U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Inače je Tik tak mnogo skup... Videla sam taj novi ukus, ali nisam mogla sebi da priuštim taj luksuz da ga probam :))
Колико је уопште? Ја сам узео јер је било за џ, иначе уопште не волим Тик так.
:)))
Oko 60ak dinara, čini mi se... Mada, lupam, ne mogu sad da se setim, videla sam pre neki dan :)) Ne isplati se, ja te bombonice pojedem za minut :)
Ја сам тако таманио цедевиту једно време, али сам брзо пресекао, доста је.
:)))
helou :)
how are you?
Ja tako radim kad kupim taj Tik tak jednom u sto godina :)) Šta misliš da l' je i kinder jaje preskupo? :)
Ево није лоше...
Ја мислим да јесте, али одавно ми киндер јаје није довољно трве, ни не разматрам!
neko spomenuo slatkisee? :D
Ćao, Sitizen! :) Evo, Uroš i ja ćaskamo o Tik taku i tako tim drangulijama :))
vidim pripomogli ste ovoj temi.... od 4.juna samo 26 stranica, a pre smo to ispunjavali za dan... :P
Pripomažem eto posle sto godina...
Sitizen, ja se trudim, od juče intenzivno :)) Mada, nemamo uvek svi vremena...
Ja jedva sad malo ulovih...Inače od OKTOBRA pa do FEBRUARA ću biti aktivan...:-)))
de si penzioneru, od kad te nisam videlaa.... :)
bravo za tebe, nikada te necu zaboraviti ;)))
inace pamtim samo posebne osobe... ;D
Citi.....:-))))) Eto ja malo na temi, pa posle na plac...Blejim od 5 ujutru do popodne u golubove...Mora neki vajrles da sprovedem tamo pa da budem i ovde i tamo! Celu godinu na Vukajliji...:-)))
:)) Hvala, hvala, Sitizen, takođe :))
Penzioneru, a što baš tad? :)
Dao odgovor gore. Po ceo dan zijam u nebo i gledam golubove kako lete...Težak je život nas penzinera...
A od okobra do marta se ne pouštaju zbog loših vremenskih uslova i grabljivica, pa ih samo nahranim i vratim se za komp...
jao da...a kako si ti bese otiso u penziju tako mlad? :D
Citi, imaš u mom profilu pod sajt... Da ne kuckam celu priču...