Питање: Краве.

1. Прво да не буде како опет отварам спем тему, пише у правилнику "једно питање једна тема"

Е сад, питање за београђане. Која је фора са кравама у кнез Михајловој? Видео сам их и кој теразијске чесме, могуће да их има и на другим локацијама, ал ме интересује зашто су ту постављене. Ко зна нек одговори, ко не зна немој да спемује.

2. Ima ih i na Terazijama i kod Konja. Baš su vesele. Turisti se ubiše slikajući se.

3. Кул, три месеца краве у Кнезу :)) До јаја ићи ћу да се сликам са њима :)))

4. Nat, najviše se slikaju pored japanske krave :)) Kad sam videla jednu plavu, pomislila sam da je konj... :)) Nije mi dobro, očigledno...

5. Ima jedna morbidna sa oslikanim unutrašnjim organima, videla sam da je deca zaobilaze u širokom luku. Ove ispred Moskve su šarenije.

6. Super sada deca mogu da vide kravu, makar i plastičnu. Ja dugo nisam znao kako krava izgleda.

7. Ја сам хтео да се сликам с кравом, али је рекла "Одбиј секташу!" и бацила ми шљокице у очи.

8. Moraš joj prići odozdo preko vimena...

9. Ovo je samo još jedan dokaz da je zapadnjačka teorija u pravu. Te krave su bile u Novom Sadu pre 3 godine. Zaostajete.

10. Krave na turneji :)

11. Кау ен чикн ворлд тур 2011!
    :)))

Слобо ово ћу да закључам још мало, ако је оно био тражени одговор, па идемо на фотосешн!

12. Може лок опуштено, Костић се стигао изрекламирати.

13. Krave: društveni parazit ili stereotip?

14. KRAVE SILEEELLOLOOL!!!!

15. One su tu da asociraju pojedine iz centra NA RODNI KRAJ...:-)
    MILKA MI TE VOLIMO!

16. ja kravice jos nisam vidjela al raduje me sto ce biti 3 mjeseca u gradu... simpa su, a i malo ce uljepsati sivi Beograd

17. Очекујем у наредних месец дана поплаву фотки са кравама на фејзбуку.

18. Ovde kod mene ima krava kol'ko oćeš. Slikanje ne naplaćujem

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.