U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Ćao Kika! Eto, znala sam... :)
buri, ne znam šta bih rekla... Nisam pametna... :)
Pozdrav svima koliko vas ovde ima!
đe si natant... šta se radi?
ni ja jacka :)
Ju, ja se javila i otišla. Baš sam nevaspitana. :(
Stigao me raznorazni umor. Danas sam posle milion godina dremnula popodne. Kada sam se probudila nisam znala ni kako se zovem ni zašto postojim....
jebi ga, da sam bio u blizini podsjetio bih te da se zoveš natant :)
samo nemoj naglo na ovoj vrućini
Vidim da si bio na koncertu P.Valjka. Bilo lepo?
aha... odlično, a i dugo je trajalo... pravo su se opoštenili za lovu koju smo dali...
izvini što ja kasnim sa postovima, crtkam nešto, pa se ovdje ubacujem...
tebe nema u poslednje vrijeme čessto ovdje?
Pa eto, svašta me nešto stiglo. Rešavam brdo problema u letu...ali vraćam se polako u normalu :)
oće biti kakavog odmora, sad kad se to riješi?
Aha. Ali tek od prvog avgusta, to je moje vreme za odmor. Pravo da ti kažem još ne znam ni da li ću ići negde konkretno ili ću ranac na leđa, pa opet pedaliranje po Srbiji. Zavisi od nekih para. Ti?
tako nekako, ako se uklopim sa nekom lovom možda i odem negdje na more, a ako ne, onda vjerovatno neki kamp sa rajom na nekoj rijeci u okolini... i to tek od desetog avgusta...
a do tada, imačudo štošta da se završi :)
A da nađeš i malo vremena da skokneš ovamo?
nemam pojma ništa, najavili se neki rođaci pa bih mogao sa njima u povratku... ali kažem ti frka mi je, ako uspijem završiti sa ispitima sad, onda moram na neku praksu i raditi diplomski, tako da ništa ne mogu obećati, osim da čim budem prvi put dolazio da ću se obavezno javiti :)
Ma opušteno...tu smo :)
jašta...
Pobedaaaa!!!!! ^^
ooo napokon nekoga na ovoj temi, da ne čitam tamo o onoj svađi...
neće moći ove noći, pufno... :)
Aj` da vidimo smije li ko šta da napiše nakon mene
ПОБЈЕДИО!