Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
па јел није?
http://www.politika.rs/rubrike/Drustvo/Srbija-u-procepu-izmedju-Rusije-i-Zapada.sr.html
ух, виђам овакве наслове сваки дан и увек сам у фазону НЕЕЕЕ СЕЕЕЕРИ БРАТЕ, мрзи ме и да отворим
Nije
https://www.youtube.com/watch?v=RUuhSGnLvv8
@Marko Naravno da nije.
Čak i da jeste nijedna normalna nacija tako nešto ne bi prihvatila.
Za ovo mora da se traži veto.
Izgleda da se Amerima uopšte ne sviđa Dejtonski sporazum i stvaranje entiteta Republike Srpske - koji su oni stvorili.
Dodik je trenutno najveći Srbin političar. Jeste lopov al je Srbin.
Ако је РС геноцидна, онда је геноцидна и Француска, Немачка, Америка, Енглеска, Холандија, Турска, Србија, Хрватска и уопште већина земаља на свету. Значи ли то да их треба укинути или осудити?
не
Zato treba dati NATO bazu i da imamo podršku u jebanju balija.
расни продо буљу западу хаха
Dobićete NATO bazu, al će svejedno da vas jebu, i vas i balije. Nisu oni izbirljivi. A gde se jednom zapate, ne izlaze bez par stotina hiljada mrtvih, najmanje.
Realno nikad ništa nismo dobili od Rusa, mislim nismo ni mi njima ništa posebno dali. A sad Rusiju boli kurac za Srbe zbog vlasti u BGu. A što bi mi brinuli o tome da se NATO ne širi zbog Rusa.
Zato treba biti pametan i biti dobar sa zapadom, svakako nam oni kroje sudbinu.
Ја и даље мислим да ће Руси из два разлога уложити вето, а ниједан нема везе са тиме што нас наводно воле.
1. Хоће да терају инат Западу, да им покажу да и они могу да раде шта хоће.
2. Спречавање евентуалног покушаја Амера да потуре још једну резолуцију, али о Украјини која би била пандан овој о Сребреници, где би Руси били оптужени за изазивање грађанског рата у Украјини, отимање Крима и геноцид над Украјинцима.
A šta ako oni dobiju medjunarodno priznanje Krima, a oni prestanu da daju zaštitu RS.
Ништа није немогуће, мада како сада стоје ствари, то је мало вероватно.
Ali ja ne znam što je zapadu Bosna zanimljiva kad je realno čmar Evrope.
Još nešto, pre Srebrenice Srbi su bili samo najveći agresori posle Hitlera a nakog toga Srbi su postali narod koji treba istrebiti.
Dok je ceo svet bio zaokupljen Srebrenicom i medijskim manipulacijama, Hrvatska je sprovela pravi genocid Bljesak i Oluju - koji nisu pomenuti ili su jedva pomenuti u svetskim medijima i to kao pobeda protiv Sauronovih Srba, koji su pretili da preuzmu dominat nad Evropom.
Stoga, zaključak je jednostavan. Nikada se oni neće smiriti dok nas ne istrebe, do poslednjeg.
Zašto je to, to je već neka druga tema.
A glupo je i naivno gledati na Rusiju kao na apsolutnog prijatelja, a na Nemačku i Ameriku kao na apsolutnog neprijatelja. Samo, ako je moguće postaviti pitanje: a šta su nama koji kurac Rusi dali, ja bih postavio i kontrapitanje: A šta su nama Amerikanci uzeli? I onda bih, u skladu sa odgovorom na ta pitanja, formirao svoj stav o Amerikancima i Rusima.
Ako ćemo pravo, genocidna tvorevina je federacija, jer je nastala na priči o genocidu u Srebrenici. Da nije tog mita, ne bi bilo ni federacije.
A i koji kurac se radi na pomirenju kad mozemo da se odvojimo i zivimo u 2 razlicite drzave.