Ko posljednji pobjednik 119

1. Ja ležim ko morž i čekam mamu da dođe sa posla pa da pijemo kafu.
    Nemoj mnogo hladno, ne valja za zube.

Ćao madafaka! :))

2. Uživancija. Jel grmi u tvom zavičaju?

3. Ma jok. Sad je odlično. Lepo je sveže, a ništa ne pada.
    Grmelo je danas, beše gadno kad sam ustala. Sad je mir. :))

Jela sam danas lubenicu. Glupo voće. Samo protrči kroz čoveka. Više volim dinju. Jel je jedeš ti? To malo ko voli.

4. Jedem, obožavam.Ne postoji voćka koju ne volim, a lubenice i dinje su mi najslađe ujutru kada ustanem. Dok se spremam za posao, moj dragi nam nasecka punu činiju, divan početak dana! Jes da jedva stignem do posla, ali vredi.

5. E, dobar ti taj secko. Gde, bre, to raste?! :))
    Au, jeste i to da su nezgodne.

6. Dobijem ja i svež sok iz sokovnika svako jutro :)) Zaradilo se :)
    Ždravo Kiko, diži periškop!

7. Eee, znači mora da se ulaže u te multipraktik uređaje... Al dobro, kad se tako isplati. :)))

Čao Kiko! :)

8. Ma da, moraš redovno da podmazuješ, to ti je najveći posao :) Bitno je da je kvalitetna firma, sve original delovi, ove današnje možeš da baciš posle mesec dana, krive se i lome pod malo jačim pritiskom.

9. Transform and roll out!

10. Pih, izem ti i kad sam se rodila u doba loših kućnih aparata. I kad ih podmažeš oni zarđaju.

Kiko, jek to neki novi junak iz crtaća? :) Nije Erik više in?

11. Kika se otkotrljao. Nadam se da ima dobre kočnice.

12. Jacka, to je Optimus Prime. Odgledao sam Transformers 3, pa mi došlo da to napišem. :)

13. Ako je išta podmazano, onda su njegove kočnice!

14. Ja ne znam o čemu pričate.

15. Nat, i ne treba da znaš. Vidiš da ja lupam gluposti. :)

16. Znam, Kiko! Na pomen Optimusa mi se kosa nadigne! Jedan mi nije dao da spavam celu noć, otad mrzim te robote. Podsećaju me na nesanicu.

17. Jacka, da nije Megatron? Ili Starskrim? :))

18. Matrikse, ćao. Jesi li ti video šta radi ovaj Gigatron?

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.