Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Ta kakav kvadrat, tu mora da se minca 90° , to je teško. :))
A i sa rukopisom sam prosečna, do nečitka u brzini... Pobedila si me u obe stavke! :)))
:)) Ajde, Jacka, nemoj tako, bolja si i ti u nečemu :) U sportu sigurno, mogu da se kladim :))
Pa,ne zna se koja je bolja od vas dve!Imate toliko vrlina da nema pobednice! :)))
Meni je čast što me primate u svoje društvo! :)))*
Jesam, forget, za gledanje sam ekspert. Ali za izvođenje... Pa ja jedva idem po putu. :))
A, Gogo, kliše, ali zadovoljstvo je moje da me jedna takva 'rodila'! :)
Je l' da, Gogo, da nam nema ravnih? :)) I mi smo počastvovane što si deo ekipe :))
:)**
Kliše-ne kliše-istina je :)))
Sad se setih kako me frenki jednom nasmejao! Ja jednom njemu ovako, a on kaže: Nema mi ni krivog! :)))
Joj, Jacka, iste smo! :) Ja imam 2 leve ruke i noge :)) Sećam se da sam u srednjoj desni dvokorak radila kao levi i da nikako nisam mogla da usaglasim rad nogu sa šutom, profesorka se čudila, a drugi se smejali :) I ja sam, šta da radim... :)
E, košarku sam i trenirala, pa se tu nešto još i razumem, ali sam batalila, ko velim, da ne skrnavim. :))
A u srednjoj je ostatak razreda, ja sam kao znala na keca, (uzmi u obzir da sam išla u medicinski, pa je bilo 20 ženskih prilika, a sve operisane od sporta) profeskorka terala sve da pevaju uz dvokorak sve naglas Vodim, vodim, vodim, leva , desna, šut! KomeNdija od časa! A nju glava zabolela!
Eto vidiš, ipak si bolja :)) I kod mene je bilo 23 devojke, zamisli tu komediju :))
Blago vama,ja sam samo do 10-te godine smela nešto da treniram(balet),posle me "strefio" šum na srcu,pa nisam smela da radim fizičko..njah..
Zato sad ne propuštam tai-chi,a ples mi je i dalje ljubav al' na ledu je,trenutno.
E, forget, za žene je klizanje. Ostalo - odstupi! :))
Ma džabe, Gogo, što volim, kad n'umem. A i ne treba. Lepše kad se muški rastrče, pa im se lepo oblikuju ruke, ramena... Ih... :)
Da "pariš" oči,hehehehe :))
Pa nego... Uživanje par ekselans! :)))
U pravu si, to je ipak za muškarce... :) Joj, muškarci...
Eh, idem sad... Mora da se prilegne na knjigu... :)
(Sad ako Kika dođe, svašta će pomisliti...) :)
Pozdravljam vas, devojke! Drž'te temu, nemojte da opet potone. :))
Poz, Jacka, budi vredna :))
Ma, večeras neće da potone, okupirala sam cimerkin komp ;)
'Bro veče!
'Čegevara!
Jacka prizvala Kiku :))