Uhapšen mladić od ranije poznat policiji!

1. kako je kod vas u Švecke? jbg, standard:)

2. Standard, standard, al' ladni ljudi, ladna klima, ladno sve. Pravila, rad, organizovan život, uređen sistem i sve to, al' opet, drugačiji mentalitet i način života se razlikuje do ekstrema, mada opet, puni su patriJota, patriJote čak imaju i svoju stranku, pa mi je malo lakše da se utopim u atmosferu. :) Posebno kad počnu da pričaju o Kosovu i Srebrenici kao da znaju o čemu pričaju... To je tek urnebesno.

3. @AJAX

Mladicu cetnici zaklali porodicu?Ajde batali trolovanje.

4. Srpski heroji - Zeljko Raznjatovic - Arkan, Milorad Ulemek - Legija, Ratko Mladic, Radovan Karadzic, Vojislav Seselj, Veljko Milenkovic, Draza Mihajlovic, Slobodan Milosevic i Srpska vojska - Tigrovi, Skorpioni, Kobre

Arkan? Jel to onaj što se bavio distribucijom bijele tehnike? Što je maltretirao srpske civile?

Legija? Jel to lakej gore navedenog?

Karadžić? Jel to onaj trgovac teritorijom? Srpskim životima? Onaj što je okupljao "kontroverzne ratne preduzetnike"?

Šešelj? Šta je taj uradio da zasluži naziv heroj?

Draža? Jel to onaj nesposobni pukovnik?

Sloba? To onaj garant mira i stabilnosti?

I spominjati tigrove i škorpione u istoj rečenici sa srpskom vojskom je u najmanju ruku golo govno. To su dvije pljačkaške i zvijerske bande. nemaju oni veze sa srpskom vojskom.

Vjerovatno je tvoj post bio trolejbus. I vjerovatno sam se provozao za sve pare.

5. Kako te nije sramota da pričaš tako o ljudima koji su ginuli na braniku svoje otadzbine!!!!!!!!?!?!?!??!?!?!??!?!

6. Samo se ti smej, zbog takvih kao ti smo i izgubili ovaj rat!!!!

Al' uskoro će početi drugo poluvreme !!! Tad ćemo osnovati Veliku Srbiju po granicama koje su utvrdili velikani Šešelj i Pašić!!!!!!!

7. Ja dok sam bombardovao Klintona vi ste se u jajima mućali!

8. Jebote ovde svi bili na prvoj liniji fronta?Zajebali ste analitičare po proseravanju.Kao svi nešto inteligentni kurac-palac,neko ludilo se glumi,te Ratko klao te nije klao!Ajde bre svi smo vukli šerpe po dvorištu tada,vidim ovde puno njih ima i izmišljene prijatelje koji su bili u Srebrenici i videli Mladića kako čereči decu,nabija ih na ražanj,peče i jede.Sad kao mi komentarišemo ovde nešto,mi smo kao neki kurac.O jebem ti mudroseriju...

9. HAhahahhahaaa

Ova teema jebe.

10. Tema bi jebala kad bi klinci sa Youtube-a saznali za nju pa da se ovde registruju i prepucavaju a mi da trolujemo.

11. Meni jebe zbog toliko uzavrelih strasti. jel se ne može normalno raspravljati o nečemu?

12. Ovde ne.Fali nam samo još po pivo u ruci i da izađemo ispred dragstora i tamo pametujemo.

13. Može može, ako igdje onda ovdje.

14. Vi se sprdate a đeneral u zatvoru!!! Sramota!!!!! SKANDAL!!!!!!

15. Ma ovo je čisto proseravanje.

16. Pa kad svi ostrašćeno uđete u raspravu.

17. U raspravu za koju niko od nas nije kompetentan da govori.Kamara,batali trolovanje brate.

18. Kako da ne udjem ostrašćeno kad je najveći Srbin u zatvoru!!!!!!!! AL' sutra ćemo mi srpski radikali osloboditi đenerala ako bog da!!!!!!

19. Samo ovo da kažem: Mladiću ušli panduri u kuću a gospodin "živ se neću predati" rekao: "Izvolite, sedite, pojedite pršutu i rakiju pa da krenemo. Ja sam taj i taj, evo dokumenata, evo pištolja." Predao se, mirno. A oni koji bi "život dali za njega", nek otvore oči.
    Rekao kako voli da gleda Karleušu i turske serije (a sećamo se onog njegovog "ima da se osvetimo turcima bla bla truć") On je sad smešan starac, tužan.
    1994. mu je nešto kvrcnulo u glavi kad mu se ubila ćerka, pa je od heroja postao zločinac kada je dopustio da se ono desi u Srebrenici. Pustio da ga ponese "velikosrpstvo" bolest od koje pate mnogi kad se uzdignu na nivo samog Boga kada im se da velika vlast.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.