Prijava

Da, naravno, i Bekrić!

''Ovo je dan za ispunjenje želja! Bekrić do finala... Isinbajeva šampionka na oproštaju... Ovo ne voli samo Rusija, ovo ne vole samo Srbija i Crna Gora... ''
Kakav majstor!!!

Merit ojeb'o 400.
Isinbajeva ode u penziju.
15. u 21 čini mi se Bekrić trči finale, u osmoj stazi.

Ja mislim da je 15. u 19:05.

'Ajmo Bekriću, odbrani čast Evrope!
19 časova, RTS 2.

BRONZA BRE!!!! EMIRE SRBINE!!!

ЕМИРЕ СРБЕНДО ТИ СИ НАШ НОВИ НОВАК ЂОКОВИЋ ГЛЕДАО САМ ТЕ СА ЦЕЛОМ ФАМИЛИЈОМ БАБИ ПОШЛЕ СУЗЕ КАД ЈЕ ВИДЕЛА СВАКА ТИ ЧАСТ ТИ СИ НАШЕ БОГАТСВО НАЦИОНАЛНИ ПАРК

SVAKA MU ČAST! NEVEROVATAN USPEH!

Сад сви у глас ЕМИРЕ СРБИНЕ! А да је завршио последњи, било би ЈЕБО ГА БАЛИЈА НАЈСТАРИЈИ.

Емир се обавио заставом Санџака и истрчао почасни круг лолололо

Larry Underwood

'Ajmo Bekriću, odbrani čast Evrope!
19 časova, RTS 2.

pre 36 minuta

Lari, tbog ove objave, kod mene imaš bar 10% zasluga za Bekrićevu medalju, jer da nisam video ovu tvoju objavu, propustio bih finale. Saću te lajkujem.

Lepotu i znanje Jelene Isinbajeve samo Puškin i Jesenjin mogu opisati. Sa bojom očiju poput ruskih breza u prolećnom lišću, sada okupanih njenim suzama. Zemlja koja je dala Jurija Gagarina, Lomonosova, najbolje hemičare, fizičare sveta… sa osmehom poput Volge, vraćaju osmeh atletici, oni, i Jusain Bolt. – (24. avgust 2008.)

Kada su se Amerikanci na svakom mestu ponašali arogantno do bezobrazluka, malo su me povukle staroslovenske emocije. Hteo sam da im stavim do znanja: Gospodo vi imate istoriju 200 godina i znamo na koji ste način i od koga nastali kao nacija. Sa druge strane imate devojku koja je rezultanta jednog Turgenjeva, Šolohov, iz zemlje odakle su Mendeljev i Lomonosov, odakle je Jurij Gagarin. Želeo sam da naglasim da postoji nešto što je lepo, pametno, emotivno i najbolje na svetu. To je Jelena Isinbajeva. Nisam pedofil, ona je godište moje ćerke. Ona govori tri jezika, ima para i pobeđuje, ne protivnice – svoj je rekord srušila. – (Glas Javnosti, 31. avgust 2008.)

veliki uspehh nasih atleticara na prvenstvu.ja sam prezadovoljan.
samo osoba sa omanjom inteligencijom moze da proziva emira da je balija.da je 100 puta musliman,on nastupa za srbiju i smatra sebe srbinom.

Koga zanima, na RTS 2 finale 4x100 M.

Jamajčani uzeli štafetu, očekivano.
Najbolje Ruje na prvenstvu, drugi Jenkiji, treći bi trebali da budu Rastafarijanci.

шта нису дисквалификовали амере

Ne, srebro za njih, bronza za Britance.