The Elder Scrolls

1. hahaha, legendarno

Hahahha, dobar :)))

Али сам збиља нафурао једнорукос' и дворукос' на деведесет + имам усклика толико да могу саставити једно пет крајишких ојкалица сачињених од квалитета, тако да ми и није потребан јак оклоп, само чекам змаја да слети на земљу да га дочекам методом волеј.

2. Људи, ај' ми одговорите на пост, шта ме бламирате.

Može da bude nešto od ovog (poređano po verovatnoći):
    - Nagurao si modove od kojih nešto nije kompatibilno pa pravi piceriju (ovo je pod pretpostavkom da si uopšte naguravao modove i da je ovo jedina igra koja ti baguje).
    - Nisi stavio sve pečeve + one vrste unofficial
    - Probaj ovo (ako imaš nvidia kartu) http://tes.nexusmods.com/downloads/file.php?id=11167
    - Nešto softverski jebe tvoje koke, imaš verziju drajvera koja se ne slaže s oblivionom, stavi neke druge.
    - Nešto u sistemu ti je nestabilno, pokreni par programa za testiranje.

3. Чуо сам да има Скајрим Мултиплејер Мод. Је л' истина и да л' ради?

4. Чуо сам да има Скајрим Мултиплејер Мод. Је л' истина и да л' ради?

Još je u alpha fazi, dosta stvari radi i može da se proba ali biće to bagovito iskustvo.
    http://skyrim-online.com/

5. Фала, земљак.

6. Је л' и вама мало иронично што се богиња лепоте зове Дибела?

7. Di-bella. :) Bar sam tako ja protumačio.

8. Сад кад сам прешо мејн квест и постао архичаробњак, неам шта епично више за радит'...

9. Ради деадра квестове, мени су они омиљени :)

10. Ма нисам ја за та јебавања сумагијом и сличним, ја сам више за неке квестове фазон Империјал вс Стормклоакс, али сам то већ урадил.

11. Па нису много повезани с магијом, само их је мало теже наћи. Али су награде супер. :)

12. bokte jebo, koliko zaludjenika...
    Eve vako:
    ja sam igrao dva puta skyrim sa dva razlicita lika
    prvi put sam bio ratnik, laki dragon armor, dedrik stit, bodez i mac (cisto da menjam kombinacije ako se smorim), vecinu skill-ova sam nabudzio do 100 (imaju bagovi u igrici: pa sam zbog generalnog levela budzio i iluziju i conjugovanje i speechcraft do stotke iako mi ne trebaju). Najcesce sam se fajtao sa bodezom i macem zbog ogromnog dual vilding bonusa. sa njim sam presao dark brotherhood i kompanione.
    2. put sam cepao odmah na collage of winterhold da se bavim crnom madjijom.. bio sam brenton, i bazirao sam se destruction, restoration i onaj (sad cu da pogresim ) alternation. koristio sam anatonch stone i imao perk 30% magicka apsorbovanja.. kada naletim na zmaja samo ukljucim dragonskin i svojim "zadahom" mi ne skida bukvalno nista, jos mi puni manu. Ali zato mi je armor 0 i ako me samo gricne zmaj, pokojan sam... isao sam na neki master (kada imas skill preko 90) quest za destruction i alternation i dobio neke jebacke magije neki lightening 120 demidza po sekundi, a mane trosi samo 20 po sek...
    sto se tice igrice: mislim da je prekratak main quest a i sporedne kampanje, a skupljanje para i skill-ovanje u igrici je previse inertno, ali zato nisam video bolji i dinamicniji pocetak u bilo kojoj drugoj igrici. fajt sa zmajevima je do jaja i ima dosta "spontanih" dogadjaja koji cine igricu zanimljivijom.
    i da, ni jednom nisam ubio deda zmaja (osecao sam neku "zahvalnost" prema njemu)
    a sto se tice gradjanskog rata, izabrao sam stormcloak-ove, jer su imperijalci uzurpatori koji zabranjuju verovanje u glavno bozanstvo Nordijaca- Talosa...
    Jes da je Ulfrik, govedo jedno egoisticno, al' kontao sam da je bolja opcija od imperijalaca koji se uvlace u guzicu Talmoru...

13. jebote, Skajrim još aktuelan? bogme,ja obrnuo mejn kvest, doguro do 25.lvl dok se nisam smorijo i izbriso sigricu.
    a kobjašnjavao sam tamo realno.

14. Ma, ne gruvam ni ja više, nego gledao sad po jućubu nešto za ME3, pa iskoči ovo. Možda eventualno neki mod probam ako bude dobar, al' smorio sam se nakon što sam prešao sve, kratko, pa da ga jebeš. Odo' d'igram Mas Efekt, jeb'o život.

15. Izašo ME3??? NE RISE!!!!!!!

16. ma to su moja nemila secanja jos od pre dobrana 3 meseca... Koliko sam para pukao na igraonicu... ja sam sa carobnjakom stigao do 61. lvl

17. Ja nisam mogao preko 43. jednostavno nisam imao više šta da radim, nema sadržaja više, a na silu ne mogu i neću. Izaš'o, Đango, dočekah ga, sad skidam pa da se oplete, jedno 20-ak dana bar se nadam da će mi za sve trebati, iscediću je maksimalno. Al' dobro, da ne oftopikujem. :)

18. ma jebeš oftopik, izašo ME3!
    nadam se da nije preko 30gb cenim...i nadam se daću ga poteram olol

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.