Kao drugo, ti iz Srebrenice su pobili preko 3.500
SRBA civila zena, dece i staraca, TO NIJE ZLOCINNN!??!?!?!?!
ON NIJE UBIJAO ZENU I DECU VEC MUSLIMANSKE BORCE!!!! JEBEM TE DRZAVO!!!! STIDIM SE STO SAM SRBIN. JEBALA VAS EVROPA VISE I SVE!!
'Де си СЕС!
Eno Ajax otvorio Novu Snagu Srbije, glasaj za njega! Ima novi ekonomski program, najbolji u kraju.
Evoo, nervirammm seeeee.. A tiiiii????
да да видео сам Гамбу, али ја сам обећао себи да ћу да гласам за странку неке националне мањине, по могућности Кинеза.
Тражили Младића сто година, добили болесног старца са једном ногом у гробу.
Ето им га сад нек се јебу с њим и Тадић и Николић и цела јебена Европа, која је САМО ово чекала да би раширила руке и кренула Србији у загрљај