Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
ti si IDOL... ja isto nemam, i jednom ću sve koji me pitaju što ne napravim ima da pošaljem u rodni kraj...
odo na kunt... vrnem se oko 2-3, možda i bude nekoga :) zop
Ja više ne mogu da im odgovaram što nemam...
Ajde, odmaraj :) Možda budem tu u to doba :)
Pobeda! :D
Nije! :D
o cemu se radi ovde...mislim kako poslednji,ne razumem...poslednji u cemu?sta,dok se ne zatvori tema?
Da, pobednik je onaj čiji je post poslednji u trenutku kad se zatvori tema, a to može biti bilo kad...
pa sta,dodje moderator,ostavi post i zakljuca temu :)...jedino ako oni ne ucestvuju
Da, moderator zaključava... I moderatori ne učestvuju, naravno :) A inače mi ovde ćaskamo, kao što vidiš :) Pa ko pobedi, pobedi! A to možeš biti i ti :)
jel se dobija neka nagrada? :)
Ne, samo se lepo osećaš kao pobednik :))
življe malo! :D
Siti, razmrdaj malo ljude, ne mogu sve sama :))
Kako ne učestvuju moderatori? Ne zezajte čoveka. Uroš nam malo-malo poremeti planove.
Da, zaboravih na Uroša... Kasno bilo sinoć kad sam kucala, jbg :) A dobro, Uroš je nekako naš, on se ne računa :)
A hoće i da učini pa zaključa ako mu platiš pivo.
Ljudi, skupila mi se haljina! 'Bem ti sve!!! :/
Uuu, nisam to znala... Hvala, Nato ;)
Pa kako, Jacka? Prala si je u mašini?
dajdere sliku, mala, da vidimo kako ti sad stoji :)
dobar dan ljudovi...
Jao, Buri, opasan si, samo na kratku suknju i duge noge misliš :))
Jacka, pa zašto je to problem?