Uhapšen mladić od ranije poznat policiji!

1. Buri, ako je po tvome, ni jedan ubica nikada ne bi bio osudjen, ukoliko ne bi bilo ni jednog svedoka. Pa tako ja sada mogu da odem kod komsije i pobijem sve u toj kuci i ti ces me braniti jer niko to nije video, a cinjenica da su me videli kako ulazim u kucu sa puskom nece ti biti vazna.

Daj, ne vredjaj mi inteligenciju, dovoljno je vredjam sam sto uopste razgovaram sa tobom.

2. jebi ga, pa što onda raspravljaš kad nemaš pojma o činjenicama... ili kad napadaš mladića, što onda ne pomeneš i one ustaše što u mrkonjiću pobiše dvjesto staraca za sat vremena, jebi ga zločin je zločin, bez obzira na broj ljudi... ili to što naser uradi na božić... i kažem ti srebrenica nije bila nikakav zaštićen prostor jer su muslimani prekršili niz dogovora...

3. Ma oni su uhvatili dedu od oko 70 godina (izvinjavam se ako gresim, ne znam tacno koliko) i sad se oni prave muda...

4. "jebi ga zločin je zločin, bez obzira na broj ljudi... ili to što naser uradi na božić..."

UPRAVO TAKO. Zlocin je zlocin, pocinio ga srbin, hrvat ili musliman.

A to sam rekao odmah, ne znam zasto mi amputiras to?

Pa su zlocine tako cinili i Naser Oric i Gotovina i Ratko Mladic.

Iz toga zakljucujem da su to sve gola govna i sto bi rekao Sava iz Kikinde, pederi i licimuri.

5. Jovanović: Promeniti politiku ka BiH

Lider LDP-a Čedomir Jovanović rekao je juče da Srbija mora biti spremna za promenu politike prema BiH.
    - Ako izručujemo Mladića zbog zločina koji je počinio u BiH, onda moramo biti spremni na promenu politike prema toj državi. Već sutra ćemo se suočiti sa činjenicom da će Mladić biti osuđen zbog genocida, a ne može postojati država koja proizlazi iz genocida. Hapšenje Karadžića i Mladića uvod je u preispitivanje pozicije RS u BiH i zato Srbija treba da preuzme odgovornost - ocenio je Jovanović.

vjerovaću da ovaj nikada neće doći na vlast, jer smo ga tek onda ugasili

6. RS nije nastala 1995. već 1992. tako da Čedine teorije padaju u vodu.

A na čemu je nastala SAD?

Šta je sa Indijancima?

Ja znam samo jedno, ako pokušaju da ukinu RS, biće sranje i to teže. I loše po nas najviše.

7. Младић није толико лош, једино ми се не свиђа што се пре рата изјашњавао као комуњара, а после као Србенда.

Слажем се да је био комуњара. Имао је и сам проблема са тим, па се правио Србендом са оном шапком. Не бих да се понављам шта мислим о његовим злочинима, али ову ћу још једном да напоменем.
    Ти официри ЈНА иако комуњаре били су добри официри. Морам да додам да нико из моје породице није могао да напредује у ЈНА због четничке прошлости. Многи из ближе фамилије нису могли ни да упишу војну академију и у свим тим државним институцијама су дискриминисани.

Мој комшија био је са Ратком на Косову. Описује га као каријеристу, кавгаџију и боема донекле, али пре свега као човека слепо оданог комунизму.

Хтео бих и да вас питам да ли сматрате да му је "самоубиство" ћерке пореметило његово поимање стварности и шта се ту заправо десило?

8. Krv, sad si pomešao babe i žabe...ovo poslednje... mrtzi me da ti objašnjavam...al ajd ispočetka...

nisu morali tamo da ostanu...hteli su...nuđeno im da izađu...više puta...nisu hteli..reko im Alija "sve što može nosi pušku ima da čuva Srebrenicu"...ima da puca i ubija Srbe...kakva deca, kakvi civili....demilitarizovana zona a oni idu okolo i ubijaju, čiste srpska sela...tri godine su se tamo vodile borbe...

okej mlad si, ja to razumem..ali imaš na internetu svašta..ukucaj Srebrenica, Bratunac, Biljača, Kravica..i svašta izađe...

9. Ok, veruj mi, ispod casti mi je da raspravljam sa osobama koji pravdaju ubijanje dece od 14 godina izjavom "oni nisu bili deca jer su bacali bombe" , kapiram da je Slobodanova propaganda devedesetih bila Vikiliks u poredjenju sa tvojom izjavom i pravdanjem.

Stvarno mi je jadno i bedno sto sam uopste usao u pricu.

Aj odoh.

10. naravno da ga jeste sjebalo, mada se sa vojskom ponašao kao da se nije ni desilo... tako bar pričaju... ali ono što je njega tu sjebalo i kad je odlučio da uđe u srebrenicu jeste kada je prekršen dogovor od strane muslimana i kada su počeli problemi u krajini... a i to da je nudio da se izađe ko je htio ima i snimljeno, tako da...

11. Srpski heroji - Zeljko Raznjatovic - Arkan, Milorad Ulemek - Legija, Ratko Mladic, Radovan Karadzic, Vojislav Seselj, Veljko Milenkovic, Draza Mihajlovic, Slobodan Milosevic i Srpska vojska - Tigrovi, Skorpioni, Kobre

12. Ok, veruj mi, ispod casti mi je da raspravljam sa osobama koji pravdaju ubijanje dece od 14 godina izjavom "oni nisu bili deca jer su bacali bombe" , kapiram da je Slobodanova propaganda devedesetih bila Vikiliks u poredjenju sa tvojom izjavom i pravdanjem.

alo bre dečko šta nije jasno?..ako klinac od 14 godina uzme prangiju i isprangija te na ulici tvog grada, gde god da si, jel on klinac ili neko ko te isprangijao..o čemu ti pričaš, kakvog Slobodana spominješ?..ja ti kažem da su u Srebrenici bili borci..ne deca, ti pričaš o nekoj deci jer si tako čuo..a ja nisam čuo....

tebi je ispod časti?..

meni je žao što sam uopšte jeo govna..mislio sam da može da ti se nešto utuvi u glavu ali očigledno ne može..imaš 15 godina, pojma nemaš ni o čemu, čuo si nešto i pričaš stereotipe iz kafića....

13. uhapsen mladic?
    stvarno?
    kad?

ovo je iznenadjenje

14. Srpski heroji - Zeljko Raznjatovic - Arkan, Milorad Ulemek - Legija, Ratko Mladic, Radovan Karadzic, Vojislav Seselj, Veljko Milenkovic, Draza Mihajlovic, Slobodan Milosevic i Srpska vojska - Tigrovi, Skorpioni, Kobre

Ајд кеве ти не стављај Дражу са овима у исти кош

15. Пример успешне комунистичке војне школе је 63 падобранска која је у своје време била најбоља елитна јединица у Европи.

Није ми јасно да ли је Ратко глумио српство или је заиста променио мишљење.

16. zanimljivo je kako su svi srpski heroji bili oni koji su na silu resavali stvari, i naravno nisu uspeli, a oni koji su umeli da se bave diplomatijom i izvucu ponajvise za srbiju bez neke velike borbe nekako padnu u senku.
    a nema ih mnogo medju srbima, na prstima jedne sake moz se prebroje. i odavno nema ni jedan slican :)

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.