Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Можде ће да му га исеку па ће га ''остатак-патрљак'' болети, може и тако да се коље. :/
ja znam čovjeka koji je, za vrijeme rata, gledajući neki prilog o turskoj vladavini na balkanu otišao da oštri noževe u podrum i koji je kasnije rek'o da je dobro što ih nije bilo u blizini jer bi sigurno nekoga zakla'o
Ta nebulozna politika uzdaj se u se i u svoje Ruse nas je i dovela dovde gde smo, u govna do guše. Sve zemlje u okruženju se okrenule ka NATO, ne mi se kao kurčimo nešto, promovišemo srpski brend, inat.
NATO pederska vojska.
dobro bojane, ti si LDP-ovac, pa i nije čudo što tako razmišljaš... al boli te kurac, dobio si poso, kao i žena ti, stan... :)
Rusi su pičke!
Bili i ostali.
Sada kada u Srbije nema više mladića NATO dolazi. Pitam se samo koji će im kurac zemlja starkelja.
+69
Ај озбиљно, какве то везе има? Да ли мора постојати посебан модел размишљања и изгледања у односу на то у коју си се партију учланио?
Ево, баш мислим да Бојан НЕ изгледа као оно што се сматра типичним ЛДПовцем.
Плус и ♣
Нема потребе за иронијом. :) Моја дефиниција доброг војника је да је то војник који апсолутно без поговора извршава сва наређења, ма колико нехумана она била. Ко год одабере војнички позив, мора тога свестан да буде. Е, сад, ја нпр. не бих могао то да радим, не бих могао да убијам цивиле, али зато и нисам отишао у војнике.
Слажем се. Али опет понављам, лоше је то ''океретање'' једној страни. Дакле, треба имати на уму - ''И НАТО и Русија'', ''И САД и Кина''. Треба водити паметну политику некорумпирану анимозитетима/афинитетима, (квази)пријатељствима, мржњом заосталом из минулих непријатељстава и сл. Боже, зазвучах себи као Бирс. Ми прауд! :)
FUCK YEAH!!!
http://www.youtube.com/watch?v=U_QcGpR8SCY&feature=related
OVa je adekvatnija!!!!!!!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=cKqx8qve65o
Da meni pretpostavljeni nešto tako naredi sasuo bih ceo šaržer u njega,bez razmišljanja.
Поптуно тачно. Сматрам да у ЕУ морамо да уђемо, али да у НАТО не би требали.
Uf kad se setim kako sam se usrao kad sam čuo sirenu prvi put......
http://www.youtube.com/watch?v=xX_lvzBPR9k
Kad će više ti Predatori da napadnu Zemlju...
ovo i nije bila ironija... kažem da bih bez pogovra izvršio svako naređenje, ma kakvo i ma koliko ono strašno bilo, kada bih se odlučio za taj poziv ili kada bih se našao u ratu, naravno kao vojnik... nikad to ne bih naredio kao pretpostavljeni...
Ево, баш мислим да Бојан НЕ изгледа као оно што се сматра типичним ЛДПовцем.
naravno da ne mora, ali ovaj njegov stav se sasvim slučajno poklopio sa onim koji oni propagiraju, a to je nabiti ruse i ostale koji nisu sa amerima što dalje, a izabrati samo jednu stranu... već sam rekao, da je najpametnije naći balans, ovo što džimi reče... ali da bi se to moglo, mora se bii vješt političar, a mi to trenutno nemamo, nego samo obične lopove i borce za sitne interese
Meni je predavao čovek(psiholog) koji je devedesetih učestvovao u slanju vojnika na ratište. I šta mislite koga su stavili u prve redove? One najgore ludake, agresivne, nestabilne. Pitali smo ga zašto, evo šta je odgovorio: Pa koga da stavim na prvu linuju vatre? Nekog normalnog ko mrava ne bi zgazio? Njega bi odmah ubili ili bi čovek pukao kad bi video da vojnik pored njega pada mrtav. Takav čovek ne želi da puca i ubija. Zato smo stavili "nenormalne" u prvi red.