Prijava

Брза храна, роштиљ, пицерија. Где једете кад сте ван куће? Где знате да је поуздано добар хас? Позитивна и негативна искуства, дајте препоруке. Извикана места и скривена, јефтина а добра, све да се зна.

Прво сам мислио да је КФЦ извикан, ал' брате, кад сам пробао оно... Опасно укусана храна, ал' опасно и скупа. Никад нисам био фан Мекдоналдса, баш из разлога што је прескуп у односу на количину хране коју нуди.

Не волим да купујем пљеке по неким шугавим трафикама, типа Перпер, где продавци истим рукама пипају паре и гњече лепињу. А и углавном су пљеке шит по градовима који нису Ниш и Лесковац. :)

Тако да углавном бирам пекаре.
Има много добра пекара са много добрим буреком на углу Устаничке и Војислава Илића.

Е, сад би ја волео да ми неко предложи неку егзотичну храну на улици. Знам да је Сурови помињао да има мексичка храна негде у центру, заборавих где, а и где је то писао.

ЕДИТ: Е, да, најбоља пица је у Земунској пекари Брамили, у Првомајској.

Jedem samo kad sam u Leskovac,

Bibac, Čavka (odrasto sam na njegove pljeskavice),... itd.

А и углавном су пљеке шит по градовима који нису Ниш и Лесковац. :)

Džimi, znaš, počinjem da te gotivim :D

Kad sam gladan na šta prvo naletim(mogu i govna da jedem).
Po meni jedno od najboljih mesta za has je picerija '' Mara'' na trgu, ima neka palačinkarnica isto na trgu, ne znam kako se zove...palačinke debele ko skupljena šaka. Ajd' jedno moje, nazovimo iskustvo dok sam jeo kod '' Mare'' ... Uz'o ja dve pice, i dolazi mi neka random ciganka sa decom, kaže: ''Daj jednu picu živa ti deca'' , ja je uporno teram, ali nikako da ode. I ona mi mrtva ladna umoči prljavu ciganjsku ruku u picu. Naravno čekao sam da ode da bih bacio picu u obližnju kantu, jer bi je ona izvadila da je videla. No, ima jedna sendvičara na Karaburmi ''Zvonce'' je vikaju. Po meni imaju najbolje sendviče- od italijanskih pa do domaćih, a pice su im isto odlične. Ko živi blizu mož' da skokne, isplati se.

Vajskrstese, je l na Karaburmi kod stare okretnice?

Nit' je usput, nit' je na ulici, al' ko voli da se ožderava za male pare u bleskastom ambijentu (npr: akvarijum visi na lusteru)
http://www.curan.rs/

http://www.deltacity.rs/Drugi_sprat/Asia_Food-77

Perper je najizvikaniji roštilj u bgdu. Kenjam ko kioscima gde naplaćuju urnebes, a paradjz imaju samo krajem jula. Mršte.

Pekara Toma mi je takođe izvikana, al imaju opake palačinke od heljde. Pritom su jeftine.

Onaj Taze nije loš, a džabalesku a dobri sendviči su kod Glumca ispod Narodnog pozorišta.

Trpković satire sve moguće pekare u svakom pogledu. Kad probaš burek sa šunkom i kiflice sa eurokremom, onda moš dumreš slobodno.

Мекдоналдс фенсерски мејнстрим :)

Шала. Најбољи домаћи хас је на звездари, у пекари Трпковић. Пробајте, ако вас не смори чекање у реду !

Džimi, znaš, počinjem da te gotivim :D

Локал-патриото. :)

Е, а где је тачно тај Трпковић?

Не знам за БГ, али ако икад дођеш у Сомбор, иди у Ким. Мало бело месо поховано, 110 кинти, од тога се наједем ја, за кога иначе важи да једем као стока. Једино када сам крша гладан, тада два мала бела реше све. Чудно је то што је заправо мало бело веће од великог, хаха. Сваки таксиста зна где је Ким. :)

А за оне жељне финије хране, ту је Де Сол. Ужасно фине мексичке пиздарије. Суртидо, мислим да се зове, што је то препредобро јело. Јесте да је скупо, али вреди сваку пару.

Где живиш од прилике, да те оријентишем ?

Ја сам на Карабурми, али школа ми је у Старом Граду па идем трамвајем..

КФЦ јебе. Млевено месо у Београду није месо, и грех је београдску "пљеску" поредити са Лесковачком, Пазарском или Сарајевском.
Кинески "Блек&Вајт" је добар, за мексиканере сам чуо, али појма немам где су. Од пекара, Трпковић мало испод Славије у Немањиној, Јаковљевић преко пута Метропола у Булевару и још пар њих...

E tačno Trpković je opasan, ima ga u nemanjinu, na dušanovac i u dim. tucovića

Tripkovic je u Nemanjinoj, blizu tramvajske stranice. Tu ja jedem posto zivim u blizi, al' brate, zna bit' guzanija ogromna. Daleko mi je najbolja pekara, a, sto se tice rostilja, ono preko puta Meka na Slaviji, uopste nije los, stavise dobar!

Мексичка храна ти је код Вуковог споменика.

zlocesta pufnica
Vajskrstese, je l na Karaburmi kod stare okretnice?

Kod PTT škole.

Džimi, imaš Trpkovića kad siđeš iz 31 il 17 kod pošte na Dušanovcu, pa odma desno, uličica koja vodi ka pasareli preko auto-puta.

Picerija u Vladičinom Hanu.
Opet ja van teme.
Al' je zgodno kad se čovek vraća kolima iz Grčke, a ne vari pljeskavice iz motela "Džep" i slično. Picerija se nalazi u glavnoj ulici. Ne mož' da se promaši jer je SVETSKA!!
Zove se Madam, ili takonekako.
Ultrajeftino, ultraprijatno i okrepljujuće. Valja stići do Beograda.
Ima li nekog osim mene da je bio tamo????

Од локалних институција, издвојио бих Пончо на Бановом Брду. Једна од бољих пицерија на улици, а имају и солидан роштиљ (за београдска мерила). И њихов легендарни поховани вриштемивенеиартеријенасампоглед качкаваљ. Думреш. Држи те на ногама два дана.