Ko posljednji pobjednik 119

1. Ne moze, hocu ja da pobedim. :PP
    Helouu jacka :)

2. JACOOOOOoooooOOOOooooOOOOOOOooooooOOOOOoooo!!!!!!!!!!
    :)))
    *

Sunce ti ljubim,pa konačno da se nađemo ovdi!!!! :)))
    Pufi,cicijo jedna :)P

3. Ma Pufna samo ona pa ona! Ta idi... :))

Stvarno Gogili, sve nas nema na smenu!
    Sad je bolje!!!:)))))

4. Nego kako nego bolje!
    Odmah zablistao forum,Jaco moja draga! :))

5. Ih, nije vas bilo sto godina! Zive li ste?? :)

6. Aaaa,pa udaramo čežnju malo :))
    E,idem da gledam "talentovane",pa se vrćem :))**

7. Ne ostavlja postove... :/
    Rekoh, zablistao! Celo pola strane popunjeno otkako smo tu! :)))
    Što tebe nema, Gogo? Pa bar ti ne učiš... :)

8. A ne mogu da dođem do kompa od muža i sina!Grrr!

Još me (nas ) na poslu uhvatila žurba,već mesecima spremamo izložbu,tradiconalno..a razmazili smo sugrađane-svaki put očekuju sve više i bolje od nas..
    Opet sam oslikavala sto stvari,opet posla do guše..al' ne mari,uživam u tome :))

9. A, gužva znači... :))
    Pa dobro je, bar radiš ono što voliš! :)
    Velika izložba?

10. Tu sam i ja, da znate :)) Ova tema ne sme biti zapostavljena! :)

11. FMN!!! :)))
    Sve smo tuuu!!! :))*

Jeste ,Jaco,neka multimedija supersonična giga-mega slajd-projekcija uz regularni,izložbeni deo :))
    Hepening u dvorištu,kao otvorena letnja scena,pa ima tu sto stvari da se uradi.Sreća da smo već uigrani,pa dobro ide :))

12. Forgeta... :) Ne sme, dakako! :))

Pa bogami, Gogo, opasno ste se zdali! Valjda prođe dobro i organizacija i kompletna izvedba svega toga! :) Lepo mi zvuči...

13. Jeste,uvek se ljudi oduševe,mi pocrkamo od treme,ali sve nekako prođe cakum-pakum,pa svi uživamo i srećni smo ko Nove godine! :))
    Pogotovo što pravimo nesvakidašnje performanse i multimedijalne projekte za jedan mali kolektiv (ima nas devetoro). Inače,istorijski arhiv je u pitanju :)

14. I meni je drago što smo sve tu :))

I meni lepo zvuči, Gogo :) Nema, ti si prava umetnička duša... :)

15. Znam kako ti je Gogili. Ja sam tremaroš za tron!

A baš, što kaže forgeta, odišeš nekako! A ne deluješ čak i cvrcnuto kao tvoje kolege... :)))

16. Evo je i Storma! :maše: :))

Da, Jacka, baš tako :) Kako bih ja volela da sam bar malo talentovana za neku vrstu umetnosti... A za crtanje i slikanje sam poseban duduk :(

17. Ahahahhahaha
    Pričaj mi! Ne umem dalje od trougla! :)) Što se stvaralaštva tiče, tu sam umetnički nepismena. Al' ću da se drznem da kažem da umem da doživim stvari. Na svoj način, ali valjda tako i treba. :)

:maše i maše: :)

18. Ja ipak preferiram kvadrate :)) A dobro, i to je nešto :) Ja jedino što imam jeste lep rukopis, tako kažu... :) Eto, ako je to neki talenat... :)

19. Mah,mah Stormi :)**

Fala drage moje :))
    Nema,za stvaranje ti treba samo srce i duša,volja i vreme (koje ja jedva da napabirčim kod kuće).
    Zato to nadoknadim na poslu :))
    A to pijančenje i cvrckanje dobro dođe,ali nema dugometražnog 'leba od toga-što se tiče stvaranja.
    Mene druge stvari podstiču na to :)
    Ako uspem,okačim opet slike šta sam sve uradila :)

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.