Prozivanje džindžera

1. Purnjaška sramoto... :)

2. Ma on ne odgovara na pitanja, još nam nije rek'o zašto smrdi kada pada kiša!

3. Koliko hipsterska tema.

4. još nam nije rek'o zašto smrdi kada pada kiša!

Da, Pjer još uvijek čeka odgovor.

5. Nije hipsterska, totalno je mejnstrim!

6. Što je hipsterska?

Pa čovek je otvorio temu gde će ljudi da ga prozivaju, a on da im priča da oni samo ne razumeju, da je on poseban i kul zbog toga.

7. Pogreši čovek, jebi ga!

8. Pa čovek je otvorio temu gde će ljudi da ga prozivaju, a on da im priča da oni samo ne razumeju, da je on poseban i kul zbog toga.

Nije tema onda hipsterska, nego je on hipster, a pritom i glup. E da, i džindžer.

9. Pa čovek je otvorio temu gde će ljudi da ga prozivaju, a on da im priča da oni samo ne razumeju, da je on poseban i kul zbog toga.

Ovo ima smisla. Možda mi nismo dovoljno kul da razumijemo, možda je on u tom đinđer svijetu prekul.

10. Nije tema onda hipsterska, nego je on hipster

Pa na to sam i mislio. :)

11. Pa kad ste piglu i kad ne razumete koliko sam ja kul, a vi ne :)

12. Vukasine,zbog cega svojom pojavom teras prolaznike da povracaju...kako je to sebicno od tebe

13. Proxy Error
    Vukašine, imam jedno pitanje, valjda ćeš biti dovoljno kul da mi daš adekvatan odgovor na pitanje. Je l' ti vidiš đinđere u drugim ljudima?

Dechko, ja još uvijek čekam odgovor!

14. polako,moje je bitnije,radi se o zdravlju drugih ljudi

15. Pjer88
    Vukašine a zašto si stavio profil na private?
    Što si bio glup i kačio svoje slike?
    Što si glup i dao nam link tvog profila?
    Mislim što si glup??

hahahahha ne seriiiii?
    a posle ce da kaze da je on nas trolovao.... eh....

16. dzindzeru,zasto kaznjavas ljude sa tim da moraju da te gledaju?

17. Sedplase, kad si već tu da ti ovo kažem. Više sam se u poslednja dva dana smijala tvojim postovima no svim ostalima zajedno. :D

18. eh, pa eto, bar neke koristi od mene :D

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.