:)) Ajde, Jacka, nemoj tako, bolja si i ti u nečemu :) U sportu sigurno, mogu da se kladim :))
Pa,ne zna se koja je bolja od vas dve!Imate toliko vrlina da nema pobednice! :)))
Meni je čast što me primate u svoje društvo! :)))*
Jesam, forget, za gledanje sam ekspert. Ali za izvođenje... Pa ja jedva idem po putu. :))
A, Gogo, kliše, ali zadovoljstvo je moje da me jedna takva 'rodila'! :)
Je l' da, Gogo, da nam nema ravnih? :)) I mi smo počastvovane što si deo ekipe :))
:)**
Kliše-ne kliše-istina je :)))
Sad se setih kako me frenki jednom nasmejao! Ja jednom njemu ovako, a on kaže: Nema mi ni krivog! :)))
Joj, Jacka, iste smo! :) Ja imam 2 leve ruke i noge :)) Sećam se da sam u srednjoj desni dvokorak radila kao levi i da nikako nisam mogla da usaglasim rad nogu sa šutom, profesorka se čudila, a drugi se smejali :) I ja sam, šta da radim... :)
E, košarku sam i trenirala, pa se tu nešto još i razumem, ali sam batalila, ko velim, da ne skrnavim. :))
A u srednjoj je ostatak razreda, ja sam kao znala na keca, (uzmi u obzir da sam išla u medicinski, pa je bilo 20 ženskih prilika, a sve operisane od sporta) profeskorka terala sve da pevaju uz dvokorak sve naglas Vodim, vodim, vodim, leva , desna, šut! KomeNdija od časa! A nju glava zabolela!
Eto vidiš, ipak si bolja :)) I kod mene je bilo 23 devojke, zamisli tu komediju :))
Blago vama,ja sam samo do 10-te godine smela nešto da treniram(balet),posle me "strefio" šum na srcu,pa nisam smela da radim fizičko..njah..
Zato sad ne propuštam tai-chi,a ples mi je i dalje ljubav al' na ledu je,trenutno.
E, forget, za žene je klizanje. Ostalo - odstupi! :))
Ma džabe, Gogo, što volim, kad n'umem. A i ne treba. Lepše kad se muški rastrče, pa im se lepo oblikuju ruke, ramena... Ih... :)
Da "pariš" oči,hehehehe :))
Pa nego... Uživanje par ekselans! :)))
U pravu si, to je ipak za muškarce... :) Joj, muškarci...
Eh, idem sad... Mora da se prilegne na knjigu... :)
(Sad ako Kika dođe, svašta će pomisliti...) :)
Pozdravljam vas, devojke! Drž'te temu, nemojte da opet potone. :))
Poz, Jacka, budi vredna :))
Ma, večeras neće da potone, okupirala sam cimerkin komp ;)
'Bro veče!
'Čegevara!
Jacka prizvala Kiku :))
Ta kakav kvadrat, tu mora da se minca 90° , to je teško. :))
A i sa rukopisom sam prosečna, do nečitka u brzini... Pobedila si me u obe stavke! :)))