Ko posljednji pobjednik 119

1. Ću ti čuvam pobedu dok te nema! :)

2. :javlja se na raport:

3. Kakav raport?

Kiko, ti došao?! E, sad sam verovatno dobila otkaz... :/
    :)

4. Ja znam šta je to Dunav.

5. Ahahahahhahahaah, molim te, podeli s nama svoje znanje! :)

6. Došao, Jacka. Malo slobodnog vremena uhvatio. Šta radiš ti? Ima li šta novo, osim što ležeš na knjige?

7. Imam novi novčanik! Jel se to računa? :)

8. Računa se, naravno. :) Ima li šta u tom novčaniku ili zjapi onako prazan?

9. Ne zjapi prazan, uvek stavim bar nešto i u one rezervne, kažu, valja se. :)
    A u ovaj... Ja se nekako snađem. :)

10. Šta ima kod tebe? Imaš ti nešto novo?
    Osim što namerno dođeš svaki put kad ja odem... Ti viriš iza ugla, znam... :P :(
    :))

11. Učim. Ostao mi još jedan ispit, trebalo bi da završim sa tim ovih dana.
    Ma ne virim nego imam jedan alarm koji mi zapišti čim ti odeš, tako da znam kad da dođem. :)

12. buri, kakve su ovo poplave romantike? :)

Znala sam ja, Kika, da ti mene ne gotiviš. Eto. Ali šta ću kad tema propala pa smo osuđeni da se družimo. Sva sreća pa dođe buri, da ne moram da budem sa tobom sama. :))

13. Nije zato, Jacka. Nego ja još uvek imam strah kad te vidim ovde jer sam navukao traumu kad si mi pretila da ćeš da me ubaciš u mašinu za mlevenje mesa. :)

14. e pozdravljam raju...

ma sinoć sam bio na koncertu, dobro bilo, al' ima i toga da tolika količina romantike ubije u pojam...

15. Aaaaa, to je po sredi... Hm... Dobro je znati da sa mnom nema šale. Ali Ja sam te u međuvremenu mLogo zgotivila, sad bi bilo debilno da te uništim! :)) Ne sekiraj se, i slobodno baci taj alarm! :)))

buri, pa bar gledaj da tu romantiku iskoristiš, ovo, ono... Kad si već tu... Nemoj ja da ti crtam! :)))

16. Bacam, Jacka. :)))

E, ljudi, odoh. ZOP

17. ajd kika... poz

ne moraš jacko, znaš me :) ili me zato i govoriš???

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.