Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Јебо те! Како ме подсети.... Не можеш да верујеш коју носталгију осећам сад...
ALALALALALALLELELLALEALELAELLALEAL
http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/753031_460s.jpg
Ubivam međede Kamehameha talasima lolo. Loše ispalo, ali mal' nisam poginuo ovde, videću ako nešto bolje snimim.
http://www.dodaj.rs/f/41/nz/2mYUw0zw/tesv-2011-11-26-12-46-02.png
Ja se izgubio u retveju, kasnim na venčanje lololo
Коначно и змаја да убијем. :)
Овај шаут је баш кул ствар.
И схватио сам да не могу да се женим јер сам мачка!
ФТЊ!
Hahaha! Kaci pglu. Idi sad linjaj se, lolo. :D
Ubio sam prvog džina, zapravo dva izjedared.
Јебе ме што могу да се дерњам само на два начина, а имам цео речник змајојезика... Да не јурим по воктруовима, ај нек неко каже како се уче дерњања... Имам онај по дифолту и онај други дифолт који добијеш код онија калуђера на вр брда.
Dobijaš jezike ako ubijaš zmajeve, od te zmajeve duše ti otključavaš tu reč koju nalaziš po pećinama i tim mestima.
Сто иљада душа сам покупио и речи, али и даље знам само оне две. Шта грешим?
ФТЊ!
Ček, si siguran za to?
Ja igram sa kadžitom i zakazao sam venčanje, jedini problem je što ću ga omašiti jer sam se izgubio.
Мислим знам да се дерем на два начина, а имам доста речи и душа...
Imaš opciju da otključaš datu reču, ono piše ti zamračeno sivo ta reč pa klikneš valjda na nju i kaže ti "Želiš li da potrošiš datu dušu da otključaš tu reč" i onda ti lepo reč postane aktivna i možeš da je dereš na Y ili Z.
Нећу ни да кажем да сам видео да сам мајмун јер нисам видо анлок оптицју... Фала Тришо што си ми указо колики сам про нуб!
Uvek ista priča,prelazim kao manijak kao da će da mi pobegne igrica,i kad pređem skoro sve,nemam šta da radim .
Kad će sledeći Elder Scrolls? olololo
Саће, за пар година :)
Dotere, isti slučaj, ispao sam nubina najgora do "pola" igre, jer nisam video da treba da pritisnem R pa sam tražio na netu lolo.
:(
Ja igram sa kadžitom i zakazao sam venčanje, jedini problem je što ću ga omašiti jer sam se izgubio.
Па тако каже интернет.лоло
Као, у Скајриму има много мало Каџита, људи су ксенофобични итд.
Ja sad malo se zainteresujem za enčantovanje i jačam malo spičkraft da dobijam pare od trgovine pošto sam imperijalista ipak.
Plan mi je da nabudžim lepo Zmajčevski Oklop sa jakim enčantima, a to ću lepo preko soul džemova koji koji napunjeni koštaju 1200... osim ako ne uspem da smanjim na 900 il' koliko već.