Kad porastem biću...

1. Ću budem lekar :)

2. Poznata pesnikinja. Kako Djole kaze: "Naglo ćete početi nazivati mojim imenom ulice, škole
    i prigradska naselja. Ali nemojte me pogrešno shvatiti. Jer, ja neću da kažem kako sam veliki pesnik. To ćete vi jednom reći." OU JEA

3. Kad porastem bicu Staljin

4. po svemu sudeći , biću veliki i ništa više. a pošto sam velik već, po svemu sudeći ostaje ono drugo

5. Više nemam blage veze, jedino sam bila sigurna da ću porasti vel'ka, al' ni to mi ne ide, svi izrasli, ja patuljak. E, u pičku materinu!

6. Sad sam bećar, i dalje ću biti, pjesme pjevat' i rakiju piti, ljubit' cure i udate žene, biću bećar pa šta bude s mene...

7. ovde nema ništa interesantno

8. kakava si ti glavica za pobedu
    reaktiviras temu posle 2 godine samo da kazes da ne valja

9. кад порастем бићу одраст`о

10. BIĆU ONO ŠTO JESAM!

11. El napisao već neko, biću ženu, biću decu?

12. bilo boxeru
    ja bio uvek velik, jbg. a sad sam postao.
    jbg, mogu samo da kazem sta su zeleli da budem: 'dvokat. toga se secam. a ja zeleo da budem hirurg. ro mi se zgadilo pa postao el. inzenjer. ne zvucu losO, ali da sam bio farmaceut or samting, programer npr, mada... nije kasno da se prekfalikujem za programera, vec znam neke stvari

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.