Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
13 i nešto, opuštencija. Ako bude imao samo za četvrtinu više sadržaja od prethodnika, vredeće. Uvuče te, jebeni Bajover i njegove priče. To kod Betezde nikako da nađem, ne mož' da se izgubiš k'o čovek, ili bar ja takav utisak do sad dobijam.
pa to jes' , ja sam se za deset jebenih perkova zestoko mucio, gde god da sam, bacam muffle ili bacam soul trap na mog konja, ili odem kod nekog lika u rift pa ga jedno 100 puta uzastop ubedjujem, a da ne pricam sto sam sa carobnjakom uzeo laki, kasnije i teski oklop i stit da budzim light, heavy armor i block... bio sam paljevina zestoka. :P
Ja sam igrao ranije, stigao do 19. levela i ode mi sve sa sistemom. Skoro sam je opet instalirao i uz par prekida, završio sam mejn kvest i evo danas većinu sajd kvestova. I mogu da kažem da me je konačno smorilo. Trenutno sam 41. level, btw.
Sada ne znam šta da igram. Ima neko neki pametan predlog? Razmišljam da ponovo instaliram gta 4 i pičim ga sledećih par dana, dok ne smislim nešto bolje.
E kostiće, igrao sam ovaj poslednji DEUS EX, ako voliš te sajberpank pucačine. Dobra je igrica ozbiljno.
Ili pokušaj onaj L.A. NOIR,al brate, on preko 15bg i jače možda, a i neam dovoljno dobar komp za to.
ako imas dobar net, preporucujem ti World of tanks, MMO, verujem da ces se posle malo vremena zaraziti...
ako ne, cuo sam da je ovaj novi batman dobar, mada kako sam video, meni se licno ne svidja.
e da, dobar je i ovaj novi Betmen keve mi. mislim, ne volim generalno taj tip sigrica, al dobar je ovaj BEtmen, JEBE blago rečeno.
Što reče čovek, Deus Ex je jako dobar, probaj njega, nemoj GTA 4, smara, iskreno, ako hoćeš nešto tog tipa, bolje uzmi Saints Row 2, igra je objasnila neke stvari sendboksu, apsolutno ludilo i sloboda.
Aj da ne spamujemo ovu temu:
http://vukajlija.com/forum/teme/24455-it-kutak-raznorazno-pitanje?strana=10#post_1870979
EDIT:
Pardon, pogrešan link. Ispravio.
igrao sam ovaj poslednji DEUS EX
+1
igrao sam i prvi, praistorijski deo... obe igre imaju zanimljivu pricu, dosta slobode odlucivanja i naravno ima i akcije. Igrica je zaista vrhunska.
Jbg, Kosticu, ti si bacio crva... Ja samo odgovaram na tvoje pitanje. lololol
Inače, ovo mi je tako moćno:
http://www.youtube.com/watch?v=svd6KPRWRQE
Isekao sam ovaj deo "what is the music of life?" i stavio kao zvuk poruke na fonu. Nemate pojma koji je trip kada sam u 3 uveče na kompu, u zamračenoj sobi, pa mi stigne poruka.
Ma opušteno bre, nego kad već postoji posebna tema o TES-u, da je ne spamujemo ostalim stvarima. :)
http://www.youtube.com/watch?v=F_YCvQT0uuI&feature=related
Koje pišanje od kvesta, malopre sam se smorio i opet uzeo da se zajebavam malo, i slučajno naletim na ovaj. Realno, prva pomisao mi je bio Hengover, jedan od zanimljivijih kvestova.
Ne znam kako sam naletela na ovo, ja sam se patosirala. Koja zajebancija!
http://www.youtube.com/watch?v=zwhl5VIY4a8
Hahahahahaha
Izašao Dawnguard DLC za PC, opaaaaa. Samostrel i Dragonbone oružje, mada skidao sam mod za dragonbone ranije, kao i za pravljenje strela, što su sad omogućili. Valjda bude dobro, ima valjda 20-ak dodatnih kvestova.
edit: Da, bre, ima i korišćenja oružja s konja, i nove kill cams, ali to je više u sklopu jednog od apdejta.
imal neki linak od toga, sinak? pa dinstaliram Skajrim ponovo
Ima, al' aj baciću ti u pvt, pošto ima još nekih apdejtova koji treba da se instaliraju, blabla.
Jedva čekam to da igram, ne mogu sad brat poneo komp, ali kad budem mogla... Deluje zanimljivo.
Ja sam uzeo ovih dana da odigram Skajrim i nesposoban sam da učitam Downguard i Heartfire. Ubacio sam i Nexus mod manager i pokušao sam sa jpš nekim uputstvima što su negde iskočila, ali ništa se ne dešava. Ustvari, nisam siguran ni šta treba da se desi, ali ne deluje mi kao da se bilo šta apdejtovalo. Mada, čisto sumnjam da nego gleda ovu temu i dalje :)