The Elder Scrolls

1. vidi jebote stvarno mora da se instalira oblivion. mislim da ga imam negde na disku :P

2. Zezate da je ubagovan mejn kvest? Mada dobro, od Betezde nije ni očekivati manje. Ma, zabole me, onako samo radim sajd kvestove, koljem guštere, valjda će biti neki peč za to. Ako ne, nakačite ovde šta treba da se uradi, mada ja sigurno još jednu sedmicu neću nastavljati s glavnom pričom.
    Meni je favorites jako dobar sistem, jeste da nije ekšn bar, ali meni ne pravi probleme, treba mi oko 2 sekunde najviše na uzmem šta 'oću, nabacao sam neke mađije i luk na favorites, radi radnju.

dok izvadi pot pa popije

Kako misliš dok izvadi pa popije? Meni kad kliknem napitak, samo nestane iz interfejsa i poveća se ono za šta je već napravljen, odmah u pauzi. E, a to za sporost miša, tamo u kontrolama ima nešto na foru xbox kontroler, vibration, štajaznam, isključi to, možda to ometa.

E, a zar nije i u Oblivionu imao neki Esbern?

edit: Jeste, sad pogledah, ali neki manji lik u Čejdinholu, iz onog plug-ina, Knights od the Nine.

Još jedna stvar koja me malo nervira, roknem zmaja, upijem mu dušu ili šta već, posle toga odradim neku kriptu, nadjem novu reč, i da je otključam, kaže treba ti zmajeva duša da bi to uradio. 'ladno mora da se prvo nadje, pa zmaja, pa otključavanje. Osim ako kasnije u priči ne uvedu nešto za čuvanje. Faradejev kavez neki ololol.

edit2: Sad sam nešto tražio, nabasah na ovo. Umesto celog Obliviona i onog mo dmenadžera, samo da se skine unpacker za .bsa fajlove. Da ne tupim, evo šta rekoše ljudi: http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20111112223928AA9qU95
    Ja ću lepo po strani dok ne izbace neki peč, vi proverite ovo ako hoćete pa recite vredi li čemu.

3. edit2: Sad sam nešto tražio, nabasah na ovo. Umesto celog Obliviona i onog mo dmenadžera, samo da se skine unpacker za .bsa fajlove. Da ne tupim, evo šta rekoše ljudi: http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20111112223928AA9qU95

to sam uradio i ja. NOĆAS,jer nisam mogo da spavam llolol,i zamisli, RADI Jbte! ozbiljno.

Još jedna stvar koja me malo nervira, roknem zmaja, upijem mu dušu ili šta već, posle toga odradim neku kriptu, nadjem novu reč, i da je otključam, kaže treba ti zmajeva duša da bi to uradio.

to i meni nije jasno. a imam već 3 zmaja na duši:)

4. dok izvadi pot pa popije
    Kako misliš dok izvadi pa popije? Meni kad kliknem napitak, samo nestane iz interfejsa i poveća se ono za šta je već napravljen, odmah u pauzi.

Ma to figurativno zajebancija sustina je da me nervira sto kao rpg ozbiljan sa milion eksna nema eksn barova. al aj.

ovo za zmajeve neam pojma, jer ja sam samo ubio jednog zmaja i to onog kod west watch towera a rec sam nasao jos u onom prvom dandznu. pa se onda kad sam ubio zmaja ona opet ta ista ukazala. e sad ne znam za dalje. i te shoutove jos treba da izuchim.

to sam uradio i ja. NOĆAS,jer nisam mogo da spavam llolol,i zamisli, RADI Jbte! ozbiljno.

Ciji odgovor je tacan recite mrzi me da citam sve sad.

5. to sam uradio i ja. NOĆAS,jer nisam mogo da spavam llolol,i zamisli, RADI Jbte! ozbiljno.

Znaci ok je? KEeeva. Cenim ludilo i posvecenost. :D
    Ja nasao dve reci, i u mejn kvestu otisao na onu planinu i naucio jos neke, sad da koljem dalje da bih otkljucao tu sto je nadjoh. Fus ro!

6. Pa koje je resenje jebo te?

7. TES je najjaci RPG ikad. Ima i Sacred dusu ali ovo ima dimenziju više od bilo koje igre. Nekako se čovek oseća ko da je rođen tamo čim uđe igra te prigrli odmah bez obzira da li si ljubitelj zanra ili ne. Skyrim ću platiti ravno oko 600 eura jer ću kupiti novi komp samo da poteram zmaja na najboljim podešavanjima. (a i Fallout NW bi mogao da se okoristi od nove mašine)

8. Hahaha ma vec duze vreme planiram da skrsim neki kes u novu masinu

9. http://www.minecraftforum.net/topic/786124-skyrim-a-cornered-rat-bug-fix/

na ovaj način sam ja sredio taj bag.

lolčić za leptire 2 posta iznad, nevera!

10. Lolčuga za konjiće! :D Inače, kad sam video polarnu svetlost dok sam išao ka onoj prvoj kuli koja je bila sva u dimu i vatri, dok sa desne strane prolaze mamuti a negde u daljini se čuje zmaj....recimo sam da sam imao neki čudan osećaj u gaćama lololo.

11. Ко још, осим Уро5ха, мисли да је ова игра боља на иксбоксу? :)

12. ја претпостављам да јесте јер ми се екстремно не допада камера у комбату јер ми нешто лоше баш ради па трипујем да на конзоли није тако мучење. ал можда је то само мени.

13. Хм...узећу, у сваком случају. :Д

14. ма да, само да се игра мање битно на чему :))

15. То. :)
    Делује ми кул.

16. добра је нема шта.
    јави импресије :)

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.