Ko posljednji pobjednik 119

1. Inače je Tik tak mnogo skup... Videla sam taj novi ukus, ali nisam mogla sebi da priuštim taj luksuz da ga probam :))

2. Колико је уопште? Ја сам узео јер је било за џ, иначе уопште не волим Тик так.
    :)))

3. Oko 60ak dinara, čini mi se... Mada, lupam, ne mogu sad da se setim, videla sam pre neki dan :)) Ne isplati se, ja te bombonice pojedem za minut :)

4. Ја сам тако таманио цедевиту једно време, али сам брзо пресекао, доста је.
    :)))

5. helou :)
    how are you?

6. Ja tako radim kad kupim taj Tik tak jednom u sto godina :)) Šta misliš da l' je i kinder jaje preskupo? :)

7. Ево није лоше...
    Ја мислим да јесте, али одавно ми киндер јаје није довољно трве, ни не разматрам!

8. neko spomenuo slatkisee? :D

9. Ćao, Sitizen! :) Evo, Uroš i ja ćaskamo o Tik taku i tako tim drangulijama :))

10. vidim pripomogli ste ovoj temi.... od 4.juna samo 26 stranica, a pre smo to ispunjavali za dan... :P

11. Pripomažem eto posle sto godina...

12. Sitizen, ja se trudim, od juče intenzivno :)) Mada, nemamo uvek svi vremena...

13. Ja jedva sad malo ulovih...Inače od OKTOBRA pa do FEBRUARA ću biti aktivan...:-)))

14. de si penzioneru, od kad te nisam videlaa.... :)

bravo za tebe, nikada te necu zaboraviti ;)))
    inace pamtim samo posebne osobe... ;D

15. Citi.....:-))))) Eto ja malo na temi, pa posle na plac...Blejim od 5 ujutru do popodne u golubove...Mora neki vajrles da sprovedem tamo pa da budem i ovde i tamo! Celu godinu na Vukajliji...:-)))

16. :)) Hvala, hvala, Sitizen, takođe :))

Penzioneru, a što baš tad? :)

17. Dao odgovor gore. Po ceo dan zijam u nebo i gledam golubove kako lete...Težak je život nas penzinera...

18. A od okobra do marta se ne pouštaju zbog loših vremenskih uslova i grabljivica, pa ih samo nahranim i vratim se za komp...

19. jao da...a kako si ti bese otiso u penziju tako mlad? :D

20. Citi, imaš u mom profilu pod sajt... Da ne kuckam celu priču...

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.