Ментална хигијена угроженог* сајта – проблем интернет логореје

1. ГМ, па немој ни ти. Поједини овде су тражили казне за њих, можда ти ниси, али немој онда другима уметати!

2. Не можеш да банујеш некога зато што те смара. И исто се не слажем са Риплијем овде. Генерално гледано, нема ништа више спема и глупости овде само што се другачије изражава него пре. Сад да ставим "хахахаха" вероватно ти то све не би сметало, али ако ставим "лолололо" сметаће ти. Исти курац са оним "ОБЈАСНИЈО", ништа то није већи спем него "у праву си, слажем се са тобом" и тако даље. Само су то интерни фазони, или глупости како хоћеш их назови. Али опет не можеш да санкционишеш људе зато што су ти досадни, јебига.

3. Видим мене цитираш, па онда причаш о захтевима за бановање спемера који у ствари нису спемери... јебига, неспоразум.
    Ал ако није спем, онда ништа. Кејс клоузд.

4. Не можеш да банујеш некога зато што те смара. И исто се не слажем са Риплијем овде. Генерално гледано, нема ништа више спема и глупости овде само што се другачије изражава него пре. Сад да ставим "хахахаха" вероватно ти то све не би сметало, али ако ставим "лолололо" сметаће ти. Исти курац са оним "ОБЈАСНИЈО", ништа то није већи спем него "у праву си, слажем се са тобом" и тако даље. Само су то интерни фазони, или глупости како хоћеш их назови. Али опет не можеш да санкционишеш људе зато што су ти досадни, јебига.

OBJASNIO. Meni je preko 50% ljudi sa ove teme abnormalno dosadno, ali ne tražim ni od koga da se ti ljudi banuju. Ako će da smaraju, neka smaraju. Koga boli kurac...

5. Гамби, досадан си ко пролив. Скоро сваки пут кад видим твој пост жалим за оним дугметом о ком сам писао пре пар страна. Само ми није јасно како толики немач појма успева толико да се трипује. Твоја објашњавања ме доводе до мултиплих оргазама. ТИ ЈЕБЕШ!!!!

6. Али опет не можеш да санкционишеш људе зато што су ти досадни, јебига

Модератори су доказали да може. Ево Фејз је нон стоп банован јер је досадан.

7. Гамби, досадан си ко пролив. Скоро сваки пут кад видим твој пост жалим за оним дугметом о ком сам писао пре пар страна. Само ми није јасно како толики немач појма успева толико да се трипује. Твоја објашњавања ме доводе до мултиплих оргазама.

I to me zabole kurac, ali realno. Toliko si mi nebitan u životu da mi se baš onako jebe za tvoje mišljenje o meni. LOLO

8. Модератори су доказали да може. Ево Фејз је нон стоп банован јер је досадан.

Ај сад прочитај све моје постове :)

9. Ja sam predočio (jebem li ga ne sećam se kome) da je ono "lololo" klimaks debilizma... Ali jebem li ga... Čamim na sajtu, pišem, otkud znam, izbegavam ljude koji se ponašaju na način koji meni smeta. Poput, na primer, Care, koji je bio OK kada se ne glupira, Zmia takođe, ali to nije tema... Poenta je da ne možeš kazniti ljude zato što se zajebavaju na forumu. Kad bi to uticalo na sadržaj sajta, prevashodno na definicije, a potom i na postere, e onda bi to bilo kažnjivo. 'Vako? Ma jebite, arčite, loloćite, jebe mi se, ja ću samo da sedim i da džabalebarim. :)

PM EDIT: Evo, mylyca vam je objasnila sve u njenom postu... Ja se samo nadovezah (čitaj ponovih) sve što je ona rekla...

10. Који конкретно Ћилице, не могу да трагам по форуму :)

ЕДИТ: Сад видех да треба све. Мрзи ме, не могу.

11. Negde je već bila slična tema pa ponoviću ono što sam činmise tamo napisao
    Svaka interna fora je sama po sebi imbecilna da ne kažem debilna al u određenom krugu ljudi ima neki smisao isto tako je i sa lololo jebem i sl. dakle dužim bivstvovanjem na sajtu dosta ljudi su usvojili neke interne fore i ne vidim šta je tu loše
    Drugo što se tiče stavljanja carinog avatara ni tu ne vidim što bi ikom smetalo ako neko hoće da stavi carin ili bilo čiji avatar njegova lična stvar i prilično je glupo ako ikom smeta nečiji avatar

12. На овој теми, битно да ремеове и зезаторове постове читаш!

13. Sa jedne strane imamo likove koji pričaju "LOLOLO", "JA JEBEM", "OBJASNIJO", "KOBJASNIJO" i "KOBJAŠNJAVANJE". Likovi kojih ima sve manje, ali furaju donekle neki svojstven humor koji je usitinu nekad simpatičan, nekad pomalo i iritantan, naročito ako te ukopaju pre toga, ali ne traže od drugih da im se prilagode.

Sa druge strane imamo duhovite ljude na manje očigledan i izuzetno čudan način na koje se lože očigledni fanatici sajta kojima je Vuka jedino zadovoljstvo u životu. Ja se ježim od takvih, jer su i dosta pokvareniji ustvari od onih prvih. Oni koji loloću su znatno bezopasniji, uglavnom ne vređaju, već se samo sprdaju, zbog čega ova grupa besni i prijavljuje. Ovi drugi su intelektualci, čiji humor ne mogu svi da razumeju (i smatraju da treba sa sajta trajno odstraniti dotične), a pojedini koji na sve načine pokušavaju da budu kao oni se, ako treba, i na silu smeju njihovim forama, samo da budu prihvaćeni.

Treći su ljudi koji samo dolaze na sajt da bi pisali, zezali se sa pojedinima i uopšte, NORMALNO boravili na sajtu i kojima prepucavanja veoma smetaju, među kojima sam i ja, kao i ogromna većina autora. Iako deluje da nas je malo, a vas ostalih puno, to je zato što se trudimo da ignorišemo teme gde se zaoštravaju strasti.

14. Сад да ставим "хахахаха" вероватно ти то све не би сметало, али ако ставим "лолололо" сметаће ти.

Кад би неко остављао само "хахаха" коментаре био би исти курац.

15. ispravite me ako nisam u pravu, ili ako sam keptn obvijus. mislim da je prvo bila tema Jebanje koja je bila zamisljena da se prepricavaju iskustva...umesto toga unela je novi koncept ...rec ja plus glagol....JA JEBEM, JA ZAKIVAM, JA PATOFNARIM itd...i to je bilo, po mom misljenju osvezenje..i to ima samo na Vuki. za lolokanje nisam siguran....

ne treba to iskoreniti, samo treba biti umeren....
    i imati u obzir da je sve vise povodljivih tinejdzera na sajtu koji se brzo prime na taj vid humora, i pocnu da forsiraju.

16. Углавном си у праву.
    У почетку је била нека "ауто-иронична" тема, донекле кул. А онда се прочула.

17. На овој теми, битно да ремеове и зезаторове постове читаш!

Не могу да укапирам само који је курац теби. Али ајде кога боли баш.

Пекку је углавном у праву што се тиче неких ствари, мада се не слажем баш тотално, али генерално све зависи од тога ко како схвати сајт. Немам ништа против ни једних ни других, па оно нек свако ради шта хоће и свима лепо. Не видим зашто би ико забранио лоловање, јебање и било шта друго.

18. И што сте се уопште ухватили лолокања ко пијан плота. Није уопште у томе поента, већ у људима који МОРАЈУ да постују и коментаришу све живо. У огромним количинама.
    Пример:

http://vukajlija.com/forum/teme/18098-rani-manika

КОЛКО ДУХОВИТО ЈЕБОТЕ ЦРКНИ БЕНИ ХИЛУ!!!1

19. Одлична тема. Мрзи ме да читам све постове, ал' написаћу оно што сам пре неки дан написао на модфоруму на некој дискусији - Кад би се смањила учесталост израза ''лолололололо'', ''кобјашњавање'', ''панданисање'' и сл, осећао бих се много чистије за време боравка на сајту.

Овим сајтом су завладали прљавштина и неукус, понекад ми се гади да читам неке постове. Да не помињем колико је пичкински што неки људи кроз употребу израза ''лололололо'' покушавају да протуре најгоре увреде. Нпр. ''панданишем модераторске цаве у рч ЛОЛОЛОЛО'' - и то је као океј.

20. Ђими, мени је то ЛОЛОЛО много мање геј него смајли. Уосталом, само Вукајлија може да се похвали тиме како се уместо смајлијима расположење исказује нормалним графемама, па макар и банално сложеним.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.