Jede normalno šta god da joj damo. Pustili smo vodu u lavabou da stalno pomalo teče i redovno piči tamo i pije je. Inače voli i Viskas i bilo koju drugu hranu. I inače obožava jaje, još pogotovo ako stavim zeru soli, smaže ga ko luda. Voli i sirova i kuvana :)
Najpametnije, najlepše i najdivnije životinje koje žive na ovoj planeti :)
Iz samo sedećeg položaja mačke izvire potok mudrosti. A kamo li ostalih...
Ko kaže da mačke vole ljude samo zbog hrane i doma, varaju se. Ja sam mog mačora našla u konteneru sa samo dva dana. Putovao je bezbroj puta u Srbiju i iz nje. Odhranila sam ga na pipetu, grejala noćima. Jednom sam ga ostavila kod ćaleta, na tri dana, on je legao i nije hteo da jede dok nisam došla. Na kraju, pre dva meseca su mu se zavezala creva, i uginuo je. Plakala sam više nego kad mi je baba umrla. Bila sam njegova prva podanica, i jedina. Mačke kontrolišu ljude. Vi nemate mačku, mačka ima Vas. Ali meni to ne pada teško!
Marcipan, pricam iz iskustva sa svojim mackama...Nije receno da je los potpuno, samo da postoji opasnost da se to desi. A sa druge strane, svaka macka svet za sebe ;)
Nema veze čime ih hraniš, mački je u genima da bude lovac, tj. uloviće plen taman da je sita do grla.
Управо тако. Имам два крмета од мачака: Мићко, огромни, тешки црни мачор и Мица, мали дебели тробојни тучак. Моја сестра им купује мачећу храну, а и ми им дајемо меса кадгод можемо. И нису им заказали ловачки гени, иако су безнадежно размажени. Досад су заједно скинули пешес тица и два-три Џерија.
ЕДИТ: Иако су размажени, не улазе у кућу. Имају свој кутак у гаражи и на тераси и тамо књавају кад нема сунца.
meni moja maca crkla, i deda da ja ne bih primetila našao drugu macku koja uopste ne liči na moju kiti i još me ubedjuje da je to ona
xexe šta ti je život, tragi komika
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Вучице, донт би соу крул према мојој кет! :(
Nije tačno, moja pored toga jede i džigericu, kuvanu piletinu pa čak i onaj zečiji gulaš. :)
Jede normalno šta god da joj damo. Pustili smo vodu u lavabou da stalno pomalo teče i redovno piči tamo i pije je. Inače voli i Viskas i bilo koju drugu hranu. I inače obožava jaje, još pogotovo ako stavim zeru soli, smaže ga ko luda. Voli i sirova i kuvana :)
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/165213_174862902534291_100000317477273_464998_8091855_n.jpg
Ево га кад је био мали, сад је порастао и убуцио се к'о осредњи Американац, живи као цар, само једе, буди ме кад треба да га избацим напоље да нуждира и да јури мачке, и кулира.
Нема баш инспиративно име, Мачак се зове, ал' ја га зовем Стока.
Najpametnije, najlepše i najdivnije životinje koje žive na ovoj planeti :)
Iz samo sedećeg položaja mačke izvire potok mudrosti. A kamo li ostalih...
Ko kaže da mačke vole ljude samo zbog hrane i doma, varaju se. Ja sam mog mačora našla u konteneru sa samo dva dana. Putovao je bezbroj puta u Srbiju i iz nje. Odhranila sam ga na pipetu, grejala noćima. Jednom sam ga ostavila kod ćaleta, na tri dana, on je legao i nije hteo da jede dok nisam došla. Na kraju, pre dva meseca su mu se zavezala creva, i uginuo je. Plakala sam više nego kad mi je baba umrla. Bila sam njegova prva podanica, i jedina. Mačke kontrolišu ljude. Vi nemate mačku, mačka ima Vas. Ali meni to ne pada teško!
Кумара победиЈо!
Kad dodjem kuci, poslacu vam sliku macora, ako me razumete.
Ja sam ovog mog snimala pre 2-3 dana, turiću ga večeras na Ju-tjub.
'Ajde, pa pošalji link da ga odgledamo :)
zamisli drzis jagnje u stanu
Marcipan, pricam iz iskustva sa svojim mackama...Nije receno da je los potpuno, samo da postoji opasnost da se to desi. A sa druge strane, svaka macka svet za sebe ;)
Управо тако. Имам два крмета од мачака: Мићко, огромни, тешки црни мачор и Мица, мали дебели тробојни тучак. Моја сестра им купује мачећу храну, а и ми им дајемо меса кадгод можемо. И нису им заказали ловачки гени, иако су безнадежно размажени. Досад су заједно скинули пешес тица и два-три Џерија.
ЕДИТ: Иако су размажени, не улазе у кућу. Имају свој кутак у гаражи и на тераси и тамо књавају кад нема сунца.
Bože dragi, ja samo gledam u ovu svoju grotu dok spava i provjeravam jel diše :(
I ja sam to isto radila, ko majka :)
Moj macor ima 5 kila i 200 grama, koliko imaju vasi?
Moja mačka trenutno ima 50-ak grama, možda 100 u najboljem slučaju...
meni moja maca crkla, i deda da ja ne bih primetila našao drugu macku koja uopste ne liči na moju kiti i još me ubedjuje da je to ona
xexe šta ti je život, tragi komika
http://www.youtube.com/watch?v=GhCql4tTOrk
evo ga moje dete :)))))))))))))
P.S. Ne obracati paznju na nered i Beckoviceve poeme u pozadini :)
Јој, преслатка ти је мачка :)) Оћу ја такву :)