Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
jao da, secam se!
Ja malo sporije kucam, sad videh...
kako si saad?
Sad sam FENOMENALNO, kako bi drugačije bio kad uživam u životu! :-)))
Svaka ti čast, tako treba! :)
Živiš onako kako želiš da živiš...Sve je u glavi... Neke muke u životu te nateraju da voliš svaki dan i njegove lepote, koje nisi nekada primećivao zbog raznih gluposti...Počnite da primećujete lepe stvari oko nas!!!
tako se to radi!
Kakav skup pozitivnih ljudi! :) Citiraću Gogu, i reći ću da mi je zaista čast. :))
Nikola je tako u pravu, mada je to i stvar vežbe, ali kada pređe u naviku pozitivno razmišljanje....divota!
ma koga to moje okice vide? :D
dobar dan... đe ste ljudovi?
Marcipan!!!:-)))))))))))))
♥♥♥♥♥♥♥♥♥.............!!!! :)))
Ooo, danas su svi u elementu! :) Poz za Mar i Burija! :)
jbt, ja kako dođem sve rastjeram... :( odo spavati...
Ćao! :) Ma jok, nego smo samo malo blesavi zbog nekih obaveza, bar ja. Joooj... :))
I ja...Obaveza sto. Odoh...
Eee, ode nam muški deo ekipe... :(
Mar, i ja isto tako :))
svi su tu kao nekada, čuje se pesma starih drugova...
Rođo, pa gde si ti? :) Nije te dugo bilo...
Pobedaaa!!!! ^^