The Elder Scrolls

1. jel ima neko da je vec skinuo posto meni ide nerealno sporo?

2. ima malo laga kad su sinematici na samom početku a komp mi je veoma jak, radi mi bf3 na ultra. mora da još moraju to da peglaju sa pečevima, ipak je to bethina igra, ima bagova. ali igra je odlična stvarno. nije kao morrowind ali za sada bolji utisci od obliviona.

3. DANAS SAM UBIJO ONOG PRVOG ZMAJA I OTKRIJO SAM DA SAM DRAGONBORN LOLOLO!

4. Баш моћно изгледа овај брадоња 2 поста изнад мене.

5. Jebeno sranje... Zakleo sam se da neću da skidam Skajrim pošto se oblivion pokazao kao njesra a Smorovind i dan danas sigram... Doduše neredovno ali za zajebanciju nije loše...A mnogo me svrbi ovaj skajrim, kažu, nije samo nabudženi oblivion a ta žvaka i zmajevima mi se mnoooooogo svidela u Gothic-u 2 .... Izgleda da ću ga ipak skinuti... Piratski doduše al čisto da me želja mine... Samo da probam... Jebo vas Skajrim ljubomora mi proradi kad vidim kako se oblizujete, šta kao ja sam out sad?

6. Чуо сам много хвале о Моровинду, и скинуо га, додуше пре годину дана. Волим игре са добро развијеном причом, а између осталог и добром акцијом (каквом је сматрана Моровинд). Два пута сам покушао да играм, испоставило се да је то ипак за мене Сморовинд...

7. Konačno, fak jea! Nije do drajvera bilo, pa sam pretpostavio da ima veze sa directx-om zbog nečega, pa sam uradio sistem ope', nisam apdejtovao i radi sve. Prijatno sam iznenađen, posle onog(po meni, bar) sranja nazvanog Folaut 3, nisam očekivao mnogo, ali...drži se za sada. Čudi me što radi ovako dobro, nisam očekivao da ću moći na haj da je teram, budući da je portovana sa konzola, a i nema one kretenske opcije koju uvek Betezda ubaci, da promeniš lika posle određenog vremena, kao, "da li je ovo tvoja konačna odluka?", ili ja samo nisam stigao dotle. :)

edit: I da, za koj moj su im trebale ove slou-moušn scene, em su traljavo izvedene, mač se kreće kao da se zabija u dva santima stiropora, a ne u telo, em su potpuno nepotrebne, plus imaju onaj usporeni metal-o-metal zvuk. Bolje da je su uradili neke fine finišing pokrete, ili na ostavili bez ičega, ovako mi se gubi osećaj uvlačenja u igru, al' aj...

8. Što se akcije tiče, pa.. Ne bih se složio da je ikada na tom planu sijao... Zapravo, ako nemaš nabudžene skilove za određeni tip oružja prilično je dull što bi rekli braća ameri... Na primer, nanišanim trgovca Jovicu posred njuške, zamahnem kuratom mačekanjom, kad ono.. Ništa... Promašaj... Kurac, ako nemaš nabiflan mačeći skill kao da ništa i ne nosiš, što mi je skroz bezveze... Magija ima nepotrebno mnogo i većinaom su dosadne...Da ne spominjem one nakurčene ptice koje srećeš na svakom koraku.. Čak su i devloperi priznali da su po tom pitanju preterali....

Ali, ali ali... Pored svih svojih problema, Smorovind je bio nešto drugo... Opuštena igra u kojoj mož kako hoćeš a i ne moraš...Često ga tako upalim i samo uživam u krajolicima... Ili krenem da koljem sve redom... Ili odem u knjižaru pa čitam knjige... Ili radim neke glupave leve kvestove... nebitno... totalno non mainstream nolajfing izdrkavanje...Što Oblivion svakako nije... Tu se oseti kako im je zinulo dupe za mejnstrimom...

9. Ja ne verujem. Decxko, udaj se za mene, ti si moja srodna duša!

Ja ne verujem da si i ti to planirala. Može, na venčanju ti budi obučena vojvotkinja od Demencije, grrr mijau, ja ću kao vojvoda od Manije (muški šumski vilenjaci su niži od žena, a ja niža od tebe i taman). xD

I kako vam se čini, ljudi? Ja neću igrati još dve nedelje, jako mi je bitno da završim ove kolokvijume, uz Skajrim bi to bilo nemoguće. A onda.... Building my own Breton wizard, and saying goodbye to my private life. Fuck yeah!

Da ne spominjem one nakurčene ptice koje srećeš na svakom koraku..

Juče sam baš rekla drugarici: ''You annoying cliffracer.'' ololo

10. ZA SAD SAM TRI ZMAJA UBIJO LOLOL!

11. Buksna jebotebog, radiš li ti šta još? :D Kako me naražnjio mamut neveruem, radio kvest da donesem kljovu, rekoh aj časkom, par strela, mađije neke, kad ono prc! Prilete džin i napravi od mene fleke po zidovima. Sviđa mi se žešće način na koji se hvataju sajd-kvestovi, slušanjem o čemu ljudi razogvaraju, ubacivanjem u priču i sl. Ja otključao samo jebenu "silu" od uzvika, sad idem redom, bacam munje i vičem: "FUS!" ololololo. Odo' dučim neke pičke materine, pa posle natenane peglanje.

12. Klifrejseri su nešto najgore što je moglo da se desi jednoj igri...

Uh ala curi skajrim ... Izgleda da će leći tek za koji dan, a vi što otvorenih usta gustirate Skajrim i pravite mi zazubice tačno bih vas ubio sad.. Nekim level 27 artefakatom :,-(

13. ко има фрку са инсталом нек јави овде имам до јаја инструкције и риперове рејзора.

иначе, зашто сви одједном помињу некакво куповање игре? јели јефтина па као из поштовања или шта?

14. Klifrejseri su nešto najgore što je moglo da se desi jednoj igri...

a vi što otvorenih usta gustirate Skajrim i pravite mi zazubice tačno bih vas ubio sad.. Nekim level 27 artefakatom :,-(

Ne mogu ni da počnem da opisujem koliko se slažem sa tobom. Da Bog da ih sve Molag Bal iskvario. ololo

15. radim samo sporednje kvestove, boli me kurac za glavni! BUDŽIM SE LOLOLO!
    i tepam zmajevi na koje naiđem!

16. Ove planine su ko lavirinti.

17. prešo sam oblivijon mali milijon puta lolo, al nikad sa nordom. e sad sam nord, neću budžim mađije ko ranije,već samo ću dubijam sa 2hend mačem i vorior skilovima.FAK JEA!

18. Klifrejseri...aaaarrgghhhh.......:dobija napad usled fleševa iz mlađih dana:

Ja tek 6. nivo, ovaj roka zmajeve olololo. Uf....samo kolokvijum sutra da prođe..... :D

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.