Ko posljednji pobjednik 119

1. Naravno da te viđa, još uvek se usrao kad te prvi put video. olololo

2. Opet novi dan! I tako do 2035.

3. Opet kiša... Smor...

4. Киша је дивна .... волим кишу ....

5. Ne znam, L@ki, ali meni pokvari raspoloženje. Sve sivo i depresivno.

Mada volim one trenutne letnje pljuskove, posle sve mirhše. Prošle godine sam uhvatila da slikam dugu. Zapravo dve, jedna iza druge. :))

6. Ни ја баш не волим кишу, а сад ми је још нестало струје!
    Разлог више да их не волим!
    Мада прија освежење сад...

7. Volim kišu, ipak sam ja oktobarsko dete :)

8. Posto sam se prethodnih nekoliko dana izbahanalisao, uopste mi nije smetala ova kisa, jer se po njoj najbolje spava... Inace je ne volim :)

9. Pa gde si ti ukskso?

10. Hahahh! :) Evo me, nesto sam utihnuo u poslednje vreme. Btw, menjao bih nick, ali bojkotujem ktitora... ^^

11. Kada ga promeniš, ako ga promeniš, javi mi :)

12. čadghčdfghačirutgfčdgiajfdsjfdjfčdsj, ajdfoasdjfopsdfj,d fajdfkjadsfaj. dkfaldjsfčlkaj! dkfajdčslkjfčj?

13. Dzfhcjufggcjfhd. Ccdhjdgdgkgurtezwezu??????

14. Zašto na pitanje odgovaraš pitanjem? Zašto?

15. A, ne! Ja sam odgovorila uljudno ali se sad on šteka za odgovor. Neće da mi kaže.

Šta radiš natnat? :))

16. Jedem skoro zaleđen mančmelou. polaaaako, prvo čokolada, pa grickam ono belance, pa keksić umačem u kapućino. Ti?

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.