Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Прво да не буде како опет отварам спем тему, пише у правилнику "једно питање једна тема"
Е сад, питање за београђане. Која је фора са кравама у кнез Михајловој? Видео сам их и кој теразијске чесме, могуће да их има и на другим локацијама, ал ме интересује зашто су ту постављене. Ко зна нек одговори, ко не зна немој да спемује.
Valjda su deo neke izložbe za decu, evo, piše ovde:
http://www.pressonline.rs/sr/vesti/beograd/story/163552/Krave+u+Knez+Mihailovoj.html
Ima ih i na Terazijama i kod Konja. Baš su vesele. Turisti se ubiše slikajući se.
Кул, три месеца краве у Кнезу :)) До јаја ићи ћу да се сликам са њима :)))
Nat, najviše se slikaju pored japanske krave :)) Kad sam videla jednu plavu, pomislila sam da je konj... :)) Nije mi dobro, očigledno...
Ima jedna morbidna sa oslikanim unutrašnjim organima, videla sam da je deca zaobilaze u širokom luku. Ove ispred Moskve su šarenije.
Ahahaha, vidio sam, balekanje.
Super sada deca mogu da vide kravu, makar i plastičnu. Ja dugo nisam znao kako krava izgleda.
Ја сам хтео да се сликам с кравом, али је рекла "Одбиј секташу!" и бацила ми шљокице у очи.
Moraš joj prići odozdo preko vimena...
Ovo je samo još jedan dokaz da je zapadnjačka teorija u pravu. Te krave su bile u Novom Sadu pre 3 godine. Zaostajete.
Krave na turneji :)
Кау ен чикн ворлд тур 2011!
:)))
Слобо ово ћу да закључам још мало, ако је оно био тражени одговор, па идемо на фотосешн!
Може лок опуштено, Костић се стигао изрекламирати.
Krave: društveni parazit ili stereotip?
KRAVE SILEEELLOLOOL!!!!
One su tu da asociraju pojedine iz centra NA RODNI KRAJ...:-)
MILKA MI TE VOLIMO!
ja kravice jos nisam vidjela al raduje me sto ce biti 3 mjeseca u gradu... simpa su, a i malo ce uljepsati sivi Beograd
Очекујем у наредних месец дана поплаву фотки са кравама на фејзбуку.
Ovde kod mene ima krava kol'ko oćeš. Slikanje ne naplaćujem