Da, moderator zaključava... I moderatori ne učestvuju, naravno :) A inače mi ovde ćaskamo, kao što vidiš :) Pa ko pobedi, pobedi! A to možeš biti i ti :)
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
ti si IDOL... ja isto nemam, i jednom ću sve koji me pitaju što ne napravim ima da pošaljem u rodni kraj...
odo na kunt... vrnem se oko 2-3, možda i bude nekoga :) zop
Ja više ne mogu da im odgovaram što nemam...
Ajde, odmaraj :) Možda budem tu u to doba :)
Pobeda! :D
Nije! :D
o cemu se radi ovde...mislim kako poslednji,ne razumem...poslednji u cemu?sta,dok se ne zatvori tema?
Da, pobednik je onaj čiji je post poslednji u trenutku kad se zatvori tema, a to može biti bilo kad...
pa sta,dodje moderator,ostavi post i zakljuca temu :)...jedino ako oni ne ucestvuju
Da, moderator zaključava... I moderatori ne učestvuju, naravno :) A inače mi ovde ćaskamo, kao što vidiš :) Pa ko pobedi, pobedi! A to možeš biti i ti :)
jel se dobija neka nagrada? :)
Ne, samo se lepo osećaš kao pobednik :))
življe malo! :D
Siti, razmrdaj malo ljude, ne mogu sve sama :))
Kako ne učestvuju moderatori? Ne zezajte čoveka. Uroš nam malo-malo poremeti planove.
Da, zaboravih na Uroša... Kasno bilo sinoć kad sam kucala, jbg :) A dobro, Uroš je nekako naš, on se ne računa :)
A hoće i da učini pa zaključa ako mu platiš pivo.
Ljudi, skupila mi se haljina! 'Bem ti sve!!! :/
Uuu, nisam to znala... Hvala, Nato ;)
Pa kako, Jacka? Prala si je u mašini?
dajdere sliku, mala, da vidimo kako ti sad stoji :)
dobar dan ljudovi...
Jao, Buri, opasan si, samo na kratku suknju i duge noge misliš :))
Jacka, pa zašto je to problem?