The Elder Scrolls

1. Sjajan je onaj video iznad... evo i ja da priložim nešto:

http://www.youtube.com/watch?v=yDE2VQzghp4&feature=watch_response_rev

Inače, oduševljen sam igrom. I to kažem kao neko ko je tri puta prelazio Morrowind, a prešao čak i Daggerfall. Možda fale neki elementi, što čini igru lakšom nego što bi trebalo, ali ima dušu i definitivno je najbolje nešto u ovoj godini.

2. Jeдно питање, ако нисам играо остале дијелове серијала могу ли одмах кренути овај. И ако могу, може ли ми неко дати у пвт линкове, да 100% раде ?

3. Šokeru, piči neke potione, što kažu ovi, a dobra stvar bi bila, kao što pomenuh, Disarm šaut, kod ovakvih likova ga ja koristim, ispuste mač, sekiru ili čime već vitlaju, i onda su male mace. E, sad samo je stvar što nisam siguran gde se nalaze reči, ja sam našao i otključao dve, ako hoćeš pogledaj po netu, ima sigurno negde da su zapisane lokacije gde je šta. Mada, ono, dovoljno napitaka, stavi na mač neki paralyze pot ak' imaš, malo držiš odstojanje, jes' da je teško u skučenom prostoru, ali može se preći. Plus, koliko videh, 5. si lvl, a mislim da su ovde drugačije, tj. realnije (kako gde) uradili level scaling, malo se nabudži još pa probaj ope'. :)

4. Ma uzmi konja slobodno, znaju oni da trče, veruj mi.

u 90% slučajeva,da,ali ja sam bio primoran nekoliko puta da loadujem sejv od npr. 2 dana ranije,samo zato što mentol nije hteo da trči brže(I zato što me je mrzelo da tražim novog saputnika) .

5. Ja sam lvl 33, poceo sam onaj main q koji zabaguje u Riftenu. Side questujem ko manijak. Al vecina ih je shit, sad prestajem. Odradicu mq, chainove za lopove, vukodlake i legiju i jos neki side sa strane koji se cini zanimljiv. Valjalo bi da ubace neki hardcore mod kao u New Vegasu- nema regeneracije, potioni ne lece instant, moras da hasaš, strele imaju težinu...

6. I još jedan klip iz moje produkcijske kuće, ova izuzetno BADASS scena:
    http://www.youtube.com/watch?v=3n2PyaL0qv8

7. Braćela, u onom meniju na Q, ti možeš da dodeliš ajtemima brojeve. Znači staviš 2handed shitu 1, one hand 2, potion 3 i taj fazon.
    I nisi trebo da se zavlačiš u hodnik. Treba ti prostor da ideš unazad i izbegavaš ove obične udarce, a kretanje u stranu kada krenu na power attack.

8. Ma dobro, tek učim, meni je ovo prvi Elder skrols inače.
    Sad ću da vidim to za brojeve.

9. a sam lvl 33, poceo sam onaj main q koji zabaguje u Riftenu. Side questujem ko manijak. Al vecina ih je shit, sad prestajem. Odradicu mq, chainove za lopove, vukodlake i legiju i jos neki side sa strane koji se cini zanimljiv. Valjalo bi da ubace neki hardcore mod kao u New Vegasu- nema regeneracije, potioni ne lece instant, moras da hasaš, strele imaju težinu...

Uf,to me izbacilo iz takta skroz.
    I za ostale kojima neće onaj matori da otvori vrata u Riftenu-Popričajte sa njim,a onda izađite iz tih tunela skroz gore do Riftena,kad se vratite,biće otvorena,jedino što i dalje neće moći da priča,ali možete bez problema da nastavite!
    Uze mi život igrica . :d

10. Setih se pošto sam napisao da ti kažem za ono roze, ulje, šta već, po podu, da ga namamiš na to. :) Moj ti je predlog da odradiš još koji deo main kvesta, da bi te oni likovi sa planine naučili ceo Fus Ro Dah, pošto je on jači od prva dva stepena zajedno. Jes' da ima ričardž duži, al kod baš zajebanih likova zna da iščupa kad ti treba vremena da dopuniš nešto, recimo. I ovo što rekoše, stavi hotkey na ajteme, magije, šta ti već odgovara, kako igraš.

11. brate,ako naletite na jednog Kadžita, i traži da bude vaš kompanjon, odbijte! znači,dečko nije normalan. uvalijo me u toliko sranja, traže me u svim gradovima u Skajrimu zbog njega lolo.
    dečko samo prangija, skače na sve i svašta, ne moš se kontroliše jebote! primer: ulazim u dgra neki, neki se svađaju na ulici, ja prolazim nonšalantno, dolaze šatro čuvari reda i mira da smire situaciju, ja gledam, da vim o čemu se radi, rekoše mi da produžim dalje, ja aj da ih poslušam, kad prike Kadžit nakoksan,lud, šta već , izvadi neku prangiju pa zaskače stražare i lema ih hahahah! a ja sa strane,ne mešam se, samo hilujem priketa kadžita a on udara ko nezdrav,haos napravio ololol! mnogo je lud,ako me neko samo popreko pogleda, on usakče za mene odma hahahaha!
    i tako, vremenom ga zgotivite, kraljina jedna nakoksana hahah, zavoleo sam ga jebeš mi sve lolo. dečko je lud ko struja, skače ko zec, a arčerovanje skil mu je perfektan! ja sam 16 lvl, a on je garant neki 10lvl hahah,

i kad kaže:master, aj vl falou ju tu from d oblivijon tu da end! meni puno srce...ali tolko sranja mi napravio da to nije normalno...ukupno (za sad) kazna oko 20000 zlatnika za moju glavu zahvaljujući Každitu mom:) ljubi ga brat!

12. Sta je ovo,koji je ovo jezik,nista ne razumem ovde :)

13. Daj ime Kađita Buksno. Baj d vej, ako neko ne zna de da nađe Redguard ganferku, i za to je Grand produkcija spremila video (ovo je već reklamiranje).
    http://www.youtube.com/watch?v=ULufZUNtpQ8

14. Hahahaha, koji je jebeni krajišnik taj Kadžit, lololo! A ovu Redgard ravu nađoh k'o iz pičke, prva mi bila da je tražim po kafani, lolo.

15. Jel ima taj Kađit ime?

16. @Bioshocker Matori završi taj kvest koji si krenuo za kompsnionse dobićeš priliku da izabereš koju god hoćeš vrstu oružija da ti iskuje njihov kovač, uzmi sikiru, nešto ti slaba ta.
    I zašto ubi jadnu bakutu ona samo čisti i pegla usrane gaće bandita, nisi u redu uopšte!
    @Buksnomanijak ahhahahahaah ubi me bre!

17. kadžit se zove kh'ijl, tako nešto,rzi me sad da pokrećem igricu..elem, mislim da sam naleteo na njega u blizini Vinterholda valjda....

ali lud je jebote! najgotivniji lik u igrici,beš mi sve.samo sikće i ubiva na mesto. i skače lololo.
    i

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.