Prijava

lolo KOMENTARI OBJAŠNJAVAJU

Zašto redakcija Pitem Islama objavljuje ovako nesto i dirate govna da smrde.Sto se mene lično tiče još jednom pročitam na vašoj stranici nesto slično ovom jadu demantijem stranicu i pozvacu sve sestre i bracu muslimane koji se slažu samnom da isto urade.Pravite da pljujemo po čovjeku koji možda ni riječ od tog nije izustio a sto je još gore tjerate ljude na grijeh jer ko da se uzdrzi a da ne prokomentarise takvo razmišljanje i negiranje GENOCIDA u Srebrnici.

LOLOLO BOSANAC NAZIVA NEKOG SRPSI POTURICA PA OVO JE OBRNULO KRUG HAHA

vise licis na jarca nego na nekog efendiju dabogdatise isto desilo u kuci srpska poturice

Selimovic Salim sad meje nervirao jebem mu onaj culah na glavi i userem se i na njega i culah kakose ne plasi infakta kad ga stavi na glavu jebomu vucic mater
xD

A najjače je sto u okviru teksta reklama za chips.

Taman htedoh da postavim Damira. Kralj je.

Kada bi disciplinski kaznili ove, to bi bio jedinstven primer kazne za veličanje nekoga čija krivica nije utvrđena niti kazna određena. Valjda još uvek važi pravilo da je čovek nevin dok se ne dokaže suprotno, pa bio Ratko Mladić sto puta?

LOOOOOOOOOOOOOOL

Čitam na nekim sajtovima da muslimani aka Bošnjooooci nisu zadovoljni samo genocidom u Srebrenici. Oni vele da se desio genocid u još desetak opština tipa Višegrad, Bratunac, Foča, Žepa etc. Stvarno su alavi.

Сад ће да крену да шетају ових 8000 несрећника од општине до општине.

Naravno, al će sada iz Srebrenice u Višegrad, Bratunac, Foču, Žepu i tako dalje. Po potrebi.