The Elder Scrolls

1. Ја ћу да завршим ко Хеанимус Мора кад добијем Скајрим, зато не смем да рискирам да зезнем факс...

2. Smislila sam i ime. Biću... Claudette Denimette.

A kad budem ponovo igrala kao High Elf, onda ću po svom imenu da se prekrstim Daphnia Aurealinve. ololo

Ја ћу да завршим ко Хеанимус Мора кад добијем Скајрим, зато не смем да рискирам да зезнем факс...

Ja sam već poprimila životni bioritam Nocturnal. :)

3. Kako vas mrzim sve.

:)

Ljudi zar nemate faks ili neki kurac? Samo ja neću igrati, lolo.

4. Ove planine su ko lavirinti.

Zato lepo uzmeš Clairvoyance, i on ti iscrta stazu po zemlji 'de da ideš. :) Mada, nisam siguran koliko je dobro što su ubacili ovo, nisam još uvek dovoljno odigrao da bih sudio, ali mislim da malo oduzima čar od traganja za...čim već. Valja ponekad, ali opet, i to je stvar do igrača. Side questovi su keva, u Oblajvionu samo samo to i radio, a sa ovakvim AI-om i enginom, izgleda da i Skajrim ima žešćeg potencijala. Stvarno volim kad pogrešim o ovakvim stvarima, smatrao sam da će igra biti govnurda teška, ali...za sad jedna od boljih ove godine...

5. Сморена јел' ловиш већ по градовима ко прави Ноктурнал или имаш само симптоме ?

6. Nedovoljan uspeh na polugodistu u najavi.

7. Ha, spremio kolokvijum. DOĐI SAD VAMO AŽDAJICE!

8. Ha, spremio kolokvijum. DOĐI SAD VAMO AŽDAJICE!

Ahahah.

:)))

9. Ajd nedovljan uspeh manje više... Plućne bolesti, ispucali kapilari, nervna labilnost, diareja, tikovi, napadi histerije, paranoja, agorafobija, štucanje, mrmljanje, pljuckanje, smrdljive gaće, lenje oko, nesanica, dugi nokti, neočešljana kosa, zapišana daska wc šolje, žvakanje usana... Sve to ulazi u paketu sa Elderskrolsima :č)

10. Овако утисци, пико сам целих пола сата до сат, и нисам баш неки стручан баја за игре, ал ај да кажем. ЊЕ СРА. По педесети пут јебено Бетесдино сиво, беживотно и празно срање које се састоји од развлачења огромних пространстава ничега. Ликови хибридни, огроман свет са мањком садржаја, а вишком жбунова и вукова, не увлачи у трип.

Е сад да се не љуте фанови Елдер Скрола, можда је тачно ово што сам рекао, а можда сам само прерастао игре, можда сам само разочарани дркош који ни у чему не може да пронађе задовољство, па ни у игри на којој се радило неколико година. Јбг људи, али све и да имам времена, немам живаца да јурим вукове по генеричким шуметинама.

11. Ma nemate pojma. Igra je zakon. Ti burzume kao i uvek nemaš pojma ili smo ja i ti nebo i zemlja i ja volim sve što ti ne voliš i obrnuto :P

12. tacno jebi ga, sivilo ubi, fali malo sadrzaja u nepreglednom sivom svetu i jebenim sumama i planinama. al aj to.

najvise me jebe sto su gejmplej i kontrole sranje. treba ti 5 minuta da se promenis namestis proveris itd, ocajna kontrola u combatu, nema locka, mis ide 4 na sat iako je sens na najvise, naci dok ga lokujem na strelu prodje svet, zmajevi pomrese od starosti i a u kurac. to je bas minus.

realno jedan rpg mora da ima interfejs eksn barove, ovako je pravo mucenje, dok izvadi pot pa popije pa promeni cin pa uzme sekiru pa uzme stit pa se okrene pocese pa dok ga nacilja nachi ubi. tako da je to ogromna mana. prica je dobra kolko vidim i kompleksnost igrice.

grafika bolestina, mozda i previse dobra, dok sam se tuko sa onim ogromnim paukom nije mi bilo dobro naci vidim mu svaku jebenu dlaku i bubuljicu i jezim se sve vreme pakao.

13. imaš favorites sistem koji je odličan. lako uzimaš oružja, spelove i napitke.

14. E PA KURAC! BAG!
    ĆE VIDITE KAD BUDETE RADILI KVEST - A CORNERED RAT ZA KOJI MISLIM DA JE MEJN LOLOLO I KAD ONAJ LUĐAK ESBERN KAKO VEĆ, NE MOŽE DA GOVORI VEĆ BAGUJE KO KRETEN I NEĆE DOTVORI VRATA!OPREM SKAJRIM!

EDIT:evo rešenja, al kurac, sad moram ponovo da skidam oblivijon lolol
    http://www.thenexusforums.com/index.php?/topic/457608-esbern-is-big-epic-bug/

15. imaš favorites sistem koji je odličan. lako uzimaš oružja, spelove i napitke.

Znam ali i to je drkanje treba da stisnes q pa onda equip i to traje pa me nervira.

ali i to je cak ok, nego mi se desava da ekstremno neprecizno a pritom i sporo okrecem nisan iz nekog razloga pa gledam to da resim.

EDIT:evo rešenja, al kurac, sad moram ponovo da skidam oblivijon lolol

Zasto oblivion covece?

16. ali i to je cak ok, nego mi se desava da ekstremno neprecizno a pritom i sporo okrecem nisan iz nekog razloga pa gledam to da resim.

jebote pa povećaj senzitiviti. zašto vi vukajlijaši stalno serete????
    Ima bagova manijače. ja sad igram vješca 2 dok čekam pečeve za oblivion, ovaj pardon, skajrim :P

17. e aj ne seri napiso sam lepo gore da je na maxu al je neprecizno i seta nesto neradi aj sad

18. Jeste sjeban senz jer je igra namenjena da se igra sa xbox kotrolerom.

19. Давид
    Zasto oblivion covece?

KAd porasteš, ukazaće ti se samo:)
    sprdam se.Oblivijon ili Morouind imaju nekakv TOOL u sebi prilikom instalacije koji može da sredi ovaj bag. da si pročitao ono ispod što sam linkovao,ukapirao bi.

Уро5х
    ja sad igram vješca 2 dok čekam pečeve za oblivion, ovaj pardon, skajrim :P

:P
    isto važi i za tebe:)

20. ajde kad sredis to ako te ne mrzi apdejtuj instrukcije ovde, ubagovani ce i nas da doceka majke mu ga iznabijam

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.