Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Ne moze, hocu ja da pobedim. :PP
Helouu jacka :)
JACOOOOOoooooOOOOooooOOOOOOOooooooOOOOOoooo!!!!!!!!!!
:)))
*
Sunce ti ljubim,pa konačno da se nađemo ovdi!!!! :)))
Pufi,cicijo jedna :)P
Ma Pufna samo ona pa ona! Ta idi... :))
Stvarno Gogili, sve nas nema na smenu!
Sad je bolje!!!:)))))
Nego kako nego bolje!
Odmah zablistao forum,Jaco moja draga! :))
Ih, nije vas bilo sto godina! Zive li ste?? :)
Aaaa,pa udaramo čežnju malo :))
E,idem da gledam "talentovane",pa se vrćem :))**
Ne ostavlja postove... :/
Rekoh, zablistao! Celo pola strane popunjeno otkako smo tu! :)))
Što tebe nema, Gogo? Pa bar ti ne učiš... :)
A ne mogu da dođem do kompa od muža i sina!Grrr!
Još me (nas ) na poslu uhvatila žurba,već mesecima spremamo izložbu,tradiconalno..a razmazili smo sugrađane-svaki put očekuju sve više i bolje od nas..
Opet sam oslikavala sto stvari,opet posla do guše..al' ne mari,uživam u tome :))
A, gužva znači... :))
Pa dobro je, bar radiš ono što voliš! :)
Velika izložba?
Tu sam i ja, da znate :)) Ova tema ne sme biti zapostavljena! :)
FMN!!! :)))
Sve smo tuuu!!! :))*
Jeste ,Jaco,neka multimedija supersonična giga-mega slajd-projekcija uz regularni,izložbeni deo :))
Hepening u dvorištu,kao otvorena letnja scena,pa ima tu sto stvari da se uradi.Sreća da smo već uigrani,pa dobro ide :))
Forgeta... :) Ne sme, dakako! :))
Pa bogami, Gogo, opasno ste se zdali! Valjda prođe dobro i organizacija i kompletna izvedba svega toga! :) Lepo mi zvuči...
Jeste,uvek se ljudi oduševe,mi pocrkamo od treme,ali sve nekako prođe cakum-pakum,pa svi uživamo i srećni smo ko Nove godine! :))
Pogotovo što pravimo nesvakidašnje performanse i multimedijalne projekte za jedan mali kolektiv (ima nas devetoro). Inače,istorijski arhiv je u pitanju :)
I meni je drago što smo sve tu :))
I meni lepo zvuči, Gogo :) Nema, ti si prava umetnička duša... :)
:maše: :)
Znam kako ti je Gogili. Ja sam tremaroš za tron!
A baš, što kaže forgeta, odišeš nekako! A ne deluješ čak i cvrcnuto kao tvoje kolege... :)))
Evo je i Storma! :maše: :))
Da, Jacka, baš tako :) Kako bih ja volela da sam bar malo talentovana za neku vrstu umetnosti... A za crtanje i slikanje sam poseban duduk :(
Ahahahhahaha
Pričaj mi! Ne umem dalje od trougla! :)) Što se stvaralaštva tiče, tu sam umetnički nepismena. Al' ću da se drznem da kažem da umem da doživim stvari. Na svoj način, ali valjda tako i treba. :)
:maše i maše: :)
Ja ipak preferiram kvadrate :)) A dobro, i to je nešto :) Ja jedino što imam jeste lep rukopis, tako kažu... :) Eto, ako je to neki talenat... :)
Mah,mah Stormi :)**
Fala drage moje :))
Nema,za stvaranje ti treba samo srce i duša,volja i vreme (koje ja jedva da napabirčim kod kuće).
Zato to nadoknadim na poslu :))
A to pijančenje i cvrckanje dobro dođe,ali nema dugometražnog 'leba od toga-što se tiče stvaranja.
Mene druge stvari podstiču na to :)
Ako uspem,okačim opet slike šta sam sve uradila :)