Uhapšen mladić od ranije poznat policiji!

1. Partizanka, valjda ti ja ličim na neku paljevinu?...šta da ti kažem, nema vremeplova da te pošaljem tamo, a ne vredi da ti pričam....

2. http://apisgroup.org/apis/srpskezrtve.pdf evo ti Krv procitaj za sada samo zadnju stranu a ako imas vremena procitaj sve...

3. Gledao sam sinoć specijal na B92 ...tamo su sve rekli !

4. Ne gledaj na B92, to ti ja kao da gledas Mudzahedin voriors 1

5. Nije tačno, oni su jedina televizija koja je uvek bila objektivna!

6. Кеве ти не тролуј партизанкамаро провидно је

7. I sta su sada postigli hapsenjem Mladica? A?
    Zrtveno jagnje, da skrene ljudima misli sa sranja... I izazove nerede... Pare od osiguranja nece da se bace, a i da se narodu da sansa za besplatne patike i krpice.
    A i onih 10 miliona $ nagrade da "podstekne budzet" ili kako bese?
    Gah, gomila sranja...
    A i ljudi, cemu vodi vasa rasprava uopste?

8. a i da se narodu da sansa za besplatne patike i krpice.

Kad bi bar to dali

9. gde si bre Paraćinac?..ovakva rasprava ne vodi ničem....jer svako tera svoju priču i neće da sasluša drugog...i trpa onom drugom reči koje nije rekao..i odma se podelimo na LDP-ovce i patriote..po difoltu...a nije sve crno niti belo...

ja sam probao nešto da kažem, ali slabo ko ima da čuje....

volim rasprave, al kad su konstruktivne...

10. e, ako neko ima dojavu de je onaj Hadžić a nema muda da prijavi, šaljite mi PVT, a pare delimo lapo-lapo! Mislim da je to fer sa moje strane, a ni paemt mi ne smeta.
    Ov ak on izgledaO
    http://www.blic.rs/_customfiles/Image/slike/2009/10_oktobar/10/hronika/hadzic-ver.jpg

sad sigurno promenio opis i odelo, pa ako neko oće...pvt.
    a i ne zove se sigurno Goran Hadžić više...

11. Maniak, misliš da za prijavu trebaju muda?..jok bre, ne trebaju....

12. ne mora prijava, samo potvrđena lokacija, ništa više.
    a već propustih par optuženika...nijedan nije bio u pomoravlju...celu obalu Morave pretražih,al kurac...

13. Pomoravlje? Maniak odakle si?
    I kol'ko jos Haskih optuzenika Srbija treba da izruci da udje u tu 'ebenu Jevropsku Zajednicu?

14. ЈЕВРОПА НЕМА АЛТЕРНАТИВУ!!!!!

15. glupo je...učimo se izdaji od malena....

16. Aaaa, komša Maniače! :D

@bićebiće
    A šta kada na kraju ne budemo više imali šta da izdajemo? Šta onda?
    Gah, ode nebeski narod u 7. krug pakla...

17. uvek će imati šta da se izda...neka garaža, neka soba, kujna...samo da li će biti zainteresovanih?...:)

glupiram se...sledeće je priznanje nezavisnosti.....i onda će opet neko da kaže "pa šta, koji će nam, tamo je Milošević pravio zločine"...bez razmišljanja...

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.