Izliv iritacije na mozak od strane poznatih i manje poznatih

1. Da, BS! Kao, pisu pesme o problemima mladih danas, a u Valjevu su pre nedelju-dve pevali grupi huligana za 10 godina njihovog postojanja.

2. Toma Nikolić, Boris Tadić, onaj bradati što je sad on Šešelj-Todorović, Ana Ivanović, Vjerica Radeta, Sanja Marinković, Džejkej, svi oni ćetkovići, kovačevići ko će ih više razlikovati, Đule Vang Gog, Marinković Sanja, itd.

3. da,ana ivanović onako cmiljava sva ćućubla.

4. Culle, 2 puta Sanja Marinković? :))

5. i đorđe david,matora veštica,on mi je u top-u.

6. Da je spisak malo duži javila bi se i po treći put jer moja potreba da se nađe na njemu tolika da svaki put zaboravim da sam je naveo. Njene glasovne iriticije su nemoguće. Pižon da. I taj čovek. Lečić. Mina Lazarević.

7. jao,vidi šmekera,hahahha!kako je samo izvio obrvu.

8. Vidim, pretekli ste me, ali Vjerica Radeta i Nataša Jovanović! Ajde ona Pop-Lazić i đene-đene, ali ove dve kobile odvratne smrdljive... I ovaj lik: Ben Stiler.

http://2.bp.blogspot.com/_gx7OZdt7Uhs/TPEzgTIGQzI/AAAAAAAAFOY/6gZLMHqAmok/s1600/Ben+Stiller+picture.jpg

9. Tadić, Đinđić, Eva Ras, Šutanovac i onaj mali iz zvezda granda što se sad takmiči, valjda Andrija ili tako nešto. Retko nabeđen momčić. Ako ima profil na Vuki želeo bih ovom prilikom da mu se najebem majke i ostale ženske familije.

10. http://www.yu-estrada.com/slike/ksenija_mijatovic_2.jpg

Ksenija Mijatović.
    Čudovište. Ne mogu da objasnim zašto je tako, ali svaki put kada makar na trenutak ugledam njenu zabezeknutu facu na TV-u ili čujem onaj čudovišni glasić, meni se da prostite pripovraća.
    Bila mi je gadna od kad znam za sebe i koliko god se jadna trudila i ko zna ko joj govorio da lepo peva i da je hatizmatična nikada neće biti. Ona je školski primer toga šta NE SME IĆI na TV.
    Imala je nekoliko plasičnih operacija koje je nisu učinile manje iritantnom, zapravo sad je još više hejtujem jer ne voli sebe dovoljno da shvati da će bez obzira na sve uvek biti preružna.

11. Marijana Mateus, Nataša Bekvalac, Sanja Marinković, Lea Kiš, Isidora Bjelica, Miroslav Lazanjski, Sani Armani, Marijana Veliki Brat, Ljubinka Dobrosavljev i Vlada Stanojević u paketu, i svaka šuša koja plati da joj se diže perje, a u stvari izaziva kontra efekat.

ima ih puno, ali u suštini, to je ta postava koja se vrti po emisijama Pinka

p.s. Jovana Janković

12. Ljubinka Dobrosavljev

Haha, ne diraj mi bivšu koleginicu, Bubika je toliko glupa da niko ne bi smeo da je mrzi. I tako ima dobru sisu.

13. Marijana Mateus

kako nju zaboravih?
    voluminizirani mungos.

14. Đinđić i onaj lik što u kursadzijama glumi slovenca-pedera.

15. Jao, zaboravih Radu iz Beogradske hronike! Evo je gde žere besplatno:

http://arhiva.gloria.rs/UserFiles/Image/326/326k1.jpg

16. Ox, ti drviš nekog đoku po studiju B?

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.