Uhapšen mladić od ranije poznat policiji!

1. Кога су тражили? Пријатељу немој живети у заблуди. Они су стално знали где је он, ако га нису и сами крили. Само су чекали да упадну у неку зајебану ситуацију (као што је захтевање великог броја Срба који су присталице опозиције) да извуку кеца из рукава.

2. I svi nam cestitaju,kako je to slatko...Jos jedna diplomatska pobeda Srbije!

3. То је све велики план Масона

4. Nikada mi neće biti drago kada jednog našeg Srbina izručuju strancima da mu sude. Posebno zato što vladaju dupli aršini pri privođenju "njihovoj" pravdi. To je mesto gde Naser Orić nije osuđen a pobio je toliko ljudi. To je mesto gde nikada Amerikancu niko neće suditi a zaboravljate da ga hapsi Ivica Dačić. Kratka vam je pamet kada vam on hapsi po Srbiji. Borili smo se godinama da ga skinemo a sada on izručuje Srbe strancima.
    Da je fer, ne bih imao ništa protiv. Ako dokažu neka i osude, ali nije fer, baš zbog toga što će naši da robijaju a najgori krvnici sveta če da šmrču belo na nekoj jahti i da ih bole kurac. Zato je ovo potez izdajnika i Borisu Tadiću i Ivici Dačiću treba da se sudi jednog dana, pored svih zločina i za ovaj. A oni če mnogo gore da prođu jer kao što je pisalo na paroli na jednoj našoj utakmici: "DUŠE PRODANE NAROD ĆE VAM SUDITI".
    Ovo hapšenje je smešno jer o njemu pričaju ceo dan a nama neće biti veće plate. Nečemo živeti bolje. Neće biti i dalje pravde u ovoj zemlji nego će se samo nastaviti krađa, korupcija, lopovluk i policijska tortura u najgorem obliku. Pre jedanaest godina se nismo borili protiv Slobodana Miloševića za ovo. Borili smo se za nešto drugo. Ali na kraju mi ćemo im suditi. I zbog ovoga. Dačiću posebno. Njemu sa zadovoljstvom i osmehom na licima.

5. Пријатељу, пријатељу....кога боли курац
    Ово ништа не мења осим што ће патриЈте опет пар недељњља да се пењу на курац

6. Ма битно је да се замажу очи народу, као да раде нешто, осим што краду. Искрено ме боли уво за Младића, али боље да се баве неким паметнијим питањима од тога. Јебала их ЕУ. Који ће нам то курац у животу?!

7. Који ће нам то курац у животу?!

INFINITE POSSIBILITIES

8. да да... наравно...

9. au jebote kolko ste zapenili sa ovim mladićem-komadićem...

10. Ti posijala, pa pobjegla...

11. ma ja samo stavila vest, da sam znala da će u ovakvo zlo da se napravi, držala bih vas u neznanju... :razočarano odmahuje glavom:

12. 36 страна, а човек још није стигао ни да се истушира, гарант.

13. НЕ
    СЕРИТЕ
    ДА
    ЈЕ
    УХАПШЕН
    РАТКО
    !???????

КОЈА
    КУРЧИНА
    МАСТНА
    ОД
    СИТУАЦИЈЕ

14. E, šta mislite jel oni imaju tamo da jebu?

15. Gde da jebu? U Hagu?
    Jašta!

16. Pa reko ako nemaju da ih pozovemo na temu.

17. ratko da jebe? pa nije on željan pičke... ako se on u ratu nije najebo, onda nije niko...

18. Zamislite Šešelja dok jebe.

AHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAAAA

19. Zamislite Šešelja dok jebe.

Ja ga često gledam na TV-u dok jebe.
    Dovedu im sigurno neke pičke za veliku gospojinu i osmi mart da malo i oni ljudi umaču.

Sumnjam da bi se šešelju svidela tema o jebanju, ali u suprotnom verujem da bi imao šta reći.

20. Вероватно воли да му прича прљаве ствари: "Ја сам твоја усташка кучкица. АЈме... Покидај ме србски јуначе. Удри у ме војводо! Била сам злочаста хрватица!!"

А он је ухвати за косу и пита: "Веци кувво де је гваница вевике Свбије! Веци да је КАвловац, Кавлобаг, Огувин, Вивовитица"

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.