Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Јој како је кул баг! Пришуњах се змају и бекстеб х30 и он полете само да би се скршио ко пијан. Био је на кули нека 3-4 спрата изнад земље. Кад је љоснуо за длаку се не преврнух од смија преко куле.
Aela carica! Nakanio se na nastavljanje mejn kvesta konačno, i u jednom momentu naleće zmaj niodakle, koljemo se mi tu jedno 3 minuta, samo on kreće u nizak prelet, ona vadi luk, pogađa ga mid-air štono kažu, i lik ljosne o ledinu, ja samo prileteo i priklao. Žao mi što nisam snimio, legendarna scena. Inače, koi je lik onaj Pentraksil zmaj na Sveckom Grlu, ladno oće čovek da napravi Terminatora od mene lolo
edit: da, jebote, naleteo sam na ludog Šeogorata, nekako sam našao nekog lika u Solitudu koji je tražio svog gospodara, skontam da nešto smrdi. Pitam ga ja dalje, i on mi ispriča gde da ga tražim, i tu shvatim gde vodi kvest. Baš sam se iznenadio prijatno, mada nije bacao neke preterano smešne repilke, al' dobro, nastavio je tradiciju pojavljivanja u svakom ES do sad. :)
Ja sam zaglavio u Dead Man Cave pećini il' tako nešto kao deo traženja Šautova, treba mi Rubinska Zmajeva Kandža za otvaranje kapije, a nema je nigde, moraću tamnicu od početka da igram izgleda...
Sad stigao do 27. nivoa i Doter je u pravu za brzo levelovanje, nema više ko u Oblivionu da odabereš klasu tipa Ratnik a onda bacaš sazivanje zombija da napuniš kondžuraciju do 100-e kako bi ladio jaja u punom čeličnom oklopu dok Draemora Čiftn kolje a ti samo kupiš višak ratnim čekićem dok si lvl 10, sad se sve računa u prosek...
Срање је што сам пропустио једно 15 левела да се тренирам... То је 75 скил појенева... Нема више ко у облајвиону да штекаш левеле и да тренираш, па левел ап, па скупљај лову, па тренинг, па левел ап...
Nema više lakog ubijanja bandita u kožuhu sa vatrenim divovima iz Oblivijona...
Има! Шуњање на 100 са свим перковима и набуџени бодеж и рукавице од тамног братства= 30х демиџ, а ако падне и критикал.... Тако сам змаја закло из потаје.
Čuo sam da može još da se dobije Mehrunes Razor ako ideš u onaj muzej u Dawnstaru ?
Jeste najngeg, al' dobro, simpatično je lolo
http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/766663_700b_v2.jpg
Kujem zmajeve oklope, sad ću da napravim svim kompanjonima po nekoliko čim poubijam dovoljno zmajeva.
Има думерм до искујем змајооклоп... Тренутно сам 45. ниво и ковање ми је око 77... Немам лове да се тренирам, а ни да купујем да вежбам. Јебени тренинзи коштају више него лоша курва... Како да намлатим лову? Ови јебени трговци имају го курац буџет...
Ја сам лепо покуповао све кожњаке у Вајтрану и ковао кожне рукавице, тако сам лепо добио скил 100-ку. Имаш чак три места у том граду која продају кожу а онда још ако си близу Риверана где имаш још једног ковача где можеш да узимаш и правиш кожу и тако дижеш своје смитовање. Пошто си око 77. нивоа треба ти једно шест-седам рукавица да скочиш ниво. И за дан ти се отприлике набави нова кожа тако да врло брзо напедујеш у смитовању.
А ја сам се снашао за бесплатне тренинге, ако ти компањонима постанеш Харбинџер они постају твоји пратиоци, а пошто сви они подучавају неку борбену вештину ја лепо кажем једном да ме прати па ме он подучава а ја му онда узимам паре назад и тако до не напуним квоту...
Ja nisam nekijah RPGovac, pa sam samo pretrčao preko ovoga. Nije loše, mada nije baš moj stajl. Bio mi neki bag kad sam išao u neki tower, da l bi northwatch. slabo pamtim imena, da oslobodim brata od nekog lika. Oslobodismo ga i izvedoh ga napolje, tamo gde mi rekoše da je sejfti zoun i ništa se ne dešava, pa me tako on pratio svuda dok nije umro i pisalo mi: Quest failed.
Мени све радило како ваља с тим квестом, ал' и мени се то десило слично кад сам спасавао ликушу неку из пећине и одводио у град, а није хтела да се одвоји од мене.
Ја сам онда ушао у неку крчму, изашао и писало ми да сам се тек так ње коначно решио.
Ja sam digao smithing bogami sa 24 na 100 za samo 2 sata.Trčkarao sam među gradovima i kupovao iron ingot i leather strips kao mentol,i onda sam napravio oko 150 iron daggera,i od ostatka kože sam pravio leather iteme...Izgubio sam jedno 8000 golda u procesu,ali sam ih nadoknadio ubrzo,radeći kvestove i džepareći,stoga mi uopšte nije frka..
@En_Dotter Dobar način da zaradiš jeste da bukvalno SVAKOG koga ubiješ-pretreseš,makar imao 2 golda u džepu,uzmi ih,jebi ga.Takođe kada se oženiš,tvoja žena otvara neku radnju i ti dobijaš od 100-300 golda dnevno,koji se ne gube,što znači da možeš da dođeš i posle nedelju dana i uzmeš 2000 ili tako nešto..
http://elderscrolls.wikia.com/wiki/Followers Evo ti lista followersa,kada otvoriš neke od stranica,piše ti šta se desi kada ih uzmeš za ženu.
Inače,kako si tako brzo nabio lvl 42? Ja već imam 60-ak sati igre i tek sam 32? xd
EDIT: http://www.youtube.com/watch?v=_lZ88uJSWpA&feature=channel_video_title Okej,izgubio sam volju da igram skajrim.
Ja sam jedini koji je ovo pikao, a nije se oženio. njo
Виш кад се нисам оженијо... Паре скупљам на све стране како стигнем. А тај констнтни прилив није лоша идеја.
Bogami, lepe pare se zarade kad si u dark braderhudu.
Smorili me sporedni i spicio sam main. Golo govno, cekaju se modovi.
Ljudi, opako mi treba pomoć. Pokušavam da instaliram Skyrim, lepo otpakujem sve fajlove, odem na deamon tools, probam da nađem u toj fascikli image fajl i nema ga. Pokušavao sam par puta sve od početka i opet ništa. Ima neko neku ideju šta bih mogao da uradim po ovom pitanju?
Probaj da namestis da ti prikazuje "All files". Ako nisi.