Ментална хигијена угроженог* сајта – проблем интернет логореје

1. Lolokanje ne smatram spemom, nego izlizanom forom. Možda je bilo i zanimljivo dan-dva, ali je žešći smor kad otvoriš temu i u svakom postu to pročitaš. Ima još tih fraza koje dave. Neko je skoro provalio "bole me kurci" i sad svi navališe na to toliko da ti se smuči kad pročitaš. Isto kao i "da se tako duhovito izrazim" i "ako me razumeš".

2. Још једна ствар. Ја сам лично на овом сајту остао јер сам у једном тренутку, тамо негде 2009, сконтао да је језик ''чистији'' него на неким другим сајтовима, да се сиктеришу зиљавци са Фејсбука са својом зиљ абецедом, да се мање-више негује нека писменост. Међутим, негде почетком 2010. је све кренуло у неком погрешном смеру, а последице су видљиве данас.

3. GM

И што сте се уопште ухватили лолокања ко пијан плота. Није уопште у томе поента, већ у људима који МОРАЈУ да постују и коментаришу све живо. У огромним количинама.
    Пример:

http://vukajlija.com/forum/teme/18098-rani-manika

КОЛКО ДУХОВИТО ЈЕБОТЕ ЦРКНИ БЕНИ ХИЛУ!!!1

Шта фали овоме? Мени је баш било смешно. Молим те, ГМ, нађи нешто на форуму што ти је било смешно на Вуки некад. Било шта. Чисто да видим какав је то твој пресветли смисао за хумор.

4. Боље и лололо него ZiLjAwE mAcXkItZe TeEeGrEeEtZe.

5. По мени "ЛОЛОЛО" представља неку пародију на "ЛОЛ", које је сложићете се и само по себи довољно глупо. А не слажем се са коришћењем истог уместо педерског смајлија, јер ми и једно и друго представљају исту ствар. Панданисање је постало излизано на исти начин као и Милисав. Превише се користи, а било је много интересантније кад је исто користило само пар аутора. Једноставно све после неког времена смори, поготову ако се превише форсира. Мада у суштини немам ништа против тога, а и сам некад користим, мада ретко.

6. Шта фали овоме? Мени је баш било смешно. Молим те, ГМ, нађи нешто на форуму што ти је било смешно на Вуки некад. Било шта. Чисто да видим какав је то твој пресветли смисао за хумор.

http://vukajlija.com/forum/teme/250-sit-gladnome-ne-veruje?strana=5#post_538736

Ова тема, са нагласком на пост који сам линковао. Колико је сада таквих тема на форуму? Могу још да тражим, није проблем.

7. Isto kao i "da se tako duhovito izrazim" i "ako me razumeš".

Не могу да кажем да ми ово не иде на нерве, али су то ипак неке интерне форе сајта које би требало да остану. Једноставно, ако ти се не свиђа нечији смисао за хумор, игнориши га. То ја радим.

8. Пеки д џем
    http://vukajlija.com/forum/teme/250-sit-gladnome-ne-veruje?strana=5#post_538736

Ова тема, са нагласком на пост који сам линковао. Колико је сада таквих тема на форуму? Могу још да тражим, није проблем.

Ово је смешно? Онда нешто са мојим смислом за хумор заиста није у реду.

9. Девојка отвори нормалну тему. Дакле, за промену, тему која нема везе са сајтом, интерним форама итд. Одмах се појаве људи да се посеру по томе. Посеру се на крајње незанимљив начин. И неколико месеци после ја треба да фану Тапа 011 објашњавам зашто то није духовито...

10. фану Тапа 011 објашњавам зашто то није духовито...

И ту ја, како би се то рекло, падох са столице.

11. Једноставно, ако ти се не свиђа нечији смисао за хумор, игнориши га. То ја радим.

Nije stvar u smislu za humor, štaviše, neki autori kod kojih sam prvo video da koriste te fraze, imaju, po meni, izuzetan smisao za humor. Problem je u tome što se svi navade, pa se stvara neki osećaj da nisi deo "ekipe" ako ne počneš da se izražavaš kao ostali, nema kreativnosti, samo se žvaće jedno te isto, ako me razumeš :)

12. Е, Пеки, кад си већ ту. Да спојимо лепо и корисно.

13. Мој пост, или Језивијев?

14. Мени је рекао да банујем лика.

15. Procitao sam prvi post i par komentara,stvarno mi se nije dalo da citam svih 10 strana..
    Uglavnom,ono sto zelim reci je da podrzavam autora ove teme.. Pored toga zelim da kazem da su prvo sto sam primetio na sajtu kad sam se registrovao bili svojevrsni "klanovi" koji su prepoznatljivi po svom stilu pisanja,humoru i (ne)toleranciji prema ostalim (novim) clanovima.

Danas sam citao temu u kojoj se proziva DZINDZER, i primetio sam da je nekoliko ljudi stvarno uzivalo dok proziva decka samo zato sto je,po njihovom misljenju, dzindzer!

Sve u svemu,bravo za temu,slazem se sa tobom.

16. Боље и лололо него ZiLjAwE mAcXkItZe TeEeGrEeEtZe.

Pa valjda i sam znas da se ovo sece u samom korenu.

17. Ljudi zajebancija bre, pogledaj ko je otvorio temu.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.