Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Јој како је кул баг! Пришуњах се змају и бекстеб х30 и он полете само да би се скршио ко пијан. Био је на кули нека 3-4 спрата изнад земље. Кад је љоснуо за длаку се не преврнух од смија преко куле.
Aela carica! Nakanio se na nastavljanje mejn kvesta konačno, i u jednom momentu naleće zmaj niodakle, koljemo se mi tu jedno 3 minuta, samo on kreće u nizak prelet, ona vadi luk, pogađa ga mid-air štono kažu, i lik ljosne o ledinu, ja samo prileteo i priklao. Žao mi što nisam snimio, legendarna scena. Inače, koi je lik onaj Pentraksil zmaj na Sveckom Grlu, ladno oće čovek da napravi Terminatora od mene lolo
edit: da, jebote, naleteo sam na ludog Šeogorata, nekako sam našao nekog lika u Solitudu koji je tražio svog gospodara, skontam da nešto smrdi. Pitam ga ja dalje, i on mi ispriča gde da ga tražim, i tu shvatim gde vodi kvest. Baš sam se iznenadio prijatno, mada nije bacao neke preterano smešne repilke, al' dobro, nastavio je tradiciju pojavljivanja u svakom ES do sad. :)
Ja sam zaglavio u Dead Man Cave pećini il' tako nešto kao deo traženja Šautova, treba mi Rubinska Zmajeva Kandža za otvaranje kapije, a nema je nigde, moraću tamnicu od početka da igram izgleda...
Sad stigao do 27. nivoa i Doter je u pravu za brzo levelovanje, nema više ko u Oblivionu da odabereš klasu tipa Ratnik a onda bacaš sazivanje zombija da napuniš kondžuraciju do 100-e kako bi ladio jaja u punom čeličnom oklopu dok Draemora Čiftn kolje a ti samo kupiš višak ratnim čekićem dok si lvl 10, sad se sve računa u prosek...
Срање је што сам пропустио једно 15 левела да се тренирам... То је 75 скил појенева... Нема више ко у облајвиону да штекаш левеле и да тренираш, па левел ап, па скупљај лову, па тренинг, па левел ап...
Nema više lakog ubijanja bandita u kožuhu sa vatrenim divovima iz Oblivijona...
Има! Шуњање на 100 са свим перковима и набуџени бодеж и рукавице од тамног братства= 30х демиџ, а ако падне и критикал.... Тако сам змаја закло из потаје.
Čuo sam da može još da se dobije Mehrunes Razor ako ideš u onaj muzej u Dawnstaru ?
Jeste najngeg, al' dobro, simpatično je lolo
http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/766663_700b_v2.jpg
Kujem zmajeve oklope, sad ću da napravim svim kompanjonima po nekoliko čim poubijam dovoljno zmajeva.
Има думерм до искујем змајооклоп... Тренутно сам 45. ниво и ковање ми је око 77... Немам лове да се тренирам, а ни да купујем да вежбам. Јебени тренинзи коштају више него лоша курва... Како да намлатим лову? Ови јебени трговци имају го курац буџет...
Ја сам лепо покуповао све кожњаке у Вајтрану и ковао кожне рукавице, тако сам лепо добио скил 100-ку. Имаш чак три места у том граду која продају кожу а онда још ако си близу Риверана где имаш још једног ковача где можеш да узимаш и правиш кожу и тако дижеш своје смитовање. Пошто си око 77. нивоа треба ти једно шест-седам рукавица да скочиш ниво. И за дан ти се отприлике набави нова кожа тако да врло брзо напедујеш у смитовању.
А ја сам се снашао за бесплатне тренинге, ако ти компањонима постанеш Харбинџер они постају твоји пратиоци, а пошто сви они подучавају неку борбену вештину ја лепо кажем једном да ме прати па ме он подучава а ја му онда узимам паре назад и тако до не напуним квоту...
Ja nisam nekijah RPGovac, pa sam samo pretrčao preko ovoga. Nije loše, mada nije baš moj stajl. Bio mi neki bag kad sam išao u neki tower, da l bi northwatch. slabo pamtim imena, da oslobodim brata od nekog lika. Oslobodismo ga i izvedoh ga napolje, tamo gde mi rekoše da je sejfti zoun i ništa se ne dešava, pa me tako on pratio svuda dok nije umro i pisalo mi: Quest failed.
Мени све радило како ваља с тим квестом, ал' и мени се то десило слично кад сам спасавао ликушу неку из пећине и одводио у град, а није хтела да се одвоји од мене.
Ја сам онда ушао у неку крчму, изашао и писало ми да сам се тек так ње коначно решио.
Ja sam digao smithing bogami sa 24 na 100 za samo 2 sata.Trčkarao sam među gradovima i kupovao iron ingot i leather strips kao mentol,i onda sam napravio oko 150 iron daggera,i od ostatka kože sam pravio leather iteme...Izgubio sam jedno 8000 golda u procesu,ali sam ih nadoknadio ubrzo,radeći kvestove i džepareći,stoga mi uopšte nije frka..
@En_Dotter Dobar način da zaradiš jeste da bukvalno SVAKOG koga ubiješ-pretreseš,makar imao 2 golda u džepu,uzmi ih,jebi ga.Takođe kada se oženiš,tvoja žena otvara neku radnju i ti dobijaš od 100-300 golda dnevno,koji se ne gube,što znači da možeš da dođeš i posle nedelju dana i uzmeš 2000 ili tako nešto..
http://elderscrolls.wikia.com/wiki/Followers Evo ti lista followersa,kada otvoriš neke od stranica,piše ti šta se desi kada ih uzmeš za ženu.
Inače,kako si tako brzo nabio lvl 42? Ja već imam 60-ak sati igre i tek sam 32? xd
EDIT: http://www.youtube.com/watch?v=_lZ88uJSWpA&feature=channel_video_title Okej,izgubio sam volju da igram skajrim.
Ja sam jedini koji je ovo pikao, a nije se oženio. njo
Виш кад се нисам оженијо... Паре скупљам на све стране како стигнем. А тај констнтни прилив није лоша идеја.
Bogami, lepe pare se zarade kad si u dark braderhudu.
Smorili me sporedni i spicio sam main. Golo govno, cekaju se modovi.
Ljudi, opako mi treba pomoć. Pokušavam da instaliram Skyrim, lepo otpakujem sve fajlove, odem na deamon tools, probam da nađem u toj fascikli image fajl i nema ga. Pokušavao sam par puta sve od početka i opet ništa. Ima neko neku ideju šta bih mogao da uradim po ovom pitanju?
Probaj da namestis da ti prikazuje "All files". Ako nisi.