U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Па, пази, не бих то назвао ''злом''. Војна операција, јебига, гину невини људи, у сваком рату тога има. Злом би пре назвао оно што је томе претходило - свесно вођење лоше политике и ''пркосно'' тврдоглављење, иако су знали како ће се завршити. Није Милошевићу то ништа требало.
Војска. Извршавају се наређења. То што је пилот извршио наређење, не значи да је лош човек, него да је добар војник. Опет кажем - срања се природно дешавају у сваком рату.
Па, ја мислим да нико ни не тражи више. Ова земља је мала, јадна и беспомоћна без туђе помоћи (јер је војска заостала 60 година), није на одмет прогутати пар гована на путу ка уласку у НАТО.
Ја мислим да треба сарађивати са свима и водити уравнотежену политику. То ''окретање'' једној партији нас је и убацило у ова говна.
Lole da smo nekad cutali i pojeli govno mozda ne bi toliko ginuli.
Zbog naseg inata najebemo.
Mada se slazem da ce Kina ubrzo postati ogromna sila.
Па који су они онда фактор да нас терају да хапсимо Младића? Мислим, ај се слажњм да га треба ухапсити, али треба похапсити и све који су наредили бомбардовање цивилних мета, бомбардоваљње приватних кућа, бомбардовање РТС-а...
Слажем се, али, ето, може им се да не буду ухапшени.
Што се тиче РТС-а, било је најављено да ће бити бомбардован (као институција која шири неистину и тиме потпаљује народ да верује у будалаштине), па нико није реаговао и људи су изгинули. А и пре тога им је речено да зајебу са својом пропагандом, па нису послушали. Сами су криви.
Још се једно вече појавила она Татјана Ленард са својим провокантним монологом од 20 минута у коме НАТО-у поручује ''Удрите, ту смо!''. Она, наравно, није била ту кад су ударили, чуо сам да је касније запалила из земље као газда и опрала руке од свега.
Говна, агресори, непријатељи, смрадови.
Džimi vidim da je "kao gazda" zamenila ono "nemoj da se ponovi" :)
Јебига Џими тебе човек не може да схвати озбиљно кад линкујеш своју дефку :))
Мора мало. :)
Боже, сад премотавам филм, имао сам 13 година кад је било бомбародвање, слабо сам капирао ствари, али опет се најежим кад се сетим каквим лажима се служио РТС. А било је и смешних момената. Типа, оно свођење биланса на крају, кад су рекли да су РВ и ПВО оборили 60 и кусур НАТО авиона и зилион беспилотних летелица и крстарећих ракета. :)) Смешке. А истина је да је оборен само Ф-117 и још један авион који је пао под још неразјашњеним околностима.
Neki koji su živeli u manjim gradovima i selima nisu ni osetili bombardovanje. Jedino što su mogli čuti jeste probijanje zvučnog zida. Njima to vreme nije bilo toliko strašno, tako da opušteno i dalje izazivaju NATO jer ko će da gađa Donji Šiljogovac...
Тачно. Не треба кривити војнике већ главешине који, заправо, сви играју у истом колу народу иза леђа.
Ovog Džimija bi boleo kurac i da mu uđu u kuću i zakolju ga.
Како се надам да се овде тролује...
Najjači je moj drug, Srbenda prava iz Bosne, dobar ko leb: "Eto ti se družiš sa ovim Ljajićem, misliš on ti je drug, a sutra da se zarati, on bi te prvi zakl'o! Zato ja imam tri puške u kući."
Зашто би неко тако нешто глупо урадио?
Можда из неверице, кад виде шта пишеш овде.
e sad ne znam engleski, pa ne mogu čitati šta piše tamo na njihovom sajtu...
uglavnom, ima i poneka korist od tog saveza... recimo, bili su u BIH, konkretno na manjači i u BL, na nekoj svojoj vježbi i tada su ostavili dosta te opreme i valjda par borbenih vozila, tenkova i ostalog naoružanja... vjerovatno zato što je zastarilo, ali u odnosu na ono što mi imamo to je tehnika ajd zdravo...
no, sa njima treba biti strogo na distanci, nikad se ne zna kad će pući tikva, a pući će, ne zato što mi to želimo, već zato što je previše moćnih koji hoće da se pitaju... evo recimo njemci ne učestvuju ozbiljno u libiji, a jednom kad se desi da njemačka, francuska i britanija ne budu imale interes isti kao i ameri, biće belaja...
ovo što reče džimi, uravnotežena politika je spas... a i to o zaboravljanju i praštanju je diskutabilno... niko više neće vratiti djevojčicu roditeljima, niti ćemo mi ikada više imai moć kao npr. nakon prvog svjetskog rata pa da mi određujemo kome će se suditi, a kome neće... država treba kao takva pomoći unesrećenim porodicama na bilo koji način, pa makar i izvlačeći neku korist od natoa... e sad treća je stvar to što su nesposobnjakovići uu vrhu i vlasti i opozicije pa samo ispunjavaju jedan po jedan zahtjev, a ništa ne dobijaju...
i da za zločine, i za vojsku mislim da ovaj post objašnjava...
razmišljam nešto ovih dana i skontam da ni ja ne bi' imao nikakav problem da sašijem čovjeka rafalom sa pet metara ukoliko bi mi pretpostavljeni to naredio...
Како би могао да га боли курац кад је већ мртав?
dzimi natjero si me da napisem definiciju zbog onog juce, rekoh ja da mi je to satisfakcija. Jebiga za offtopik...
LOL
U trenutku koji prethodi njegovom klanju.
Bolje da te zakolju nego da ti otfikare kurac!